- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
günaydın kızlarrr biz bugün çok kötüyüz sabah ezanından beri ayaktayız wc den çıkamıyoruzzz
selam kızlar bugün bişey duydum..bi bayan hamilelik esnasında çok ultrasyona girmiş ve ışınları bebeğin gözüne geldiği için bebeğin gözü şu an 6.0 derece miyop olmuş(((
benim doktorum her ay çağırıyo.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük 15gün sonra yani dün kalp atışını duyduk..çok heyecanladım ve çok mutlu oldum tabi..ama doktor 15gün sonra tekrar çağırdı..sizce ne yapmalıyım? düşünmekten yoruldum bana bi çaree
bnm ilaç kullanma alışkanlığım pek yok unutuorum bile ama özellikle akşamları almaya çalışıorum..
günaydın canım...kraker falan yemeye çalışan...ben de ilk defa dün akşam şiddetli bulandım ve iğrenç bişeymiş...dün yediğim hiçbirşeyin tadını almadım ve uyumak işkenceydi...
bulantı yaşayan arkadaşlara Allah kolaylık versin...
selam kızlar bugün bişey duydum..bi bayan hamilelik esnasında çok ultrasyona girmiş ve ışınları bebeğin gözüne geldiği için bebeğin gözü şu an 6.0 derece miyop olmuş(((
benim doktorum her ay çağırıyo.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük 15gün sonra yani dün kalp atışını duyduk..çok heyecanladım ve çok mutlu oldum tabi..ama doktor 15gün sonra tekrar çağırdı..sizce ne yapmalıyım? düşünmekten yoruldum bana bi çaree
saol tatlım şimdi attım
mutlu ve aydın bir gün diliyorum herkese .....
canım ultrason zaten x ışını yaymaz...yani röntgen, tomografi vsvs gibi radyasyon ya da x ışını ile görüntülemez....ses dalgaları ile görüntüleme yapar aslı "ultrasound" dur...sound=ses demektir ve ultrason da ses ötesi demektir...yani bebişlerimize hiçbir zararı yoktur ki zararı olsa hiçbir doktor böyle gönül rahatlığıyla kullanmaz....
valla canım pek faydası olmuyo malesef
bulantıya karşı ilaç dışında pek bişey yok galiba, artırmamak için alınacak önlemler var sanırım...sabah uyanır uyanmaz su içmemek gibi galiba.....
ŞİFA OLSUN :)
Günaydın tatlım evet bende araştırdım şimdi rahatladım...
bugün rahat rahat izleyebilriim bebeişimi,inşallah herşey yolundadır
olur canım bence bende bazen akşam bazende sabah bazen öylen alıyorum. benimde alışkanlığım yok malesef ama bebiş söz konusu olunca hergün içmeye çalışıyorum tatlım .
bulantın çokmuş cnm geçmiş olsun..beyaz leblebi dene biraz faydasını görürsün..ben hemile olduğumu bilemeden önce cnm istediği için bol bol tüketiodum.şimdide sigara içmeyim beni oyalasın diye yiorum,bilmiorum bundanmıdır henüz öle aman aman bulantım yok,inş olmazda...
kızlarr bugün canım annemin doğum günü ne alsam onaaaavalla ilk defa unuttum oda bu bulantılar yüzenden
ben kayın valideme şarjlı el süpürgesi alıcam 50 lira annemede çaydanlık..anneler günü için sende doğumgünü için ihtiyacı varsa düşünebilirsin.
yada 3 lü nar falan alabilirsin aksesuarı seviyorsa
yaa aslında ayakkabıya ihtiyacı var ama ayağına göre ayakkabı bulamıyoruz
al bendende o kadar anneminde ayakkabıya ihtiyacı var ama 35 olduğu için oda bulamıyor,o yüzden onun riskine girmek istemiyorumm..şal falanda alabilirsin belki
şalı felan var yengem örmüştü diğer şallarıda kullanmıyo. off keşke ayakları biraz büyük olsaydı yaaa.
ozaman kurabiye çiçek al değişik hoşuna gider:)
kılzar dr a gidince neler sordunuz,bende bugün gidicem ya ne sorayım kağıda yazdımda atladığım varmı diye sizede bir sorayım dedim..bizim dr sağolsun hiçbişi söylemiyorda bende soru kağıdı hazurladım