2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

orkidemmmm bendee aynı durumdayım özelden msj atamıyorum benide eklermisin dün bebeğimin kalp atışlarını duydum listeye girmeye hak kazandım :)

GÖZÜN AYDIN OLSUN TATLIM MAŞALLAH BEBİŞİNE

selam pazartesi temizliğimi yaptım kızımı uyuttum kendimi buraya attım,cuma gününü iple çekiyorum kalp atışlarını duymak için

ben de aldım naneli zenfecilli şeker ama bi işe yaramadı malesef.geçen gün serum da yedim onunda faydası olmadı.9 haftalık benimde.temennnim 12. haftadan sonra geçmesi.çalıştığım için dinlenemiyorumda.napıcam bilmiyorum,bişey yiyemiyorum,ne yesem bulantı yapıo.4 kilo verdim

tatlım erkek bebeğe hamile bayanlarda baş ağrısı oluyomuş acaba doğrumudurki

süper sorular tatlım bendede var çoğu birde yeğenimin tam olarak kaç haftalık olduğunu sormayıda unutma

evet kızlar dr dan geldim,gördüm mnişimi,pek net olmasada ....

10 haftalıkmış,,,
elimdeki kağıdı aldı hepsine tek tek cevap verdi.

gerinmelerim için magnezyum eksikliği dedi

baş ağrısna normal dedi

çiğ köftede yiyebilirsin,herşeyi yiyebilirsin kendini kısıtlama,yalnız salam sosisi çok ii emin olmadan yeme dedi

birdahaki gelişinde ense kalınlığını ölçücez dedi

elevit verdi

boyu 2,47 cm miş :))

normal doğum için kasımda karar vericez ona dedi

aralığın ilk haftası doğumun olacak dedi

kalp atışlarını dinletti.

şimdilik bu kadar.

ben yinede ayın 25 inde başka dr a gidicem,,ama benim dr da 25 ine randevu verdi napıcam bilmiyorum:18:

kızlar selam internette bebek cinsiyetleri ile ilgili birşey okudum paylaşmak istedim diyor ki yazıda x kromozomu taşıyan spermler daha yavaş hareket edermiş ama rahimdeki ortalama canlılık süresi daha uzunmuş eğer yumurtlama döneminden bikaç gün önce ilişkiye girilmiş ve o ilişkide hamile kalındıysa cinsiyetin kız olma ihtimali yüksekmiş, y kromozomu taşıyan spermler daha hızlıymış ancak rahimde calılık süresi kısaymış bu durumda yumurtlama gününde veya 1 gün sonra girilen ilişkide hamile kalınmışsa erkek olma olasılığı daha yüksekmiş bilgilerinize :) not:ben tam yumurtlama günümde ilişkiye girdim eğer bebişimin cinsiyeti erkek olursa doğruluğunu ıspatlar buraya yazarım tekrar:)

dediğin doğruysa benimde erkek görünüyorrrr:/ bidahaki ay belli olur herhaldee..bu arada ben bi sitede erken cinsiyet tahmini satan bişi buldun biraz pahalı ama kesin sonuçmuş

Testimizi yapmak son derece kolaydır. (Hamile olduğunuzdan emin olunuz.) Sadece Testimizin kutusunda gelen talimatları eksiksiz uygulamanız yeterlidir. Sabah ilk idrarınızı toplayın ve belirtilen miktarı test şişesinin içine şırınga ile yavaşça ekleyin. Şişenin ağzını kapayın ve sadece yatay dairesel hareketlerle çevirin ve düz bir yere koyun. 10 dakika sonra testinizin sonucunu göreceksiniz. (10 DAKİKADAN ÖNCE VEYA SONRA ALINAN TEST SONUÇLARI DOĞRU OLMAYABİLİR.) Test şişesinin içindeki sıvının rengini, şişenin üzerindeki renklerle eşleştirip bebeğinizin cinsiyetini öğreneceksiniz. Detaylı kullanım kılavuzu kutu içeriğinde TÜrkçe Ve İngilizce olarak mevcuttur.

Sarı ya da Turuncu = KIZ Yeşil ya da dumanlı puslu yeşil = ERKEK

böyle yazıyorrr

cnm dr ilişki konusunda ne dedi? onunla ilgilide bir sorun vardı dimi

bunu bende duymuştum 90 tl civarındaydı heralde ama değer mi acaba? aslında herkes için hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar da hiç farketmez ama merak ediyor işte insan:) 1 ay sonra inşallah öğreniriz bu merakı yaşamak bile güzel:)

cnm dr ilişki konusunda ne dedi? onunla ilgilide bir sorun vardı dimi

hı evet evet onuda sordum,,sorun yok istediğin sıklıkta birlikte olabilirsiniz dedi...bu iyi olmadı kocişi tutamam artık:)))) benim canım hiç istemiyor şu hamilelikten beri nedense

kk da bununla ilgili bi topic açmışlar onu okuyorum bende...ama evet bencede beklemek güzel

kıslar,
artık bıktım ama malesef cok kotuyum kusmaktan mide bulantısından sıkıldım.
cinsiyet meselesine gelince bu sene erkek senesi diyolar ıkı arkadasım hamıle benden 1-1,5 ay buyuk ıkısıde erkek.
tabi allahımdan baskası bılemez ama öyle diyorlar.

al benden de okadar akşam bi halsizlik yorgunluk gözüm kimseyi görmüo zaten, e birde bebişime bişi olur korkusuyla hiç istemiorum..
yinede saolsun kocişim anlayışlı

kısss bıktım deme ,insanlar o mide bulantısı için yıllarca bekliyorlar,,sabret arkadaşım..geçecek.:13:...seninle aramızda 1 gün var,,,kk daki hamilelik takvimine göre benimkinin cinsiyeti 30 mayısta belli olacak ,,bakalım ,çin takviminde kız çıkmıştı

Kizlar sizdemi cok uykusuzsunuz, gunun her saatinde yorgun?

Son düzenleme:

çok da gerek yok diye düşünüyorum ben...şunun şurasında 1-2 ay sonra zaten öğreneceğiz..... haha zaten yeni trend son aylara kadar cinsiyet öğrenmemekmiş şimdi (tam bir geriye dönüş yaşıyoruz) cinsiyetini öğrenmeye bisürü kişi varmış :))) ben dayanamam zannımca...

kessinlikle azıcık midem bulandığında nasıl mutlu oluyorum ben... doğru dürüst hamilelik belirtisi yaşamadan 3 düşükten sonra insan "yaşasın bulanıyorum" diye mutlu olabiliyor

Bize 12. haftadan sonra serbest dedi.

neden öyle dedi canım bi sıkıntımı vardı acaba ondanmı öyle dedi,bizde hiç sorun değil dedi
kessinlikle azıcık midem bulandığında nasıl mutlu oluyorum ben... doğru dürüst hamilelik belirtisi yaşamadan 3 düşükten sonra insan "yaşasın bulanıyorum" diye mutlu olabiliyor

evet çok şükür herşey yolunda gidiyor heğimiz için

Merhaba aralık anneleri,
ben aranıza yeni katılıyorum. 2 kayıptan sonra tekrar hamileyim ve ben de aralık annesi adayıyım. Hepinizde olduğu gibi bende de çok heyecan var, günler geçmek bilmiyor. benim de mide bulantılarım var, ağrılar da oluyor zaman zaman. Ama bence hamilelik inanılmaz güzel bir şey. Henüz anne olmadığım için şu ana kadar yaşadığım en güzel duygu :) Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…