2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım sen şu kağıda yazdıklarını bir söyle bakalım eksiği varsa tamamlayalım:KK34:

1-sol kalça ağrısı,oturunca kalkarken sol ayağa bir süre basamama neden olıyor.
2-ilişki sıklığı nedir
3-boyu ve ağırlığı ne kadar
4-yapılmaması gereken hareketiyenilmemesi gereken yiyecekler nelerdir
5-ceviz yemesem sorun olurmu:)
6-uykudayken çok gerinme isteğim oluyor,zaralımı
7-baş ağrısı çok fazla ne yapabilirim

kızlar bu arada bebeğin cinsiyetiyle ilgili bi yöntem okudum internette idrarınızı plastik bardağa yapın içine 1 tatlı kaşığı lavabo açıcı koyun rengi maviyse erkek . diğer renkte yeşil yada pembe miydi ne oda kızmış

2-ilişki sıklığı nedir

tatlım erkek bebeğe hamile bayanlarda baş ağrısı oluyomuş acaba doğrumudurki

2-ilişki sıklığı nedir

süper sorular tatlım bendede var çoğu birde yeğenimin tam olarak kaç haftalık olduğunu sormayıda unutma :KK16:

malesef doktora gidemiyorum kızım evdeyanlız kalamaz eşimin işi çıktı gelemiycekmiş yarına kaldım offf

malesef doktora gidemiyorum kızım evdeyanlız kalamaz eşimin işi çıktı gelemiycekmiş yarına kaldım offf

:KK43: olsun canım bir gün daha sabredin buluşmak için...biraz daha büyümüş olur yarına kadar....

bu arada abuk subuk rüyalar gören varmı aranızda...ben her gece bir sürü alakasız farklı rüyalar görüyorum...hormonlar mı acaba ????

Son düzenleme:
:KK43: olsun canım bir gün daha sabredin buluşmak için...biraz daha büyümüş olur yarına kadar....

bu arada abuk subuk rüyalar gören varmı aranızda...ben her gece bir sürü alakasız farklı rüyalar görüyorum...hormonlar mı acaba ????

merhaba.. seninle günlerimiz aynı :KK70:
bu arada ben herdaim abuk subuk rüyalar görebilen biri olduğum için bu aralar farklılık yok :KK9: :KK9: :KK9:

Günaydın kızlar ben bu gün çok kötüyüm :KK43: dün biraz yürüyüşe çıktık eşimle fazlamı yürüdüm ne kasılarımda ayrı oldu ve dünden beri gecmedi oturp kalkarken kasılıyo sankı karın ve kasık bölgem çok korkuyorum moralim bozuldu keşke çıkmasaydım ya ne salaklık yaptım sakındıkça bişe oluyo napayım ama onca yıl bekledim insan ehvam yapıyo halilen....:18::18::18::18: perşembe kontrolüm var bir görseydim melegimi duysaydım kalp atışlarını herşeyi unuturum kesin rabbim herkesinkini tamamanına erdirsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar ben bu gün çok kötüyüm :KK43: dün biraz yürüyüşe çıktık eşimle fazlamı yürüdüm ne kasılarımda ayrı oldu ve dünden beri gecmedi oturp kalkarken kasılıyo sankı karın ve kasık bölgem çok korkuyorum moralim bozuldu keşke çıkmasaydım ya ne salaklık yaptım sakındıkça bişe oluyo napayım ama onca yıl bekledim insan ehvam yapıyo halilen....:18::18::18::18: perşembe kontrolüm var bir görseydim melegimi duysaydım kalp atışlarını herşeyi unuturum kesin rabbim herkesinkini tamamanına erdirsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

korkma tatlım içini ferah tut ayağının altına yastık koy uzanıp yat rahatlatır biraz senide bebişinide aklına kötü şeyler getirme rahmin büyüyor haliyle olcak bu kasılmalar korkma

korkma tatlım, hiç bi sorun yoktur inşallah.. hem perş.ye ne kaldı ki :KK70: geçen bende senin gibi fazla gezdim akşama ağrım çıktı ama cts günü gördüm minik kelebeğimi pıtır pıtır kalbi atıyodu.. inan yürüyüşün etkilememiştir ama senin bu üzgün halin onu etkiliyodur o yüzden hem kendinin hemde onun iyi olduğunu düşün, sev onu :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
mrh arkadaşlar.aranıza yeni katıldım,hamileliğimi öğreneli 3-4 hafta oldu ama ben çok kötüyüm yatıyorum sürekli.mide bulantım çok oluyo,aranızad bulantısı olan var mı, varsa da ne yapıyosunuz?paylaşırsanız sevinirim

mrh arkadaşlar.aranıza yeni katıldım,hamileliğimi öğreneli 3-4 hafta oldu ama ben çok kötüyüm yatıyorum sürekli.mide bulantım çok oluyo,aranızad bulantısı olan var mı, varsa da ne yapıyosunuz?paylaşırsanız sevinirim

nane şekeri bir nebze azaltıyor ama kesin çaresi yok gibi 2aydır uğrşyorum ben :44:

aynen ben de öyleyim rüya görmeyen(çok fazla)şimdi rüyadan rüyaya gecer oldum :KK25::KK25:

mutlu ve aydın bir gün diliyorum herkese .....

canım ultrason zaten x ışını yaymaz...yani röntgen, tomografi vsvs gibi radyasyon ya da x ışını ile görüntülemez....ses dalgaları ile görüntüleme yapar aslı "ultrasound" dur...sound=ses demektir ve ultrason da ses ötesi demektir...yani bebişlerimize hiçbir zararı yoktur ki zararı olsa hiçbir doktor böyle gönül rahatlığıyla kullanmaz....

rahatladım çoookkk ama duyduğum bu olaya profesörlerin verdiğini yanıt buymuş:KK43:((

günaydın güzel anne adayları

burcucum ultrason zarar vermiyordur belki ama benim merak ettiğim niye çağırdığı.Ben geçen hafta gittim,sonra bana 10 haziran'da gel dedi.1 aydan fazla var gitmeme.Çok merak edersen uğra dedi.Benim de doğumum 17 aralık inş.

merhabalar...aynı gün anneleri olacaz inş:21: hamileliğimi ilk öğrendiğimden bir hafta sonra gitmiştim 19nisan gibi keseyi gördük 2 hafta sonra gelin kalp atışlarını duyalım dedi onun içinde 5mayısta gidebildik..duyduk allahıma şükürler olsun ..rahatladık.15gün sonra tekrar gelin dedi tam 1.5 aylıksın şu an 7.haftayı bitiriyoruz dedi.ilk bebeğimiz olduğu için doktor ne derse ona göre davranıyoruz.bakalım hayırlısı acaba 2li tarama mı yapacak diye düşündümm..sence?

slm orkidem arkadasim.ozel mesaj yazamiyorum malesef.:KK50: eger mumkunse beni de listeye ekler misin? yasim: 23 kilo: 67 ilk bebisim ve masallah hicbir sorunumuz yok allaha sukur:nazar::nazar::emir_bebek:

orkidemmmm bendee aynı durumdayım özelden msj atamıyorum benide eklermisin dün bebeğimin kalp atışlarını duydum listeye girmeye hak kazandım :)

Günaydin kizlarrrr...
Benide eklermisiniz listeyeee :21:

Yas 29 - ilk bebegim - tahimini dogum tarihi 12.12.2012 - Ilk ultrason 21 mayis'ta olacak insallah :)

Ama bence bebegim 6.5 haftaa :)

Son düzenleme:
X