- 6 Temmuz 2010
- 26
- 0
- 39
evetttt kizlarr listemizz bu maasallahh cok kalabaligizz eksik olan hata olan yerleri soyleyin lutfen bu arada bazi smillerimiz yarim yetismedi maalesef cinsiyetler belli oldukca duzene girecek insallahh
pıt pıt pıt :) çok güzel bi duyguymuş kızlar.. dün bebişimi gördüm.. kıpır kıpır, minicik bi kelebek gibiydi.. bide kalp atışını duyduk .. Allah'ıma şükürler olsun... Allah korusun bundan sonra her muayene heyecan dolu olacak sanırım...
huricim senin eşim ne iş yapıyor?benimkide gece nöbetinde bu haftaçok can sıkıcı oluyor bizim için....
iii geceler kızlar ben listeye eklenmek istiyorum ama yapamadım lütfennn benide ekleyin yaş33 kilo 64 doğum 11 aralık 2. bebişşşş
selam kızlar bugün bişey duydum..bi bayan hamilelik esnasında çok ultrasyona girmiş ve ışınları bebeğin gözüne geldiği için bebeğin gözü şu an 6.0 derece miyop olmuş(((
benim doktorum her ay çağırıyo.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük 15gün sonra yani dün kalp atışını duyduk..çok heyecanladım ve çok mutlu oldum tabi..ama doktor 15gün sonra tekrar çağırdı..sizce ne yapmalıyım? düşünmekten yoruldum bana bi çaree
günaydın kızlarrr biz bugün çok kötüyüz sabah ezanından beri ayaktayız wc den çıkamıyoruzzz
canım bulantınmı var,ishal falanmı,,biraz peynir ekmekle nene çayı içebilsen iyi olur..tabi sölemesi kolayda miden almıyordur şimdi
bulantım var tatlım ahh bi yiyebilsem keşke
en azından zeytin falan at ağzına tuzlu tuzlu iyi gelirr
İmza alanıma baktım x ışınlarından kaçınmanız lazım diyor..bizim ultrasonlarda yokmu bu ışın kızlar bilgilsi olan varmı
valla cnm aklıma ne zaman gelirse o zaman içiyorum