- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
canım sen şu kağıda yazdıklarını bir söyle bakalım eksiği varsa tamamlayalım
1-sol kalça ağrısı,oturunca kalkarken sol ayağa bir süre basamama neden olıyor.
2-ilişki sıklığı nedir
3-boyu ve ağırlığı ne kadar
4-yapılmaması gereken hareketiyenilmemesi gereken yiyecekler nelerdir
5-ceviz yemesem sorun olurmu:)
6-uykudayken çok gerinme isteğim oluyor,zaralımı
7-baş ağrısı çok fazla ne yapabilirim
1-sol kalça ağrısı,oturunca kalkarken sol ayağa bir süre basamama neden olıyor.
2-ilişki sıklığı nedir
3-boyu ve ağırlığı ne kadar
4-yapılmaması gereken hareketiyenilmemesi gereken yiyecekler nelerdir
5-ceviz yemesem sorun olurmu:)
6-uykudayken çok gerinme isteğim oluyor,zaralımı
7-baş ağrısı çok fazla ne yapabilirim
süper sorular tatlım bendede var çoğu birde yeğenimin tam olarak kaç haftalık olduğunu sormayıda unutma
malesef doktora gidemiyorum kızım evdeyanlız kalamaz eşimin işi çıktı gelemiycekmiş yarına kaldım offf
olsun canım bir gün daha sabredin buluşmak için...biraz daha büyümüş olur yarına kadar....
bu arada abuk subuk rüyalar gören varmı aranızda...ben her gece bir sürü alakasız farklı rüyalar görüyorum...hormonlar mı acaba ????
Günaydın kızlar ben bu gün çok kötüyümdün biraz yürüyüşe çıktık eşimle fazlamı yürüdüm ne kasılarımda ayrı oldu ve dünden beri gecmedi oturp kalkarken kasılıyo sankı karın ve kasık bölgem çok korkuyorum moralim bozuldu keşke çıkmasaydım ya ne salaklık yaptım sakındıkça bişe oluyo napayım ama onca yıl bekledim insan ehvam yapıyo halilen....:18::18::18::18: perşembe kontrolüm var bir görseydim melegimi duysaydım kalp atışlarını herşeyi unuturum kesin rabbim herkesinkini tamamanına erdirsin
Günaydın kızlar ben bu gün çok kötüyümdün biraz yürüyüşe çıktık eşimle fazlamı yürüdüm ne kasılarımda ayrı oldu ve dünden beri gecmedi oturp kalkarken kasılıyo sankı karın ve kasık bölgem çok korkuyorum moralim bozuldu keşke çıkmasaydım ya ne salaklık yaptım sakındıkça bişe oluyo napayım ama onca yıl bekledim insan ehvam yapıyo halilen....:18::18::18::18: perşembe kontrolüm var bir görseydim melegimi duysaydım kalp atışlarını herşeyi unuturum kesin rabbim herkesinkini tamamanına erdirsin
mrh arkadaşlar.aranıza yeni katıldım,hamileliğimi öğreneli 3-4 hafta oldu ama ben çok kötüyüm yatıyorum sürekli.mide bulantım çok oluyo,aranızad bulantısı olan var mı, varsa da ne yapıyosunuz?paylaşırsanız sevinirim
aynen ben de öyleyim rüya görmeyen(çok fazla)şimdi rüyadan rüyaya gecer oldumolsun canım bir gün daha sabredin buluşmak için...biraz daha büyümüş olur yarına kadar....
bu arada abuk subuk rüyalar gören varmı aranızda...ben her gece bir sürü alakasız farklı rüyalar görüyorum...hormonlar mı acaba ????
yaaa bilmiyorum doğru olabilirmi,,öfff inşallah öyle bişi yoktur,sonuçta hepimiz 20 günde bir gidiyoruz.Allah korusun.
mutlu ve aydın bir gün diliyorum herkese .....
canım ultrason zaten x ışını yaymaz...yani röntgen, tomografi vsvs gibi radyasyon ya da x ışını ile görüntülemez....ses dalgaları ile görüntüleme yapar aslı "ultrasound" dur...sound=ses demektir ve ultrason da ses ötesi demektir...yani bebişlerimize hiçbir zararı yoktur ki zararı olsa hiçbir doktor böyle gönül rahatlığıyla kullanmaz....
günaydın güzel anne adayları
burcucum ultrason zarar vermiyordur belki ama benim merak ettiğim niye çağırdığı.Ben geçen hafta gittim,sonra bana 10 haziran'da gel dedi.1 aydan fazla var gitmeme.Çok merak edersen uğra dedi.Benim de doğumum 17 aralık inş.
slm orkidem arkadasim.ozel mesaj yazamiyorum malesef.eger mumkunse beni de listeye ekler misin? yasim: 23 kilo: 67 ilk bebisim ve masallah hicbir sorunumuz yok allaha sukur