- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
selam kızlar bende yeni geldim topiğinize herkese hayırlı hamilelik geçirmesini diliyorum. ben cuma günü 11 mayısta gidicem doktora ilk kez görücem ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ... hafif hafif bulantım oluyor kusma olmadı henüz. bişeyler yedikten sonra midem bulanıyor iştahım gidiyor adetim değildir ama tabağımı yarım bırakıyorum aç olsam bile yemekten sonra içim çekiliyor bazende kasıklarıma iğneler saplanıyor bi kaç sn sonra geçiyor normaldir herhalde değil mi
Merhaba kızlar 2 gündür giremiyordum sohbetlerinize katılamadım.
Ya ben cuma günü doktora gittim bebeğimin 5 haftalık göründüğünü söyledi. Ona kafamı takmıyorum da tsh hormonu yüksek çıktı, doktorum da genel cerraha görünmemi söyledi. Genel cerrah da bi ilaç verdi günde 1 kez kullanacakmışım. Ama kafam çok karışık, hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi? Biliyosunuz doktorlardan birinin uygun gördüğünü diğeri reddedebiliyo. Ben ne yapacam şimdi :44: Araştırıyorum ama....
ben sana yardımcı olayım canım.
bende senin gibi hipotiroid hastasıyım.
yani tiroidim az çalışıyor.
dahiliye doktoruna yönlendirirler genelde ama genel cerrahı bilmiyordum.
neyse benim 11 çıktı tsh ilaç kullanıyorum.
kullanmazsan bebeğe zararı çok.
tsh yüksek olması düşüğe sebep olabiliyor.
ayrıca bebekte zeka geriliğine neden oluyor.
ilacı kesinlikle kullanmalısın..
bir gün bile aksatma.
kaç çıktı tsh peki ?
selam kızlar bende yeni geldim topiğinize herkese hayırlı hamilelik geçirmesini diliyorum. ben cuma günü 11 mayısta gidicem doktora ilk kez görücem ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ... hafif hafif bulantım oluyor kusma olmadı henüz. bişeyler yedikten sonra midem bulanıyor iştahım gidiyor adetim değildir ama tabağımı yarım bırakıyorum aç olsam bile yemekten sonra içim çekiliyor bazende kasıklarıma iğneler saplanıyor bi kaç sn sonra geçiyor normaldir herhalde değil mi
bende kan uyuşmazlığı var 2 düşük yaptım aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı.
kimse yok galiba(((
slm cnm bizdede var ama ben kürtajdan sonra iğne yaptırdım sen iğne yaptırmadınmı???
canım benim olmadı 8 yıl arada tüp bebek aşılama falan yaptırdım ama olmadı buda mucize olarak geldi kendiliğinden yani...
ne mutlu sana allahım bizde duyarız inş yarın 1de alttınmı yoksa göbekten mi duyuldu?
slm minik fasulyelerin guzel anneleribugun saglik durumlariniz nasil?
canım benmde canm çigköfte istiyordu bana eşim kendi yaptı hiç etsiz bol domates sulu yogurdu sonada küçücük haşlanmıs patas attı bol baharatla da lezzetlendirdi harika olmustu canm sende dene istersen böyleben sana yardımcı olayım canım.
bende senin gibi hipotiroid hastasıyım.
yani tiroidim az çalışıyor.
dahiliye doktoruna yönlendirirler genelde ama genel cerrahı bilmiyordum.
neyse benim 11 çıktı tsh ilaç kullanıyorum.
kullanmazsan bebeğe zararı çok.
tsh yüksek olması düşüğe sebep olabiliyor.
ayrıca bebekte zeka geriliğine neden oluyor.
ilacı kesinlikle kullanmalısın..
bir gün bile aksatma.
kaç çıktı tsh peki ?
bu arada selam kızlar...
canım fena çiğ köfte istiyor ama yasakk