2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin...yaşadığın şeyler normal...ve ne kadar sabırlısın :)) nasıl bekledin bukadar

ben sana yardımcı olayım canım.
bende senin gibi hipotiroid hastasıyım.
yani tiroidim az çalışıyor.
dahiliye doktoruna yönlendirirler genelde ama genel cerrahı bilmiyordum.
neyse benim 11 çıktı tsh ilaç kullanıyorum.
kullanmazsan bebeğe zararı çok.
tsh yüksek olması düşüğe sebep olabiliyor.
ayrıca bebekte zeka geriliğine neden oluyor.
ilacı kesinlikle kullanmalısın..
bir gün bile aksatma.
kaç çıktı tsh peki ?

bu arada selam kızlar...
canım fena çiğ köfte istiyor ama yasakk

Teşekkür ederim canım doktor da senle aynı şeyleri söyledi zeka açısından da zararı olacağını söyledi. Benim tsh değeri 5,8 çıktı.

öncelikle aramıza hoşgeldin aralık annesi dilerim tamamına erdirir rabbim cümlemizinkini canım bendede aynı şikayetler mevcut çıkardıgım olamadı ama içim kaynıyo iştahım yok miğde ağrısı falan işte kasıklardaki batmalarda normal bebegin tutundugunu geliştiğini gösterir

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.benim kısmet olursa 2. bebeğim olacak ama sanki ilk gibi heyacanlanıyorum gerçi aradan 11 sene geçti ama çok özlemişim galiba bebek kokusunu hayırlısı ile allah herkese sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.

slm cnm bizdede var ama ben kürtajdan sonra iğne yaptırdım sen iğne yaptırmadınmı???

evet yaptırdım ama ilk çocuktan sonra ondan sonraki kürtajda dr yapmamıza gerek yok çok küçük dedi ilk düşüğümde yani geçen sene bu zamanlarda yaptık ama şimdi indiect combs testi yaptırmalıyım ama ne zaman 31 mayısta pernatolojiden randevum ama zeka testimi yada 2li testmi diyorlar o var onu yaptırıcam çok karışık 10 sene önce böyle şeyler yoktu yaaa ben oğluma hiç bir test yaptırmadım çok sağlıklı maşallah

birşey sormak istiyorum, ben yeni üye oldum siteye ancak hamilelik takvimin nasıl kaydedildiğini çözemedeim ban yardımcı olacak birisi var mı acaba?

canım benim olmadı 8 yıl arada tüp bebek aşılama falan yaptırdım ama olmadı buda mucize olarak geldi kendiliğinden yani...

gözün aydın diyorum canım allahım ne kadar büyük 8 yıl olmuyor tüp bebek olmuyor ama rabbim mucize gibi ol dediği anda oluyor.41kere maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hepinizin bebişleri hayırlı olsun arkadaşlar..
Rabbim hepinizede sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin..
gecen yıl bende bu zamanlar hamileydim ve aralık annesi olucaktım ama oğluşum 2 aralığı beklemeden 17 kasımda dünyaya geldi..
cokkk cokkk muhteşem bir duyguymuş Allahım bütün isteyene nasip etsin inşallah...

slm orkidem arkadasim.ozel mesaj yazamiyorum malesef. eger mumkunse beni de listeye ekler misin? yasim: 23 kilo: 67 ilk bebisim ve masallah hicbir sorunumuz yok allaha sukur

canım benmde canm çigköfte istiyordu bana eşim kendi yaptı hiç etsiz bol domates sulu yogurdu sonada küçücük haşlanmıs patas attı bol baharatla da lezzetlendirdi harika olmustu canm sende dene istersen böyle AFİYET OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…