2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evetttt kizlarr listemizz bu maasallahh cok kalabaligizz eksik olan hata olan yerleri soyleyin lutfen bu arada bazi smillerimiz yarim yetismedi maalesef cinsiyetler belli oldukca duzene girecek insallahh

beni de ekleyinnnnn lütfennn:KK34:
yaş 27
kilo 75
17aralık
ilk bebiş :nazar::nazar:

selam kızlar bugün bişey duydum..bi bayan hamilelik esnasında çok ultrasyona girmiş ve ışınları bebeğin gözüne geldiği için bebeğin gözü şu an 6.0 derece miyop olmuş:KK43:(((

benim doktorum her ay çağırıyo.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük 15gün sonra yani dün kalp atışını duyduk..çok heyecanladım ve çok mutlu oldum tabi..ama doktor 15gün sonra tekrar çağırdı..sizce ne yapmalıyım? düşünmekten yoruldum bana bi çaree :KK43: :KK43:

pıt pıt pıt :) çok güzel bi duyguymuş kızlar.. dün bebişimi gördüm.. kıpır kıpır, minicik bi kelebek gibiydi.. bide kalp atışını duyduk .. Allah'ıma şükürler olsun... Allah korusun bundan sonra her muayene heyecan dolu olacak sanırım... :KK70:

gözün aydın cnm çok sevindim...umarım sağ salim kavuşuruz...bir an önce geçsin aylarrr..çok heyecanlıyımm...bende dün duydum :nazar:kesinlikle tarif edilemiyormuşş....

iyi geceler canlar....çok yorgunum bugün hıdırellez için ailece piknik yaptık sabah 5ten beri ayaktayım artık dayanamıyoruz teyseler...hepinize tatlı rüyalar...

iii geceler kızlar ben listeye eklenmek istiyorum ama yapamadım lütfennn benide ekleyin yaş33 kilo 64 doğum 11 aralık 2. bebişşşş

kızlar bişey soracaktım unuttum...
eşimin iş arkadaşı ilk bebeğimde bana ödünç olarak bebek kamerası göndermişti,para verip almayalım bir süre kullanalım diye şimdi onların yeni bebekleri oluyor bu hafta doğumu var allah nasip ederse geri vereceğim..acaba teşekkür mayetinde ne vereyim ya,fikir verin bana..teşekkür notu yazıp bir hediye vermek istiyorum???

iii geceler kızlar ben listeye eklenmek istiyorum ama yapamadım lütfennn benide ekleyin yaş33 kilo 64 doğum 11 aralık 2. bebişşşş

canım ilk sayfaya git listenin olduğu sayfaya listeyi oluşturan ORKİDEM var ona tıkla özel mesaj gönder bilgilerini listeyi bir tek o düzenleyebiliyor ve bilgilerini ona göndermen gerekiyor hayırlı doğumlar inşallah
:KK49:

selam kızlar bugün bişey duydum..bi bayan hamilelik esnasında çok ultrasyona girmiş ve ışınları bebeğin gözüne geldiği için bebeğin gözü şu an 6.0 derece miyop olmuş:KK43:(((

benim doktorum her ay çağırıyo.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük 15gün sonra yani dün kalp atışını duyduk..çok heyecanladım ve çok mutlu oldum tabi..ama doktor 15gün sonra tekrar çağırdı..sizce ne yapmalıyım? düşünmekten yoruldum bana bi çaree :KK43: :KK43:

yaaa bilmiyorum doğru olabilirmi,,öfff inşallah öyle bişi yoktur,sonuçta hepimiz 20 günde bir gidiyoruz.Allah korusun.

veeeee herkese günaydın..bugün bebişimle ikinci büyük buluşmamızı yaşayacağızz...eli kolu görüncek inşallah resmini hemen oaylaşırım gelince ,,çok mutluyumm:KK16:

günaydın kızlarrr biz bugün çok kötüyüz sabah ezanından beri ayaktayız wc den çıkamıyoruzzz:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

İmza alanıma baktım x ışınlarından kaçınmanız lazım diyor..bizim ultrasonlarda yokmu bu ışın kızlar bilgilsi olan varmı

Avusturyalı bilim adamları, yıllardır tartışılan ultrason çektirmenin bebeğin sağlığına zararlı olup olmadığı konusuna son noktayı koydu. Uzmanlar yaptığı araştırmalar sonucunda, çekilen ultrasonun anne karnındaki bebeğe bir zararı olmadığını açıkladı.
Anne karnında ultrasonları çekilmiş aynı genetik yapıdaki 2 bin 700 çocuk üzerinde yapılan deneylerde, 5 kez ultrasona girmiş çocuklar ile 1 kez ultrasona girmiş çocuklar arasında fark gözlemlenmedi.

Bilim adamları, ultrasonda yayılan X-ray ışınlarının, bebeğe zararlı olup olmadığından endişelenen hamilelerin artık korkmamaları gerektiğini söyledi.

Ultrasonun hiçbir yan etkisi olmadığını belirten doktorlar, hamilelerin gönül rahatlığıyla bebeklerinin cinsiyetlerini doğmadan öğrenebileceklerinin müjdesini verdi.

herkese günaydınlar.umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.kızlar bi şey soracaktım.benim dünden beri karnımın alt kısmında sol tarafta bir sancı var.çok değil ama hissettikçe canım sıkılıyor.sizde de oluyor mu?doktora gitmeli miyim?

İmza alanıma baktım x ışınlarından kaçınmanız lazım diyor..bizim ultrasonlarda yokmu bu ışın kızlar bilgilsi olan varmı

mutlu ve aydın bir gün diliyorum herkese .....

canım ultrason zaten x ışını yaymaz...yani röntgen, tomografi vsvs gibi radyasyon ya da x ışını ile görüntülemez....ses dalgaları ile görüntüleme yapar aslı "ultrasound" dur...sound=ses demektir ve ultrason da ses ötesi demektir...yani bebişlerimize hiçbir zararı yoktur ki zararı olsa hiçbir doktor böyle gönül rahatlığıyla kullanmaz....

X