2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım ya ama geçecek bunlar benim şimdi yemek kokularına hassaslığım başladı sevmediğim bi yemek pişti mi o eve giremiyorum :KK25::KK25:ama mide bulantısı kusma yok allaha şükür :nazar::nazar::nazar::nazar:

bende bulantı ve cıkarmalar hala devam ediyor suyu:KK30: bile cıkarıyorum

kızlar bende hiç ama hiç akıntı olmuyor.oğluma hamileyken çok olurdu bunda tam tersi hatta kuruluk bile var diyebilirim.akıntının normaol olduğunu biliyorum

pıt pıt pıt :) çok güzel bi duyguymuş kızlar.. dün bebişimi gördüm.. kıpır kıpır, minicik bi kelebek gibiydi.. bide kalp atışını duyduk .. Allah'ıma şükürler olsun... Allah korusun bundan sonra her muayene heyecan dolu olacak sanırım... :KK70:

pıt pıt pıt :) çok güzel bi duyguymuş kızlar.. dün bebişimi gördüm.. kıpır kıpır, minicik bi kelebek gibiydi.. bide kalp atışını duyduk .. Allah'ıma şükürler olsun... Allah korusun bundan sonra her muayene heyecan dolu olacak sanırım... :KK70:

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ayy canım allahım kolaylık versin sana mide bulantısı ve kusma çok kötü yaaa inşallah geçer en yakın zmnda
amin inşaallah :KK17:

gözünüz aydın rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inşaallah:nazar::nazar::nazar:

uff canım sıkılıyoooo
tvde de hiç bişey yok
eşimde arkadaşlarıyla pikniğe gitti beni evde yalnız bıraktı :KK19:

hem de ne heyecan...kulaklarımdan gitmiyor sesi...bi gayret burdayım büyüyorum der gibi sanki .... koca adam olmuş gibi :)))

bu arada herkese yeniden selamlar perşembe günü bir gecelik hastane macerasından sonra burdayız...iyiyiz şükür 30 günlük heyet raporu verdi doktorum o yüzden 1 günlük hastane tedavimiz yapıldı...Eylüle kadar iş hayatına aramızı verdikyata yata büyüyeceğiz biz....:nazar::nazar::nazar: sıkılacağım çok ama olsun....

merhabalar 2012 aralık anneleri.ben de ikinci bebeğime hamileyim.çarşamba günü kan tatlili ve ultrason var inşallah duyarım miniğimin pıtpıtlarını.

ne mutlu sana allahım bizde duyarız inş yarın 1de alttınmı yoksa göbekten mi duyuldu?

Merhaba kızlar 2 gündür giremiyordum sohbetlerinize katılamadım.
Ya ben cuma günü doktora gittim bebeğimin 5 haftalık göründüğünü söyledi. Ona kafamı takmıyorum da tsh hormonu yüksek çıktı, doktorum da genel cerraha görünmemi söyledi. Genel cerrah da bi ilaç verdi günde 1 kez kullanacakmışım. Ama kafam çok karışık, hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi? Biliyosunuz doktorlardan birinin uygun gördüğünü diğeri reddedebiliyo. Ben ne yapacam şimdi :44: Araştırıyorum ama....

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 2 gündür giremiyordum sohbetlerinize katılamadım.
Ya ben cuma günü doktora gittim bebeğimin 5 haftalık göründüğünü söyledi. Ona kafamı takmıyorum da tsh hormonu yüksek çıktı, doktorum da genel cerraha görünmemi söyledi. Genel cerrah da bi ilaç verdi günde 1 kez kullanacakmışım. Ama kafam çok karışık, hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi? Biliyosunuz doktorlardan birinin uygun gördüğünü diğeri reddedebiliyo. Ben ne yapacam şimdi :44: Araştırıyorum ama....

hatırlıyorsan tsh 'ın kaç çıktığını söyleyebilirmisin??

bir de genel cerraha söylemişsindir hamile olduğunu, ilaç kullanmamak en iyisi tabi ama bazen kullanmak zorunda kalıyoruz doktorlar da yarar-zarar karşılaştırması yaparak veriyorlar...ilacın prospektüsüne baktın mı canım gebelik kategorisi nedir??

hatırlıyorsan tsh 'ın kaç çıktığını söyleyebilirmisin??

bir de genel cerraha söylemişsindir hamile olduğunu, ilaç kullanmamak en iyisi tabi ama bazen kullanmak zorunda kalıyoruz doktorlar da yarar-zarar karşılaştırması yaparak veriyorlar...ilacın prospektüsüne baktın mı canım gebelik kategorisi nedir??

Canım tsh değeri 5,8. Hamile olduğumu söyledim. Prospektüsünde A kategorisi yazıyor. Gebelikte kullanılması sakıncalıymış, fakat doktor kontrolünde kullanılabilrmiş.

Canım tsh değeri 5,8. Hamile olduğumu söyledim. Prospektüsünde A kategorisi yazıyor. Gebelikte kullanılması sakıncalıymış, fakat doktor kontrolünde kullanılabilrmiş.
Bildigim kadariyla tiroid hormonu yuksekligi hamilelikte cok onemli ve kontrol altinda tutulmasi lazim, o yuzden eger doktorun kullan dediyse kullanmalisin.

endişelenmekte haklısın aslında muadili başka bir ilaç yokmuymuş...kadın doğumcuna danıştın mı ve tsh yüksekliğide risklidir hamilelikte düşük sebebi olabiliyor...

gözün aydın canım.doktorlar kasıktanda bakıyor vajinalde bakıyor.vajinal bakmasının bir sakıncası yoktur diye biliyorum.sen maşallah sabırlıymışsın .neden 8 yıl bekledin.herhangi bir problemmi vardı.

canım benim olmadı 8 yıl arada tüp bebek aşılama falan yaptırdım ama olmadı buda mucize olarak geldi kendiliğinden yani...:KK9::KK9::KK9:

slm kızlar biz geldik nasılsınız bakalım ne kadar çok kaynatmışsınız böyle oku oku bitmedi valla

selam kızlar bende yeni geldim topiğinize herkese hayırlı hamilelik geçirmesini diliyorum. ben cuma günü 11 mayısta gidicem doktora ilk kez görücem ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ... hafif hafif bulantım oluyor kusma olmadı henüz. bişeyler yedikten sonra midem bulanıyor iştahım gidiyor adetim değildir ama tabağımı yarım bırakıyorum aç olsam bile yemekten sonra içim çekiliyor bazende kasıklarıma iğneler saplanıyor bi kaç sn sonra geçiyor normaldir herhalde değil mi

X