2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bir komşum var akıllara zarar öldürüyo beni yahuuu
1. dondurma yeme sakın bebeğin başı üşür
2. eşinle ilişkiye girdiğinde dışarı çıksın bebeğin saçları dökülür
3.aman bebeğinde kızının da çamaşırları ilkindi ezanından sonra dışarda kalmasın
4.kızını akşam yıkama sakın yıkarsanda suyunu bir yerde biriktir sabah dök.
daha neler neler aklıma gelmiyor

çok üzüldüm,Allah sabır versin,bir daha yaşatmasın inşalah

ayşecim maşallah kızına,çok şeker

enkidu,inşallah bu sefer sonuna kadar gider,sağsalim doğar

huricim ne biçim hurafeler bunlar ya,Allah o kadına akıl fikir versin

günaydın kızlar uzun süredir giremedim ev taşıdiım falan filan 1de kanamalarım oluo doktor progestan vardi günde 3 tane dinlenmem gerekiom
ama halen her tuvalete gidişimde peçeteye kahverengi tortu şeklinde az 1 şey gelio aranızda bu konuda bilgisi olan varsa yazarmısınız lütfenn

günaydın canım.. kendini yorma mümkünse hep yat wc ye git.
kanamanın durması lazım.
bana 4 sefer oldu kanamalar.( kahve leke şeklinde )
ilk kanama olduğunda tam doktor kontrolüm vardı doktora söyledim hemen progestoron iğnesi verdi 10 tane.
her gün 1 tane vuruldum.
sonra iğneler bitmeden koyu kahve gelmeye başladı doktorumu aradım gel bi bakalım dedi.
gittim bebek iyi dedi ama yat dinlen dedi.
iğneler bitince gel dedi.
iğneler bittikten sonra progestan verdi.
sabah 1 akşam 2 tane vajinal yoldan kullanmamı söyledi.
bu süre zarfında ben pek dinlenemedim.
ilk başta yattım ama artık alıştım kahve lekelere.
dün akşam da gelmiş azıcık.
geldiği zaman progestanımı hemen atıyorum hazneye.
aman dikkat et ağır falan kaldırma.
uzanma öyle yükseklere.

saol canım çok güzel açıklamşsın yarın gidicem doktora inşallah herşey yolundadr daha kalp atışını falan duyamadık
inş yarın görürüm ve şu kahverengi şey yok olur ilk hamileliğimde hiç ollmamıştı o yüzden korktum

enkidu,inşallah bu sefer sonuna kadar gider,sağsalim doğar

çok geçmiş olsun canım allah tekrar yaşatmasın.verende allah alanda allah.her işte bir hayır vardır.belkide hamilelik daha da ilerlediğinde allah göstermesin ozaman kaybedecektin.acısı daha büyük olacaktı.benimde ilk bebeğim 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için alındı.sonra kimyasal gebelik.doktorlara yapmam gereken testler olup olmadığını sordum ama bana 3düşükten sonra istiyoruz dedi.afedersiniz ama salaklık bendeydi araştırıp bulabilirdim yaptırabilrdim .3.hamileliğimdede 6.haftada düşük yaptım.sonra testleri yaptırdım.kanda pıhtılaşma çıktı.testlerde 3-4hafta sonra çıkıyor.

işallah allahım nasip ederse sağsağlim alırım kucağıma

benimde şuan lekelenmem var.doktor progestan verdi.sabah 1tane akşam yatarken vajinal yoldan 2tane kullanıyorum.evde olduğum için yatıp dnleniyorum doktor istirahat etmemi söyledi.biraz fazla ayakta kalsam hemen leke geliyor hafif şekilde.11 sonra kontrolüm var işallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

huricim senin eşim ne iş yapıyor?benimkide gece nöbetinde bu hafta çok can sıkıcı oluyor bizim için....

tatlım benim ilk gebeliğimdede ikincidede oldu.ilk gebeliğimde tam 3 ay sürdü bunda çok şükür şimdilik bitti gibi.bebek ve kese normalse sorun yok sayılır.dr gidip takipte olmak gerekir.bende progestan kullanmıştım çok iyi gelmişti.kendini yormamaya çalış ağır kaldırma ani hareket etme uzanma bi yerlere mesela...

aynı şeyleri yaşayanlar olunca içim rahatlıo inşşallah hepimiz sağ sağlim kavuşuruz yavrularımıza 1 hafta öncesine kadar pek yatma imkanım olmadı sürekli ayaktaydım
ama şimdilerde sürekli yatmaya çalışıyorum yani kızımdan fırsat olursa
ilgi istiyor o da yavrum ALLAHIMMM sen yardımcımız oll

1deprogestonu içtikten sonra acayip oluyorum uyku hali gözlerim kapanıo uyuşuk uyuşuk oluyorum
hiç halim olmuo normalmi acap

şu bulantılarda geçseydi akşem erkenden uyuyorum bide iştahım artıyor daha sık acıkmaya başladım erken deyil mı ya acıkmaların artması için

cnm o kahvereng olan kanamanın sonudur bendede öyle oldu kanamadan sonra 3 gün daha geldi kahvelik bende yatıyorum şuan geçmiş olsun

slm güzel anneler&cücükleri nasılsnz bakim
bi sorum var 8haftalık olupta cok akıntısı olan varmı?beyaz akıntı ama cok oluyo

slm güzel anneler&cücükleri nasılsnz bakim
bi sorum var 8haftalık olupta cok akıntısı olan varmı?beyaz akıntı ama cok oluyo

slm canım iyiyiz sen nasılsın
var bennnnn günde en az 4 kere günlük ped değiştiriyorum canım nedenini bilmiyorum canım ama kahverengi olmayınca korkmuyorum ben

canm korkutugumdan deilde rahatsız edici bişi bu

evet canım ya ama geçecek bunlar benim şimdi yemek kokularına hassaslığım başladı sevmediğim bi yemek pişti mi o eve giremiyorum ama mide bulantısı kusma yok allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…