- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
herkese merhaba,
bu başlığa ılk yazanlardan bırıyım bende bebşimi daha 3 haftalıkken farketmiştim...
nazar değer diye kimseciklere bişey söyleyemiyordum ilk gebeliğim gibi kalbi atmadığı için alsınlar istemedim...
geçen hafta cuma bebişimin kalp atışlarını gördüm...
bugun de kontrol için gittiğimde 8 haftalık bebişimin 3 gun once kalbının durduğunu öğrendim yine
kürtaj oldum kabus gibi bebişimin kolları bacakları bile belli olmuş çok büyük bir acı gerçekten ...
ben artık ayrılıyorum burdan size Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...
günaydın kızlar uzun süredir giremedim ev taşıdiım falan filan 1de kanamalarım oluo doktor progestan vardi günde 3 tane dinlenmem gerekiom
ama halen her tuvalete gidişimde peçeteye kahverengi tortu şeklinde az 1 şey gelio aranızda bu konuda bilgisi olan varsa yazarmısınız lütfenn
günaydın canım.. kendini yorma mümkünse hep yat wc ye git.
kanamanın durması lazım.
bana 4 sefer oldu kanamalar.( kahve leke şeklinde )
ilk kanama olduğunda tam doktor kontrolüm vardı doktora söyledim hemen progestoron iğnesi verdi 10 tane.
her gün 1 tane vuruldum.
sonra iğneler bitmeden koyu kahve gelmeye başladı doktorumu aradım gel bi bakalım dedi.
gittim bebek iyi dedi ama yat dinlen dedi.
iğneler bitince gel dedi.
iğneler bittikten sonra progestan verdi.
sabah 1 akşam 2 tane vajinal yoldan kullanmamı söyledi.
bu süre zarfında ben pek dinlenemedim.
ilk başta yattım ama artık alıştım kahve lekelere.
dün akşam da gelmiş azıcık.
geldiği zaman progestanımı hemen atıyorum hazneye.
aman dikkat et ağır falan kaldırma.
uzanma öyle yükseklere.
herkese merhaba,
bu başlığa ılk yazanlardan bırıyım bende bebşimi daha 3 haftalıkken farketmiştim...
nazar değer diye kimseciklere bişey söyleyemiyordum ilk gebeliğim gibi kalbi atmadığı için alsınlar istemedim...
geçen hafta cuma bebişimin kalp atışlarını gördüm...
bugun de kontrol için gittiğimde 8 haftalık bebişimin 3 gun once kalbının durduğunu öğrendim yine
kürtaj oldum kabus gibi bebişimin kolları bacakları bile belli olmuş çok büyük bir acı gerçekten ...
ben artık ayrılıyorum burdan size Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...
enkidu,inşallah bu sefer sonuna kadar gider,sağsalim doğar
günaydın canım.. kendini yorma mümkünse hep yat wc ye git.
kanamanın durması lazım.
bana 4 sefer oldu kanamalar.( kahve leke şeklinde )
ilk kanama olduğunda tam doktor kontrolüm vardı doktora söyledim hemen progestoron iğnesi verdi 10 tane.
her gün 1 tane vuruldum.
sonra iğneler bitmeden koyu kahve gelmeye başladı doktorumu aradım gel bi bakalım dedi.
gittim bebek iyi dedi ama yat dinlen dedi.
iğneler bitince gel dedi.
iğneler bittikten sonra progestan verdi.
sabah 1 akşam 2 tane vajinal yoldan kullanmamı söyledi.
bu süre zarfında ben pek dinlenemedim.
ilk başta yattım ama artık alıştım kahve lekelere.
dün akşam da gelmiş azıcık.
geldiği zaman progestanımı hemen atıyorum hazneye.
aman dikkat et ağır falan kaldırma.
uzanma öyle yükseklere.
eşim gececi yine..
giderken hurçları çıkarttırdım bazanın altından,bütün kazaklarımı büyüükk zevkle istifledim içine yazlıklarımı çıkardım ohhh bbbeee bıkkınlık geliyor koca koca kazaklardan kışlıklardan şapkalar atkılar ööfff beeee
miss gibin tişörtleriimmm,kaprileriiimmm
günaydın kızlar uzun süredir giremedim ev taşıdiım falan filan 1de kanamalarım oluo doktor progestan vardi günde 3 tane dinlenmem gerekiom
ama halen her tuvalete gidişimde peçeteye kahverengi tortu şeklinde az 1 şey gelio aranızda bu konuda bilgisi olan varsa yazarmısınız lütfenn
slm güzel anneler&cücükleri nasılsnz bakim
bi sorum var 8haftalık olupta cok akıntısı olan varmı?beyaz akıntı ama cok oluyo
slm canım iyiyiz sen nasılsın
var bennnnn günde en az 4 kere günlük ped değiştiriyorum canım nedenini bilmiyorum canım ama kahverengi olmayınca korkmuyorum ben
cnm o kahvereng olan kanamanın sonudur bendede öyle oldu kanamadan sonra 3 gün daha geldi kahvelik bende yatıyorum şuan geçmiş olsun
15 gündür sürekli devam edio inşallah kötü 1 durum yoktur yarın sonucu yazarım size..
canm korkutugumdan deilde rahatsız edici bişi bu