evet canım ya ama geçecek bunlar benim şimdi yemek kokularına hassaslığım başladı sevmediğim bi yemek pişti mi o eve giremiyorumama mide bulantısı kusma yok allaha şükür
bende bulantı ve cıkarmalar hala devam ediyor suyubile cıkarıyorum
pıt pıt pıt :) çok güzel bi duyguymuş kızlar.. dün bebişimi gördüm.. kıpır kıpır, minicik bi kelebek gibiydi.. bide kalp atışını duyduk .. Allah'ıma şükürler olsun... Allah korusun bundan sonra her muayene heyecan dolu olacak sanırım...
amin inşaallahayy canım allahım kolaylık versin sana mide bulantısı ve kusma çok kötü yaaa inşallah geçer en yakın zmnda
pıt pıt pıt :) çok güzel bi duyguymuş kızlar.. dün bebişimi gördüm.. kıpır kıpır, minicik bi kelebek gibiydi.. bide kalp atışını duyduk .. Allah'ıma şükürler olsun... Allah korusun bundan sonra her muayene heyecan dolu olacak sanırım...
merhabalar 2012 aralık anneleri.ben de ikinci bebeğime hamileyim.çarşamba günü kan tatlili ve ultrason var inşallah duyarım miniğimin pıtpıtlarını.
Merhaba kızlar 2 gündür giremiyordum sohbetlerinize katılamadım.
Ya ben cuma günü doktora gittim bebeğimin 5 haftalık göründüğünü söyledi. Ona kafamı takmıyorum da tsh hormonu yüksek çıktı, doktorum da genel cerraha görünmemi söyledi. Genel cerrah da bi ilaç verdi günde 1 kez kullanacakmışım. Ama kafam çok karışık, hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi? Biliyosunuz doktorlardan birinin uygun gördüğünü diğeri reddedebiliyo. Ben ne yapacam şimdi :44: Araştırıyorum ama....
hatırlıyorsan tsh 'ın kaç çıktığını söyleyebilirmisin??
bir de genel cerraha söylemişsindir hamile olduğunu, ilaç kullanmamak en iyisi tabi ama bazen kullanmak zorunda kalıyoruz doktorlar da yarar-zarar karşılaştırması yaparak veriyorlar...ilacın prospektüsüne baktın mı canım gebelik kategorisi nedir??
sabahlarımı alıosun cnm??
Bildigim kadariyla tiroid hormonu yuksekligi hamilelikte cok onemli ve kontrol altinda tutulmasi lazim, o yuzden eger doktorun kullan dediyse kullanmalisin.Canım tsh değeri 5,8. Hamile olduğumu söyledim. Prospektüsünde A kategorisi yazıyor. Gebelikte kullanılması sakıncalıymış, fakat doktor kontrolünde kullanılabilrmiş.
Canım tsh değeri 5,8. Hamile olduğumu söyledim. Prospektüsünde A kategorisi yazıyor. Gebelikte kullanılması sakıncalıymış, fakat doktor kontrolünde kullanılabilrmiş.
gözün aydın canım.doktorlar kasıktanda bakıyor vajinalde bakıyor.vajinal bakmasının bir sakıncası yoktur diye biliyorum.sen maşallah sabırlıymışsın .neden 8 yıl bekledin.herhangi bir problemmi vardı.