2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ozelden mesaj atan arkadaslarim en kisa zamanda ekliycem sizide 3 kisi vardi sanirim
ne cok aralik annesi varmisss
mart kedileri siziii

rabbim saglikla aldirsin kucaklarimiza insallahh

ozelden mesaj atan arkadaslarim en kisa zamanda ekliycem sizide 3 kisi vardi sanirim
ne cok aralik annesi varmisss
mart kedileri siziii

rabbim saglikla aldirsin kucaklarimiza insallahh

demistimm
amaaa sabirsizin biri ozelden yazmis liste tamamdir eklenmek isteyenler yazssin eklerim

huricim listedesin canim tamamdirrr

KıZLAR uyarıyı duydunuz....face yok reklam yok.......okey...
sizleri seviyorum....bir an konu kapatıldı..neye uğradığımı şaşırdım......haydi kurallar çerçevesinde sohbete devam....
:13:

canim bana ozelden yazmissin allah allah diyorum ne konusu demek buyduu

hangi uyeydiki face acan o kadar berbatimki onu bile kacirmisim :2:

bencede cok gereksiz face zaten burada cok guzel bi ortam var
istenilsede tutulmuyor face

evetttt kizlarr listemizz bu maasallahh cok kalabaligizz eksik olan hata olan yerleri soyleyin lutfen bu arada bazi smillerimiz yarim yetismedi maalesef cinsiyetler belli oldukca duzene girecek insallahh

canim bana ozelden yazmissin allah allah diyorum ne konusu demek buyduu

hangi uyeydiki face acan o kadar berbatimki onu bile kacirmisim :2:

bencede cok gereksiz face zaten burada cok guzel bi ortam var
istenilsede tutulmuyor face
bende söyledim çok karışık oldu,kişileri tam tanımadan birden kendimi facede buldum yetişemiyorum facedeki sohbetlere karışık geldi gözüme eski kk arkadaşlarımın hepsi facede ekli bende hala görüşüyorum ama böyle 2 hafta sohbet edip hemen hepsini eklemek zor oldu..ben hep burdayım zaten
evetttt kizlarr listemizz bu maasallahh cok kalabaligizz eksik olan hata olan yerleri soyleyin lutfen bu arada bazi smillerimiz yarim yetismedi maalesef cinsiyetler belli oldukca duzene girecek insallahh
oy oy oy hergün birini doğurtcam ben desene
bu arada smillerin yetişmeme sebebi bir mesja en fazla 52 adet simll koyabilirsin 52 den fazlasını almıyor canım bizde kalabalık olduğumuzdan kabul etmio...elciezlerine sağlık..

kusmak yada kusmamak işte bütün mesele bu!!! dimi

2009 da ki arkadaşlarda da böyle oldu,ayın 1. de doğuran alıp başığı gidiyo...
ayın sonunda olan (yine ben) şu doğurdu şu hastanede şunun 2 günü kaldı gibi liste yapıyordum kendi kendine en son onlar gitti yeni topiğe bebişlerinin gaz problemlerini falan yazmaya ben hala doğurma çabasındaydım hohohohohohoh ay çok bekledim bu simlly koymayı yaaaaa

eee yaniii face dedigin cok ozel bisey biz burada istedigimiz gibi konusuyoruz aileden kocadan kaynanadan
2007 den beri kk dayim cok nadir bi kac arkadasim kayitlidir facemde
dedigin gibi oyle eklemek eklenmek kolay deil
burada guzel dostluklarimiz var zaten zamanla alisildikca hersey olur

bu arada kizlar karnimdan tekmeler geliyor pit pit
hayir olamaz demeyinn inanilmaz sekilde hissediyorum dr da cok hiperaktif demisti 10 haftalikken yani dun
maasallah bebegimeee

bende yatiyorumm kizlarr
huricim bi sen kaldin sende yat dinlen bebeginde dinlensin
yarina cok guzel uyanmak her geceki umudumm bulantisiz bir gune baslamak icin sabirsizlaniyorum

irkek irkek geliyooooorrrreee

Arkadaslar boyle seyler onemli folik asiti ihmal etmeyin sakin sonrasinda siz uzulursunuz yapmayin etmeyin benim doktor arkadasim esine icirmemisti nasilsa yemeklerden aliyosun diye noral tuP defkti denilen hastalikla dogdu bebekleri kahroldular bile bile lades demek oluyo bu ayrica dusunuyo musunz acaba besinler eskisi gibi mi diye eskiden tarim ilaci verip mi buyutuyolardi acaba topraktan tum besinini alip buyuyodu bitki simdi buyume hormonunu dayiyolar 1 gunde patlican kabak biber oluyo yapmayin etmeyin 6-7 lira bizey o ilac alin ve mutlaka kullanin

slm cnm bende başladım ama bi faydasını göremiyorum maleseffff

ben de varim ama ozelden msg atamiyom msg sayim yetrli deilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…