Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
36 hafta kontrolünden selam 😍 2780 olmuş. Sancı falan çıkmadı. Evde yalancı sancılar oluyor bile diyemedim nst o kadar düzdü ki 😂 her hafta gideceğiz bakalım. Aşağıda plesanta ile normal doğumu deneyeceğiz bence bir şey olmaz dedi 😂 ne derse tamam diyorum zaten o ara bir mallık geliyor amuda kalk dese bir dakika diyip deneyecekmişim gibi geliyor.

Ayy çok güzel nerede yaptırdınız ben henüz yaptırmadım bir cıkolatam kaldı🥹
İnstagramda Fethiyeçikolata isimli bir sayfadan yaptırdım. Çikolatası güzel tavsiye ederim ve çok ilgililer siz isim belirtiyorsunuz onlar kendi tasarımlarını atıyor içlerinden seçiyorsunuz ya da sayfadan beğendiğiniz olursa direkt onunla yapıyorlar ☺️ ben kutunun dış görselini farklı istedim mesela ona göre yaptılar.

Eklentiler

• 615380FA-FF7D-45ED-9C96-88E3B43CFE39.jpeg
    615380FA-FF7D-45ED-9C96-88E3B43CFE39.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 25
Göbeğime sürdüğüm pijamanın göbek kısmında iz bırakmıyor benimkinde de ama sadece göbeğe sürün yazıyodu ondan direkt göğüs ucu kremi sürmeye başladım ben. Bi de gümüş kapağa da başlicam
tabi oyle yazar da dusununce ne zarari olacak icinde yaglar var icerigine bakinca suruyorum ben o yuzden istersen tum vucuda bile surulur, emzirmeye de baslamadik zaten onemli olan nemlendirmesi yumusatmasi diye iste

👮🏻‍♀️ çanta polisine yakalandınız 🌈 bu haftasonuna kadar bitir guzum. 12 Aralıkmış doğum tarihi de, bir an önce bitir de ağırlaşmadan ne olacağımız belli değil.

👮🏻‍♀️ yakalandı yakalandı 😅 ... Maşallah sizin hastane çıkışları ne çok olmuş. Seninkini giydirir siniz inşallah ya 🙏🏼 diğerlerini her türlü giyer
😂 bu hafta sonu halledicem amirim 🫡

36 hafta kontrolünden selam 😍 2780 olmuş. Sancı falan çıkmadı. Evde yalancı sancılar oluyor bile diyemedim nst o kadar düzdü ki 😂 her hafta gideceğiz bakalım. Aşağıda plesanta ile normal doğumu deneyeceğiz bence bir şey olmaz dedi 😂 ne derse tamam diyorum zaten o ara bir mallık geliyor amuda kalk dese bir dakika diyip deneyecekmişim gibi geliyor.
Bugün ben de kontrole gittim 36+3 bebiş 3 kg olmuş 🤭 benim de plasenta aşağıdaydı ama bebeğin başı aşağı inince hafif yana kaymış görünüyor o yüzden şuan normal doğuma engel değil dedi. Ben de giderken sürekli şunları şunları sorucam diyorum ama gidince bi kal geliyor resmen 😄😄 her şeyi unutuyorum. Bebek dün gece çok hareketliydi yaklaşık 2 saat hiç durmadı kıpır kıpırdı. Bu kadar hareketli olması normal mi diye sordum. Biz hareketli bebekleri severiz hareket etsin iyidir dedi 😄

ben de daha iyi gibiyim 😅 ahahah valla ben daha hastane çantası falan da hazırlamadım beşiği de kuramadım. zaman çok hızlı geçiyor. yarın 35 hafta oluyorum. 12 aralıkta doğum var 😂
36+2yim bende hala bitirmedim😄ama sanırım bugün yarın biter başlamıştım azıcık. İçim rahat edecek bitince geç kalmış hissediyorum

👮🏻‍♀️ çanta polisine yakalandınız 🌈 bu haftasonuna kadar bitir guzum. 12 Aralıkmış doğum tarihi de, bir an önce bitir de ağırlaşmadan ne olacağımız belli değil.

👮🏻‍♀️ yakalandı yakalandı 😅 ... Maşallah sizin hastane çıkışları ne çok olmuş. Seninkini giydirir siniz inşallah ya 🙏🏼 diğerlerini her türlü giyer zaten.

Bence hepsinin yapısı aynı. Tecrübeli arkadaşlarım hep alez koy dediler. Bakalım terletirse başka çözüm ararız. İlk bir kaç ay reflü yatağını koyucam zaten park yatağın içine de.

Ben sütyen takıyorum hiç fark etmedim leke yaptığını. Aslında peçete falan da konulabilir canım.

Meme ucu kremini de bir ay önceden başlayın diyorlardı kuzum. Ben haftada iki kez falan sürüyorum.
Başlayalım o halde bu hafta ona da ☺️

Uyku düzenim çok saçma slak oldu. Gece oturuyorum annemde bizde bide tv falan izliyoruz. Sabah eşim gidince 1 saat falan yatakta telefona bakıyorum. Sonra 12 de uyanıyorum her gün. Günüm hemencik bitiyor🥲🥲çok verimsiz hissediyorum kendimi

Kızlar dün akşam ateşlendim haftasonu köy dün ofis derken biraz yoruldum sanırım. Bugün iyiyim ama dün tir tir titredim. Bi parol içtim sonra da afakanlar bastı. Artık pek hop orda hop burda olmamak gerekiyor sanirım
Geçmiş olsun artık bencede daha dinlenme dönemindeyiz sanki daha çok yoruyor birçok şey 1 ay öncesine dahi kıyasla

Aşağıda plesanta ile normal doğumu deneyeceğiz bence bir şey olmaz dedi 😂 ne derse tamam diyorum zaten o ara bir mallık geliyor amuda kalk dese bir dakika diyip deneyecekmişim gibi geliyor.
Doğum nasıl bir şey deseler işte böyle bir şey arkadaşlar 😂 Birileri bir şey diyecek, yapacak, biz her şeye tamam diyeceğiz ve hop bebeğimizi kucağımızda bulacağız 😀

Doğum nasıl bir şey deseler işte böyle bir şey arkadaşlar 😂 Birileri bir şey diyecek, yapacak, biz her şeye tamam diyeceğiz ve hop bebeğimizi kucağımızda bulacağız 😀
Ahahaha kesinlikle arabada şunu da sorarız bunu da sorarız diyorum odaya girince bir mallık yükleniyor 😂😂😂 ilk doğumda da doğum anı öyleydi bu sefer mallık eşime de yüklenmişti. Kombo yapmıştık. Kas gevşetici vurmuşlardı birden görmemeye başladım göz kasları da etkilenmiş. Eşime diyorum ki hemşireye sor acil. Eşim gidip karım kör oldu çocuk için sorun olur mu demiş😂😂 karısının kör olması zerre umrunda değil😂

Böyle beklemekte sevdaya dahil mi ❤😂

Eklentiler

• IMG-20241119-WA0014.jpg
    IMG-20241119-WA0014.jpg
    246,9 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_20241118_012402_672.webp
    455,4 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_20241116_172111_165.webp
    730,5 KB · Görüntüleme: 0
X