2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

MAŞALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN KOCAMAN OLMUŞ ARKADAŞIM BÜYÜTMÜŞSÜN BEBİŞİNİ

teşekkür ederim seni kendi takibinde oldugun doktorun mu yönlendirdi bide özellerdemi bulunuyor bu uzmanlarr
sıktım sanırım hakkını helal et

teşekkür ederim seni kendi takibinde oldugun doktorun mu yönlendirdi bide özellerdemi bulunuyor bu uzmanlarr
sıktım sanırım hakkını helal et

Ne demek canım ya sıkmak falan, helal olsun tabi ki. Yok bu doktor tanıdık diye gittim, kendisi gelsin bir bakayım demiş. Kendi doktoruma geçen hafta gitmiştim, kan tahlilleri yapıldı kanım biraz katı çıktı o yüzde iğneyi artırdık ama bu sefer de biz iğneyi arttırana kadar ya birşey olduysa diye benim içim pek rahat değildi, bedavadan doktor bulunca koşa koşa gittim ben de. Bu konuda uzman diye bildiğim 3 doktor var Ankara'da, araştırmadım aslında arkadaşlarımdan ve abimlerden biliyorum. Biri Başkent hastanesinde(özel hastane) diğer ikisi ise özel muayehanelerinde bakıyorlar. Bu doktorun muayenehanesine gittim ben. Eskiden devlet hastanesindeymiş ama emekli olmuş.
Normalde gittiğim doktor yönlendirmedi çünkü bu kontrolleri kendi de yapıyor aslında, o yüzden tahminimce beni başkasına yönelendirmez, ama fazla doktor(hem de uzman diye bilineni) göz çıkarmaz değil mi

sağlıkla ve mutulukla kucağına al inşaallah bebegini

slm kızlar. yaa karnım belim ağrıyo...midem kötü.......
ya dr gitmek istemiyom benim dr eskiden devletteydi şimdi sadece özelde. ve sadece özel hastanelerde doğum doğum yaptırıyo bu yüzden fazla gidipte para bayılasım yok.zaten doğumda bayılacagımm parayı. sadece 12. hafta 2 li tarama için gitmeyi düşünüyom allah izin ederse..ya akıntısı olan vaar mı. benim arar ara oluyo bazen çok çok açık kahve oluyo.....bunun dışında hersey iiii.bide bu haftada folikasit değilde elevit kullanmak gerekmiş ben kendim alıp başlasam mı

evetttt kizlarr listemizz bu maasallahh cok kalabaligizz eksik olan hata olan yerleri soyleyin lutfen bu arada bazi smillerimiz yarim yetismedi maalesef cinsiyetler belli oldukca duzene girecek insallahh

merhaba orkdm, canım bende mesaj atamıyorum beni de ekler misin listeye yas;33, kg; 58, doğum tarihi 27 aralık , ilk bebiş

merhaba kızlar...

ilk öğrendiğimde uğramıştım topiğe,sonra hiç uğramadım.Umarım bundan sonra düzenli yazarım.Doğumum 17 aralık inşallah.Umarım hamileliğiniz iyi geçiyordur.

Ayşe&serkan elevit yerine folik asit kullansan daha iyi olmaz mı canım?Bu arada akıntı ara ara bende de oluyor,endişelenme.

ay bu arada GÜNAYDINLAR.....................

günaydın tatlım

canımmm çokk güzel görünüyor maşallahh9+3 se bende pazartesi gidicem bu şekilde görücem demekki benim gittiğim gün 9+6 olcak ayy ne güzel,,,maşallah

Merivaacim. Msjin gelmemis canim tekrar yollarmusin

bende yolluyorum gelmiyor kutun doluymuş yaş 31 sat 28 şubat cinsiyet belli değil,ilk hamilelik kilo 53 tü:)

sağol canım cvp için sıkıntımı aldın sağol.......

maşallah benim aşkımaa :))
maşallah deyin teyzeleriii ....
bi doğsalar çarçabukk dimii...
RABBİME şükürler olsun..
isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahh

Eki Görüntüle 407860

maşallah benim aşkımaa :))
maşallah deyin teyzeleriii ....
bi doğsalar çarçabukk dimii...
RABBİME şükürler olsun..
isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahh

MAŞALLAH TATLIM HADİ BAKALIM GÖZÜN AYDIN TEYZESİNİN KUZUSU KURULMUŞ VALLA İYİCE OHHH SEFASI OLSUN
KAÇ HAFTALIK ÇIKTI TAM OLARAK BURAYLA UYUMLUMU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…