valla canım banada dr metpamıd verdı ama banamısın demıyo.sen ne kullanıyosun bu kadar ıyı gelmıs
bu arada topıgımız tekrar acıldı.
almazmiyim canim uc ayri ilac denedim banamisin demedii
suan varya kuduruyoo resmenn midemm
kacinci haftalarda gecer kizlar yaaa yasamaktan tat alamaz oldum
tovbe yarabbimm bin kere sukurrr
slm cnm bende başladım ama bi faydasını göremiyorum maleseffff
Canım geçmiş olsun ben zoher diye bi ilaç kullanıyorum günde 1 kere sabah alıyorum akşama kadar sürüyo yumurta bilem yedim valla
Ahh ya işte bende öyleydim çok şükür dr imdadıma yetişti zoher diye bir ilaç verdi istersen bir sor sende bıçak gibi kesti benimkini bu arada özelden yazdım sana bilgilerimi ama listede yokumgeçmiş olsun tekrar öptm
Bazı ilaçlar etki etmiyormuş gerçekten ben ilacımdan memnunum int araştırdım çok kullanan olmuş drumada güveniyorum sende bi sor istersen zoher isimli bir ilaç geçmiş olsun canım allahım hepimize kolaylık versin
Canım geçmiş olsun ben zofer diye bi ilaç kullanıyorum günde 1 kere sabah alıyorum akşama kadar sürüyo yumurta bilem yedim valla
Ahh ya işte bende öyleydim çok şükür dr imdadıma yetişti zofer diye bir ilaç verdi istersen bir sor sende bıçak gibi kesti benimkini bu arada özelden yazdım sana bilgilerimi ama listede yokumgeçmiş olsun tekrar öptm
Bazı ilaçlar etki etmiyormuş gerçekten ben ilacımdan memnunum int araştırdım çok kullanan olmuş drumada güveniyorum sende bi sor istersen zofer isimli bir ilaç geçmiş olsun canım allahım hepimize kolaylık versin
canım ben falıkplus kullanıodum ama dr elevit yazdı banada yarın alırım......
evetttt kizlarr listemizz bu maasallahh cok kalabaligizz eksik olan hata olan yerleri soyleyin lutfen bu arada bazi smillerimiz yarim yetismedi maalesef cinsiyetler belli oldukca duzene girecek insallahh
bende şu milupaya üye olayım :))
ya kızlar su üyelikler hakkında bilgi verin bana üye olunca ne oluyo ne gibi faydaları var veeeeee bende üye olmak istiyommmmm nasıl olacagımmmmmmm
tünaydın herkese. Çoktandır yazamıyorum, zaten yazdıklarınızı da okumaya yetişemiyorum :) İşe gidip geliyorum, tembellik yapıyorum, çok şükür pek sıkıntım yok, hala mide rahatsızlığı, iştahsızlık devam ediyor ara ara ama bulantı kusma yok neyseki. Bu saatten sonra da olmaz herhalde.
Yeni gelenler hoşgeldiniz, kese ve sonrasında kalp atışı duyanlar gözünüz aydın.
Biz iyiyiz, dün başka bir doktora gittik tanıdık vasıtasıyla. Detaylı ultrasoncu aslında, 2li test vs. için ona gideceğim sonradan. Onun baktığı ultrasona göre 8+6 olmamız gerekiyorken 9+3 çıktık dün. Herşey yolundaymış. Kendi doktorum da kan sulandırıcı iğnemi günde 2 doza yükseltti, artık sabah akşam vuruyorum iğnemi. Bizimki bayağı adama benzemiş artıkkafası ayakları hep seçilebiliyor, çok şeker. Öpüyoruz teyzeleri Eki Görüntüle 407762
selam kızlar.....
nasılsınızz??
10.30da randevum var.
heycanlıyım..
mide bulantılarım sürüyor.
inşallah çok sürmez..
kızlarrr günaydınnn :))
bugün benim için büyük gün bakalım kesemizi görebilecekmiyiz randevum 10:40 da çok merak ediyorummm inşallah güzel haberler alırım :))
AMANDA MAŞALLAH MAŞALLAH BU DETAYLI ULTURASON CU DEDİGİNİ ANLAMADIM CANIM NASIL GİTTİN BU UZMANA BİRAZ BİLGİ VERRMİSİN masallah kuzucuga nazarlardan korusun rabbim