- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
kızzz ne işi bu saattee
bebeğim çağrı merkezinde çalışıyorum:102::126:.....vardiya saat 01:00 da bitiyor....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzz ne işi bu saattee
TSK ederim kizlar ancakbikac gündür iyi değildim pek giremedim nete
Bu arada bişey sormak istiyorum size kasik agrisi çeken varmı benim gibi 6.haftam benim saçma endişeler yapmak istemiyorum
valla bir üsürü test yaptırdı....ama hiç folik asid felan demedi....unutmuş olabilir mi????çok önemli mi bu ilaç yaaaa....
Bence unutmuş olabilir,çok önemli folic asit kullanmak.hatta hamile kalmadan önce başlanıyor normalde!dr.unu bir ara sor istersen...
Aranıza yeni katıldım arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 kez kürtaj oldum.2.sinde de kalp atışlarını duyamadık.Son 1 yıldır da hamile kalamıyordum mart ayında klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şu an 7 haftalık hamileyim geçen hafta kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama 3 ay dolmadan içim rahat etmeyecek heran tetikte heran korku ile hareket ediyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizede nasip olursa ARALIK AYINDA kavuşcaz inşallah
Aranıza yeni katıldım arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 kez kürtaj oldum.2.sinde de kalp atışlarını duyamadık.Son 1 yıldır da hamile kalamıyordum mart ayında klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şu an 7 haftalık hamileyim geçen hafta kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama 3 ay dolmadan içim rahat etmeyecek heran tetikte heran korku ile hareket ediyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizede nasip olursa ARALIK AYINDA kavuşcaz inşallah
bebeğim çağrı merkezinde çalışıyorum:102::126:.....vardiya saat 01:00 da bitiyor....
h.g aramıza canım...... içini ferah tut kalbini bozma..... allah sağ sağlim kuzagımıza almaayı nasıp etsinnnnnn
hamilelerin gece çalışması yasak.bunu işyerine bildirirsen seni bu saatte çalıştıramazlar...
cnm hoşgeldin....rabbim tamamına erdirsin....uzun bir yolculuk sonunda selamete ulaşmışsın yaaa... rabbim tamamına erdirsin....göbişe
ya kızlar konu ile alakaı yok ama bi sorayım...
ben bu yaz evin bazı bölümlerini duvar kagıdı yaptırmayı düşünüom ne dersiniz. çocuk odasıda dahi
aynı şey bendede var canım napıcam bilmiyorum tek aşerdiğim şey o ama bakalım tadımlık yerim belkimcanım ya benim dr da çiğ eti yasakladı bana kan sonuçlarıda bi rahatsızlık çıktı ama çok sorun değilmiş.hatta benim çiğ ete bile dokunmam yasak.. yemeği geç......
bunu bekliyordumayyyyyyyy inanmıyom canım ne istiyooooooooooooooo bilionuz mu......
SUCUKLU YUMURTAAAAAAAAA
ARkadaşın ismini gördümmmmmmmmmmm
benimde öyle canım hatta döllenme tarihim 5 nisanay canım.....benimki geç döllenmneymiş ya...biraz tedirgin oluyorumda o yüzden....çok saol...dr.dedi zaten 15 gün sonra pıt pıtları duyarız bebeği görürüz dedi...
yani geç döllenme olması normal çünkü o ay kocacımı 3 kere bile oldu olmadı bile...
............................................
aynı şey bendede var canım napıcam bilmiyorum tek aşerdiğim şey o ama bakalım tadımlık yerim belkim
canım gecenlerde acılı çiğ köfte yedim 1 tane ama
bunu bekliyordum
acıkmış yavrum ne yapam o
nun üstünede arkadaşın adını görünce çekti yaniiiii
benimde öyle canım hatta döllenme tarihim 5 nisan
............................................
canım sen ilaç alıyomusun dr bana verdi böyle daha kötü olur dedi çünkü bende bişey yiyip içemiyordum stres ve sinir cabası vücut direncim düşmüştü şimdi ilaç kullanıyorum ve çok mutluyum dünya varmış dedim içim pek rahat değil ama druma güveniyorum istersen sende bir danış druna geçmiş olsun
??????????????