2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar.....
nasılsınızz??
10.30da randevum var.
heycanlıyım..
mide bulantılarım sürüyor.
inşallah çok sürmez..

kızlarrr günaydınnn :))
bugün benim için büyük gün bakalım kesemizi görebilecekmiyiz randevum 10:40 da çok merak ediyorummm inşallah güzel haberler alırım :))

günaydın kızlarr ilaç hiç fayda etmiyo mide bulantılarım devam ediyo malesefff:KK14: bu arada bebeğini ve kalp atışlarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum . bugün randevusu olan arkadaşlarda inş iyi haberlerle dönersiniz kızlar

valla canım banada dr metpamıd verdı ama banamısın demıyo.sen ne kullanıyosun bu kadar ıyı gelmıs

bu arada topıgımız tekrar acıldı.

Canım geçmiş olsun ben zofer diye bi ilaç kullanıyorum günde 1 kere sabah alıyorum akşama kadar sürüyo yumurta bilem yedim valla :KK1:

almazmiyim canim uc ayri ilac denedim banamisin demedii:KK14::KK14:

suan varya kuduruyoo resmenn midemm

kacinci haftalarda gecer kizlar yaaa yasamaktan tat alamaz oldum
tovbe yarabbimm bin kere sukurrr:KK43:

Ahh ya işte bende öyleydim çok şükür dr imdadıma yetişti zofer diye bir ilaç verdi istersen bir sor sende bıçak gibi kesti benimkini bu arada özelden yazdım sana bilgilerimi ama listede yokum :KK14: geçmiş olsun tekrar öptm :KK9:

slm cnm bende başladım ama bi faydasını göremiyorum maleseffff:KK14::KK14::KK14:

Bazı ilaçlar etki etmiyormuş gerçekten ben ilacımdan memnunum int araştırdım çok kullanan olmuş drumada güveniyorum sende bi sor istersen zofer isimli bir ilaç geçmiş olsun canım allahım hepimize kolaylık versin :KK16:

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun ben zoher diye bi ilaç kullanıyorum günde 1 kere sabah alıyorum akşama kadar sürüyo yumurta bilem yedim valla :KK1:

Ahh ya işte bende öyleydim çok şükür dr imdadıma yetişti zoher diye bir ilaç verdi istersen bir sor sende bıçak gibi kesti benimkini bu arada özelden yazdım sana bilgilerimi ama listede yokum :KK14: geçmiş olsun tekrar öptm :KK9:

Bazı ilaçlar etki etmiyormuş gerçekten ben ilacımdan memnunum int araştırdım çok kullanan olmuş drumada güveniyorum sende bi sor istersen zoher isimli bir ilaç geçmiş olsun canım allahım hepimize kolaylık versin :KK16:

metpamit verdi bana doktorum ama malesf hiç bir faydası yok geçen senede emedur kullanmıştım oda fayda etmemişti

Canım geçmiş olsun ben zofer diye bi ilaç kullanıyorum günde 1 kere sabah alıyorum akşama kadar sürüyo yumurta bilem yedim valla :KK1:

Ahh ya işte bende öyleydim çok şükür dr imdadıma yetişti zofer diye bir ilaç verdi istersen bir sor sende bıçak gibi kesti benimkini bu arada özelden yazdım sana bilgilerimi ama listede yokum :KK14: geçmiş olsun tekrar öptm :KK9:

Bazı ilaçlar etki etmiyormuş gerçekten ben ilacımdan memnunum int araştırdım çok kullanan olmuş drumada güveniyorum sende bi sor istersen zofer isimli bir ilaç geçmiş olsun canım allahım hepimize kolaylık versin :KK16:

hadıya ben deıl yemek pısıresım gelmıyo ama cocuklar ıcın mecbur ama agzımda maske ıle.sogan yag salca kokusu helekı benı oldur dıyo resmen.zofer bunu danısıcam dr uma belkı banada ıyı gelır ya nolurrrr :KK43:(((((((

evetttt kizlarr listemizz bu maasallahh cok kalabaligizz eksik olan hata olan yerleri soyleyin lutfen bu arada bazi smillerimiz yarim yetismedi maalesef cinsiyetler belli oldukca duzene girecek insallahh

mrb cnm özlden yazamıorum burdan yazayım eklersen sevinirim.

merhaba
aslında ben bekar iken üyeydim ama arada sırada girerdim siteye ve şimdi de hamileyim:)) bizimde 2 aralık 2012

ya kızlar su üyelikler hakkında bilgi verin bana üye olunca ne oluyo ne gibi faydaları var veeeeee bende üye olmak istiyommmmm nasıl olacagımmmmmmm

canım sanada günaydın

indirim çekleri bebek bezi hamilelik rehberi birkaç kullanımlık örnek ürünlerinden falan yolluyorlar bana mil....dan geldi bunlar her 3 ayda 1 gelcekmiş sitesine girip üye oluyorsun tatlım o kadar

tünaydın herkese. Çoktandır yazamıyorum, zaten yazdıklarınızı da okumaya yetişemiyorum :) İşe gidip geliyorum, tembellik yapıyorum, çok şükür pek sıkıntım yok, hala mide rahatsızlığı, iştahsızlık devam ediyor ara ara ama bulantı kusma yok neyseki. Bu saatten sonra da olmaz herhalde.

Yeni gelenler hoşgeldiniz, kese ve sonrasında kalp atışı duyanlar gözünüz aydın.
Biz iyiyiz, dün başka bir doktora gittik tanıdık vasıtasıyla. Detaylı ultrasoncu aslında, 2li test vs. için ona gideceğim sonradan. Onun baktığı ultrasona göre 8+6 olmamız gerekiyorken 9+3 çıktık dün. Herşey yolundaymış. Kendi doktorum da kan sulandırıcı iğnemi günde 2 doza yükseltti, artık sabah akşam vuruyorum iğnemi. Bizimki bayağı adama benzemiş artık :emir_bebek: kafası ayakları hep seçilebiliyor, çok şeker. Öpüyoruz teyzeleri:KK19: $DSC_3214.jpg

tünaydın herkese. Çoktandır yazamıyorum, zaten yazdıklarınızı da okumaya yetişemiyorum :) İşe gidip geliyorum, tembellik yapıyorum, çok şükür pek sıkıntım yok, hala mide rahatsızlığı, iştahsızlık devam ediyor ara ara ama bulantı kusma yok neyseki. Bu saatten sonra da olmaz herhalde.

Yeni gelenler hoşgeldiniz, kese ve sonrasında kalp atışı duyanlar gözünüz aydın.
Biz iyiyiz, dün başka bir doktora gittik tanıdık vasıtasıyla. Detaylı ultrasoncu aslında, 2li test vs. için ona gideceğim sonradan. Onun baktığı ultrasona göre 8+6 olmamız gerekiyorken 9+3 çıktık dün. Herşey yolundaymış. Kendi doktorum da kan sulandırıcı iğnemi günde 2 doza yükseltti, artık sabah akşam vuruyorum iğnemi. Bizimki bayağı adama benzemiş artık :emir_bebek: kafası ayakları hep seçilebiliyor, çok şeker. Öpüyoruz teyzeleri:KK19: Eki Görüntüle 407762

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:AMANDA MAŞALLAH MAŞALLAH BU DETAYLI ULTURASON CU DEDİGİNİ ANLAMADIM CANIM NASIL GİTTİN BU UZMANA BİRAZ BİLGİ VERRMİSİN masallah kuzucuga nazarlardan korusun rabbim :KK54:

selam kızlar.....
nasılsınızz??
10.30da randevum var.
heycanlıyım..
mide bulantılarım sürüyor.
inşallah çok sürmez..

kızlarrr günaydınnn :))
bugün benim için büyük gün bakalım kesemizi görebilecekmiyiz randevum 10:40 da çok merak ediyorummm inşallah güzel haberler alırım :))

hade canlarım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşaallah :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:AMANDA MAŞALLAH MAŞALLAH BU DETAYLI ULTURASON CU DEDİGİNİ ANLAMADIM CANIM NASIL GİTTİN BU UZMANA BİRAZ BİLGİ VERRMİSİN masallah kuzucuga nazarlardan korusun rabbim :KK54:

Sağol tatlım. Bu doktor daha çok sakatlık kontrolleri, rahim sorunları vs. gibi konulara bakan bir doktor, ultrasonla bakarak durumu değerlendirme konusunda uzman bir başka deyişle, her hangi bir anormallik var mı, bebeği tutunduğu yer iyimi, yumurtalıklarda veya rahimde herhangi bir sorun var mı, kist gibi bir sorun gözüküyor mu diye baktı hepsine, bebeğin ölçümünü yapmak için erken dedi, 3,5-4 hafta sonra gideceğim sakatlık ölçümleri yapılacak, gelişme sorunu vs. var mı diye bakılacak. Sanırım normal gebelik takibi yapmıyor. Birçok kadın doğumcu bazı dönemlerde bu doktorlara yönlendiriyorlar hastalarını zaten, çoğu doktorun hem ultrason cihazları çok ayrıntılı olmuyor hem de uzmanlıkları ultrasonda herşeyi anlayacak şekilde değil o yüzden. Bu doktor 2li test, 3 lü test vs. gibi bebeğin detaylı incelendiği dönemlerde başvurulan bir doktormuş. Bir akrabamızın arkadaşıymış, çağırınca beni hemen gittim.

X