2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

TSK ederim kizlar ancakbikac gündür iyi değildim pek giremedim nete
Bu arada bişey sormak istiyorum size kasik agrisi çeken varmı benim gibi 6.haftam benim saçma endişeler yapmak istemiyorum

canım arada hafif hafif banada kasılmalar geliyor ama şiddetleniyorsa kesin dr.gitti.
kasılmalarda buradaki arkadaşım yerleşme olabileceğini söylemişti....

valla bir üsürü test yaptırdı....ama hiç folik asid felan demedi....unutmuş olabilir mi????çok önemli mi bu ilaç yaaaa....

Bence unutmuş olabilir,çok önemli folic asit kullanmak.hatta hamile kalmadan önce başlanıyor normalde!dr.unu bir ara sor istersen...

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 kez kürtaj oldum.2.sinde de kalp atışlarını duyamadık.Son 1 yıldır da hamile kalamıyordum mart ayında klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şu an 7 haftalık hamileyim geçen hafta kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama 3 ay dolmadan içim rahat etmeyecek heran tetikte heran korku ile hareket ediyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizede nasip olursa ARALIK AYINDA kavuşcaz inşallah

Bence unutmuş olabilir,çok önemli folic asit kullanmak.hatta hamile kalmadan önce başlanıyor normalde!dr.unu bir ara sor istersen...

ay cnm ya hemen açtı telefonu:102: sordum FOLBİOL kullanabilirsin dedi......öyle unutmuş gibi felan yapmadı veya bozuntuya vermedi...
erken gebelik ultrason görüntüsünden bebekten önce yolk kekesi görülürmüş oda boş gebeliği oılmadığı ve sağlıklı gebeliğin olduğu göstergesiymiş bende bu biraz önce bir arkadaştan öğrendim...bu yüzden ultrason görüntüsündeki beyaz görüntünün yolk kesesi olup olmadığını sordum...çok küçüktü zaten kesen 4 mm o yüzden çok ayırt edilemiyordu.ama oydu dedi....

içim rahat yarın folik asidimi alıyorum....

dr.hemen ulaşılabiliyor olması süpermiş....:118:

h.g aramıza canım...... içini ferah tut kalbini bozma..... allah sağ sağlim kuzagımıza almaayı nasıp etsinnnnnn

cnm hoşgeldin....rabbim tamamına erdirsin....uzun bir yolculuk sonunda selamete ulaşmışsın yaaa... rabbim tamamına erdirsin....göbişe

ya kızlar konu ile alakaı yok ama bi sorayım...
ben bu yaz evin bazı bölümlerini duvar kagıdı yaptırmayı düşünüom ne dersiniz. çocuk odasıda dahi

hamilelerin gece çalışması yasak.bunu işyerine bildirirsen seni bu saatte çalıştıramazlar...

cnm zaten son akşam vardiyam....hamile olduğumu zaten daha bugün söyledim işyerine....yoksa sağolsunlar o konuda çok hassaslar...rahatız...

bundan sonra sabah 8 akşam 16:30....sabit...

cnm hoşgeldin....rabbim tamamına erdirsin....uzun bir yolculuk sonunda selamete ulaşmışsın yaaa... rabbim tamamına erdirsin....göbişe

H.buldum amin çok teşekkür ederim duan için Evet gerçekten uzun ve zahmetli bir yol oldu ama değiyor işte benim yaş sorunum var,hipotroidim var buna rağmen hiç kaybetmedim umudumu Allah hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

ya kızlar konu ile alakaı yok ama bi sorayım...
ben bu yaz evin bazı bölümlerini duvar kagıdı yaptırmayı düşünüom ne dersiniz. çocuk odasıda dahi

cnm şimdiki duvar kağıtları eskisi gibi değil çok çeşitli....ama çocuk odalarına su bazlı boya öneriyorlar daha sağlıklı diye biliyorum....evim şahane proramındada söylemişlerdi...

hımm yani duvar kagıdı yok cocuk odasına.......
yaaaaaaaa iç mimar arkadaş yok mu içimizdeeee....
su ev ile ilgili işleri hiç sevmiyom... kafam bulanıooo 1 aydır neeten bakıom heç bişey yok.......

canım ya benim dr da çiğ eti yasakladı bana kan sonuçlarıda bi rahatsızlık çıktı ama çok sorun değilmiş.hatta benim çiğ ete bile dokunmam yasak.. yemeği geç......
aynı şey bendede var canım napıcam bilmiyorum tek aşerdiğim şey o ama bakalım tadımlık yerim belkim

ayyyyyyyy inanmıyom canım ne istiyooooooooooooooo bilionuz mu......
SUCUKLU YUMURTAAAAAAAAA
ARkadaşın ismini gördümmmmmmmmmmm
bunu bekliyordum

benimde öyle canım hatta döllenme tarihim 5 nisan

............................................

almazmiyim canim uc ayri ilac denedim banamisin demedii

suan varya kuduruyoo resmenn midemm

kacinci haftalarda gecer kizlar yaaa yasamaktan tat alamaz oldum
tovbe yarabbimm bin kere sukurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…