- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Canım sanırım güvenilir olmadığından vee içinde ne olduğu belli olmadığından demiştir sonuçta katkı maddesi koyuyorlardır içine.
Ayy ben kısırsız yapamam kendimiz elimizle yapıyoruz en azından.
Ha bi de hurma ve maydanozdan da uzak dur dedi dr.
KıZLAR uyarıyı duydunuz....face yok reklam yok.......okey...
sizleri seviyorum....bir an konu kapatıldı..neye uğradığımı şaşırdım......haydi kurallar çerçevesinde sohbete devam....
:13:
tatlı annişler ve tatlı cücükleri nasılsınız uzun zamandır giremedim bulantılar beni benden almıştıen sonunda dayanamayıp ilaca başladım aranızda benim gibi bulantı ilacı kullanan varmı içim rahat değil ama içmeden duramıyorum su bile içemiyordum çok şükür iki gündür hayata döndüm druma güveniyorum ama yinede içimde bir soru işareti var sizlere danışayım dediim öptüm sizleri
sevgili kazen evet link paylasilmasa iyi olurdu kabul ama hic bir aciklama yapmadan kapamasaydiniz keske.yada bir uyari falan ne bileyim...
herneyse herkes dikkat eder bundan sonra tskler yine de
ben burdayım canım ama konu kapalıydıgelelim bizim mevzulara...tabi yalan dünya --feriha bitti millet gelmeye başladı..ben burda ne yaptım kimse önemsemiyor....
kızlar 5.haftadayım malum 4mm kese sizce normalmi????
ben burdayım canım ama konu kapalıydı
normal canım normal 10 15 gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın allahın izniyle
hehehehe
şimidide beyaz zamanı
ay canım.....benimki geç döllenmneymiş ya...biraz tedirgin oluyorumda o yüzden....çok saol...dr.dedi zaten 15 gün sonra pıt pıtları duyarız bebeği görürüz dedi...
yani geç döllenme olması normal çünkü o ay kocacımı 3 kere bile oldu olmadı bile...
yeni gelen hamiş arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
hoşgeldiiin aramızaa:))
evet hem izliyorum hem yazıyorum hemde işyerindeyim istatistik yapıyorum müşterilere mail yazıyorum.....üf ne çok iş yapıyorum :126:.....
TSK ederim kizlar ancakbikac gündür iyi değildim pek giremedim nete
Bu arada bişey sormak istiyorum size kasik agrisi çeken varmı benim gibi 6.haftam benim saçma endişeler yapmak istemiyorum