2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım ya benim dr da çiğ eti yasakladı bana kan sonuçlarıda bi rahatsızlık çıktı ama çok sorun değilmiş.hatta benim çiğ ete bile dokunmam yasak.. yemeği geç......

Merhaba
Facebook hesabı olmayan zaten 2-3 kişi. İsterseniz bu başlığı kapatalım, sizler Facebook'tan devam edin olur mu ? Facebook hesabı olmayan arkadaşlarınızda çok üzülmez bu durumda. Bizede şu reklama bir dur diyede mesaj atmazlar, bizde boş yere size uyarı verip sizlerle iyi iken kötü duruma düşmeyiz.

Bu mesaji yayinlamistim baska bir anne grubunda aynen burada yeniliyorum !

Not : Facebookta tabiki birbirlerinizin profilini ekleyin, tanisin gorusun hatta ailecek toplantilar yapin ama buradaki bir grubun aynisini orada kurmanin sebebini cozemedik !

KıZLAR uyarıyı duydunuz....face yok reklam yok.......okey...
sizleri seviyorum....bir an konu kapatıldı..neye uğradığımı şaşırdım......haydi kurallar çerçevesinde sohbete devam....
:13:

valla canım banada dr metpamıd verdı ama banamısın demıyo.sen ne kullanıyosun bu kadar ıyı gelmıs

bu arada topıgımız tekrar acıldı.

sevgili kazen evet link paylasilmasa iyi olurdu kabul ama hic bir aciklama yapmadan kapamasaydiniz keske.yada bir uyari falan ne bileyim...
herneyse herkes dikkat eder bundan sonra tskler yine de

sevgili kazen evet link paylasilmasa iyi olurdu kabul ama hic bir aciklama yapmadan kapamasaydiniz keske.yada bir uyari falan ne bileyim...
herneyse herkes dikkat eder bundan sonra tskler yine de

Mesaj temizligi yapiyordum konuya ait yeni mesaj yazilmasin diye kapamistim.

ayyyyyyyy inanmıyom canım ne istiyooooooooooooooo bilionuz mu......
SUCUKLU YUMURTAAAAAAAAA
ARkadaşın ismini gördümmmmmmmmmmm

gelelim bizim mevzulara...tabi yalan dünya --feriha bitti millet gelmeye başladı..ben burda ne yaptım kimse önemsemiyor....

kızlar 5.haftadayım malum 4mm kese sizce normalmi????

gelelim bizim mevzulara...tabi yalan dünya --feriha bitti millet gelmeye başladı..ben burda ne yaptım kimse önemsemiyor....

kızlar 5.haftadayım malum 4mm kese sizce normalmi????
ben burdayım canım ama konu kapalıydı
normal canım normal 10 15 gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın allahın izniyle

ben burdayım canım ama konu kapalıydı
normal canım normal 10 15 gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın allahın izniyle

ay canım.....benimki geç döllenmneymiş ya...biraz tedirgin oluyorumda o yüzden....çok saol...dr.dedi zaten 15 gün sonra pıt pıtları duyarız bebeği görürüz dedi...

yani geç döllenme olması normal çünkü o ay kocacımı 3 kere bile oldu olmadı bile...

tedirgin olma canım içini ferah tut herşey çok güzel olacak inşallah

TSK ederim kizlar ancakbikac gündür iyi değildim pek giremedim nete
Bu arada bişey sormak istiyorum size kasik agrisi çeken varmı benim gibi 6.haftam benim saçma endişeler yapmak istemiyorum

kasık ağrın olması normal canım bebiş yerleşmeye çalışıyor ama dayanamayacak kadar ağrın olursa mutlaka bi doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…