Canım çok geçmiş olsun.ALlah ciddi hastalıklar göstermesin. Menenjit nereden çıktın nasıl söyleyebiliyor öyle bir hastalığı hemencecik devlet hastanesi..
Tatildeyiz kızlar kum deniz havuZ çocuklar sevdi baya.biZde emirlerine amade[emoji1]
Nasılsıniz kızlar ramazan da başladı bu hastalık çocuklar dan bize geçti esimde bende fena geciriyoruz
Canım iyi olmanıza sevindim hepiniz birden ne kadar zor olmustur.
Pederin yapmaması kötü olmus biraz huyuna gitsen maksat işin bitsin eşinede zor olur iş de yorul bir de evde...
Canım iftardan sahura boğazlarını yumusatacak şekilde ılık su iç ne kadar kuru kalırsa iyileşmesi o kadar uzar. Oruçlarını Allah kabul etsin
Günaydın kızlar
Nasılsınız??
Biz şu an iyiyiz kızım 3gün öncr ateşlendi de ye gittik enfeksiyon var ve antibiyotik kullanıyoruz .toparladı artık ama 5gün dvm edeceğim ilaca
Oğlum da gündüzleri wc ye gidiyor,uyurken gece külodu giydiriyorum.
Darısı tüm oğlanların başına diyeyim[emoji106][emoji106]
[/QUOTE]Geçmiş olsun rudi oglun için sevindim darisi başımıza benim de salonu yapti peder cuma gunu bitti ama temizlik yapamadım yarinda okul başlıyor UOTE=rudi;36022333]Günaydın kızlar
Nasılsınız??
Biz şu an iyiyiz kızım 3gün öncr ateşlendi de ye gittik enfeksiyon var ve antibiyotik kullanıyoruz .toparladı artık ama 5gün dvm edeceğim ilaca
Oğlum da gündüzleri wc ye gidiyor,uyurken gece külodu giydiriyorum.
Darısı tüm oğlanların başına diyeyim[emoji106][emoji106]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?