Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben wc egiitimine basladim kafayi yiycem
lazimliga yapmiyoalr sikiyolar sonrada yere birakiyolar.
oglen uykusunda ve gece bagliyorum
onerisi olan varmi kizlaaarr
Yaa kizlar acaba erkennmi daha 2,5 olmadilar burda hep 3 e dogru biraktiryolar hepte sorunsuz oldugunu soyluyar .bugun 4. Gundu genelde yere yapiyolar .ve ben resmen biktim evde harp cikti resmen yaa.aglattim yazik onlari korktular,ikisine birlikte başladıysan çok zor işin ilk önce lazımlığa oturmayı öğret 45 dk da bir dene çişi denk geldiğinde hediye ver bk buraya yapıcaz artık sen büyüdün abla oldun bende buraya yapıyorum gibi...
Yaa kizlar acaba erkennmi daha 2,5 olmadilar burda hep 3 e dogru biraktiryolar hepte sorunsuz oldugunu soyluyar .bugun 4. Gundu genelde yere yapiyolar .ve ben resmen biktim evde harp cikti resmen yaa.aglattim yazik onlari korktular,
Off acaba 1 ay dahami beklesem ya ne diyosunuz arkadaslar
Merhaba kızlar bu wc eğitimi ile bu yaz kafayı yicez sanırım kızımla hafta sonu başladık bakalım geçen denemye göre bu sefer daha iyi sanırım bu sefer başarıcak:)) oğlumun umrunda bile değilo nasıl ögrenicek hiç bilmiyorum:)
herkes iyidir umarım
Birde yolculuk var ki ..uçak olabilir o bile düşününce ikisiyle gözüm çok korkuyor
2çocukla her şey zor..tatil düşünüyorum akşamları netten bakıyrm,gündüz okunca vazgeçiyorum.karşılaşabilecgmiz zorluklar otel ortamı güneş deniz offf ..işin içinde. Çıkamadım
nerdesiniz kızlar ?
bandag wc eğitimi nasıl gidiyor.....