• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Bizimkininde niyeti yoktu sürekli ödül yöntemini uyguladım işe yaradı..şimdi kızdan önce oğlan söylüyor wc ihtiyacını.. Sen nasılsın bandag çocuklar nasıl??

TemiZlik yavas yavas oluyor vallahi bugun supurdum sildim üstüne çocukları yika yemek yap onlar uyuncada uyumadim zor geldi bana iftar saati bende ödül yontemini yapicam ama bayram sonrası inşallah cok yogun geciyor günler

Maşallah canım oruçluyken ev işi yemek çocuklar...
Ama dinlen sende sonra anneler hasta olunca kim bakacak??
Okul düşünüyor musun moonternet? 3 yaş dolduğunda ?
Yeni yeni yaşadığımı bir ben olduğumu anladım iyiki okul var diyorum..

Zor oluyor gerçekten storlarim yikancak daha bi taraftan tekrar kirleniyor okula gitmelerini isterim tabiki ama 3 yas ta ozele vercek durum yok maalesef ancak 4 yasta devlet in anaokulu na inşallah sagliklari iyi olsun yeterki

Sağlık olsun en önemlisi tabiki.4 yaş devlet okulu varsa çok iyi olur.
İşler hiç bitmiyor bir taraftan 2 çocuk varken kirleten olduğu kadar canım yıpratma kendini

Sağol rudi bizimde okulun gunu degismis hazırlandim aradım gelmediler program değişmiş meğerse m kizimida goturcektim kapinin onunde kaldık servis gelmedi deyipdurdular tattle cok ihtiyacim var inşallah bayram dan sonra tatilse en onemli İhtiyaç lar neler almam gerekenler deneyimlisin sen

BAyramdan sonra tatile çıkacaksınız demek moonternet süper..inan tahmin ettiğimden kolay oldu en azından yemek hazırlama derdi yok,dökülenleri toplama derdi yok,sil süpür yıka yok her şey hazır sadece çocuklarla ilgilenmek oyalamak ve güneşten dikkat etmek kalıyor.
Açık tenli olduğu için 50 faktör krem sürdüm sürekli duşdan sonra da güneş sonrası nemlendirici süper oldular hafif bronzlaştılar ağrı sızı yok.
Sabah erkenden kahvaltı sonra denize kumla oynadılar kürek kovalarıyla.bizde eşimle sırayla denize girdik,tuzlu suyu sevmediler ayaklarını soktular ama yinede zorla tüm vucutlarını tuzlu suyun faydası olur diye batırdık.
11gibi odaya aldım yıka kremle yemek yedir öğle uykusu çok yoruldukları için 3saat kadar uyuyorlardı.

Uyandıklarında 4 oluyordu be zararlı ışınlar gittiğinden mayolarını giyip bebek havuzuna giriyorlardı 7ye kadar,su tabancaları acaip oyalayıcı ve bebek havuzu 30cm max olduğndan içerisinde kaydıraklar falan oyalanıyorlardı korkmadan kendileri girip çıkıyordu.

Kolluk aldık çok az kullandık,
Deniz ayakkabısı aldık çok az kullandık en iyisi 5 liralık sıradan terlik oldu..
Şişme havuz aldık odanın terasında içine deniz suyu doldurduk oynadılar o sırada bizde havuZa girdik ,oda direkt havuza açılıyordu o nedenle çocuklar uyurken biz havuzda rahat yüzdük..
Yüzme bezi aldık ama çok az kullandık çünki kız bikinisini oğlan şortunu giydi ve wc durumunu oğlanda tetikledi bezden kurtuldu aslında orada bir tek yatarken takıyorduk.
Güneş kremi,terlik,havlu bol bol sort tshirt deniz oyuncakları olsa yeter yanında canım.
Bir de bizim oda giriş katı olduğndan çok rahat ettik düz ayak her şey elimizin altındaydı yoksa kat çık asansör bekle yorucu olurdu.imanır mısın plaj cantasını bile hiç kullanmadık saniyede odaya gir çık yapıoduk..
İnşallah çok eğlenceli en az yorulmacalı bir tatil olur size de.
Bu arada hangi bölgeyi düşünüyorsunuz??

Canım çocuklar üzülmüştür servis gelmeyince alıp başka yere götürseydin

İnşallah gidebiliriz benimkiler kendileri girip cikamazki canim kiz belki yapar terlige acayip meraklilar ama biz bilekli
Sandalet giydiriyoruz disarda ortopedik
bize erdek yakin 2.5 saat falan arabayla gideriz gidersek izmir 5 saat aslinda orayi istiyorum bakalim esim iznini ayarlasin bi servis gelmeyince kapinin onunde durduk cok sicakti hava

Canım kuşadası da yakın size orada çocuk dostu otellere de bak.izmir rüzgarlı diye seçmedik.aydın da olur aynı uzaklık.bizde araçla gittik uyudular yol boyunca

Nasılsıniz kızlar yogun gezmeli günler dilerim çocuklarda alistilar artik cok sukur oglum kafede kahve icilir diyor bugün saçlarını kestim azicik cok uzamisti kiz sanıyorlar dışarda his kisasacta yyakismiyorki. ..

Merhaba moonternet bizde kestirdik bugun epey kısa oldu.güzelim sarı lüler gitti[emoji17]
Gece ramazan dolayısıyla uykuları bir kaç akşam sarkıo ama diğer gün hemen toparlıyorum çok fena oluyorlar saatleri gecince

Bizde kestirdik bugun sacını epey kısa oldu, gitti sarı lüleler[emoji17]
Ramazan dolayısı ile gece uykuları bir kaç defa sarktı ama diğet gün hemen tıparlıyorum yoksa çok fena oluyorlar

Oğlumu disarda kiza benzetiyorlar erkek deyince bakiyorlar bidaha bende lule lere hasta oluyodum ama cok terliyor mecburen kisalttim bidahakine Kuaföre insallah bi gece 1 e dogru Uyudu lar gec geldik epey sabah ta 7 40 givi uyandilar daha cok uyumalri lazimdi ama zaten gec yatinca erken kalkıyor lar

Kızlar merhaba

sanırım bu hafta çocukların saç kestirme haftasıymış bende cumartesi kestirdim oğlumun saçlarını uzun yakışıyor ama çok terliyor birde gözlerine giriyor hep:(kuaföre gittik maşallah hiç ağlamadan kestirdi kızımda anne sen kardeşimin yanında dur ağlamasın diyor:))

Bandag benim oglan gitmez ağlama krizine giriyor yasasiklarindan sonra susmuyorda o yüzden ben kesiyorum korkusu çok var

Back