• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

sağol canım şok oldum zaten kan tah. bile yapmadan ense sertliğine baktı 2 doktor daha yeni mezundular belli ben akşam üstü ateşi aniden çıkınca kan tah. yaptırmak için gittim devlet hast. boğazları temiz dediler kendi gözlerimle gördüm baya kötü oğlumun boğazları...zaten kan. tahlili yapmadıkları için sinir oldum allah korusun menenjit kanda 2 değerde anlaşılıyor ...bizim tahliller temiz şükür.... bugünde ateşi öğleden sonra düşmedi ılık duş yaptırdık hep akaşam üstü iyi oldu aniden oldu anlamadım bizim korkumuz şant o yüzden tedirgin oluyoruz..........
Canım çok geçmiş olsun.ALlah ciddi hastalıklar göstermesin. Menenjit nereden çıktın nasıl söyleyebiliyor öyle bir hastalığı hemencecik devlet hastanesi..

Tatildeyiz kızlar kum deniz havuZ çocuklar sevdi baya.biZde emirlerine amade[emoji1]

benim içinde eğlenin olur mu bizde boya var temizlik var çok zor oluyor çocuklarla babaanne de durmuyolar beni istiyorlar eşimde gece vardiyasında sabah gelince uyuması gerek benim piller bitmek üzere.....

ayrıca oğlum boğaz enf. olmamış el ayak sendromu geçirmiş 2.gün döküntüler çıktı vücudunda dün kontroümüz vardı doktor çok iyi atlatmış dedi sonuçları daha farklı olabilirdi diye söyledi kızımda geçiriyor yani anlamıyorum kendim zaten kişilik olarak zor insanım çocuklarda kesinlikle bana çekmiş nerde cins duyulmamış hast.ç varsa geliyor bize tani ALLAH beterinden korusun kesinlikle isyan değil doktorun söylediklerini duyunca sinirlerim bozuldu...gribal enf. olarak başlıyormuş özellikle boğazlar kızarık düşmeyen ateş bizim 2. gün 3 saatte dönüüşümlü ateş düş. vermemize
30 dk bir ılık duş yaptırmamıza rağmen 4 saat düşmedi bağışıklığı düşük olan çocuklarda menenjite yol açıyormuş anaokulu çocuklarında sonbahar çıkışında sık karşılaşılıyormuş...
Tatildeyiz kızlar kum deniz havuZ çocuklar sevdi baya.biZde emirlerine amade[emoji1]

Canım çok geçmiş olsun.oğlun iyi kızında mı başladı şu an acil şifalar dliyorum bildiğim kadarı ile temas ile geçiyor..hem temizlik hem hastalık ALlah sabır versin beterinden korusun..

Sağol rudi oglum agir geçirmiş ama iyi atlatmis hamdolsun kizim hafif gecirdi iyi atlattı ama gece acayip huzursuz oldular atesleri zor dustu kani temiz cikinca doktor döküntü varmi dedi yoktu o zaman 2.gun basladi evimin 2 odasi temizlendi ve boyandi uf is cok guc yok denizin Tadını cikar bol bol havalarda iyi sansina

Canım sizde de ateş mi oldu ?Allah acil şifalar versin biz sabah 5de döndük sahur yolda oldu? Aman hastalık olmasın iş güç sırun değil dicem çok ama çok geçmiş olsun

Nasılsıniz kızlar ramazan da başladı bu hastalık çocuklar dan bize geçti esimde bende fena geciriyoruz

size özel mesaj attım cocukalrda sizde hastasınız sanırım geçmiş olsun kısa zamanda bana dönerseniz sevinirim lütfen :31:

Bizdede ates oldu bogazlarim geçmedi suyu zor iciyorum vallahi esimin atesi daha fazla sürdü cok zor geçiyor hem temizlik hem hastalık

buraya atıyorum fotoları $20140501_142911.jpg

Moonternet iyisinizdir inşallah
Ramazan daha da zorluyor sınırları ama işte ALlah kolaylığını veriyor değil mi?
Bizim tatil 5gündü döneli 4gün oldu 15 makina çamaşır yıkadım ütüledim
Makina bozulmadı ya daha da bozullmaz diyorum sürekli

sagol rudi iyiz şükür benim boğazlarım biraz kötü hala işte okadar temizlik bitmedi benim yaaa salonum kaldı boyancak onuda kayınpeder boyamıyor sinirlerim bozuk tv ünt.ben çıkardım odadan çıkardım neyse yarım duvarı tavana kadar tamamlatmak istiyorum ama kayınpder yapmıyor çok cins bir durum yani maddi anlamda gücümde yok dışardan yapsın usta eşim yapacak yarın normalde pzart bitmiş olacaktı....yapsa ne olur işte ama....anlamak çok bu insanları inan.....çamaşaır mak bozulmamış iyi vallahi..beniim de durmaz hiç....susuzluk beni zorluyor boğazlarım kötü old. için iftarda bile su içemedim kana kana.......QUOTE=rudi;35959522]Moonternet iyisinizdir inşallah
Ramazan daha da zorluyor sınırları ama işte ALlah kolaylığını veriyor değil mi?
Bizim tatil 5gündü döneli 4gün oldu 15 makina çamaşır yıkadım ütüledim
Makina bozulmadı ya daha da bozullmaz diyorum sürekli[/QUOTE]

Canım iyi olmanıza sevindim hepiniz birden ne kadar zor olmustur.
Pederin yapmaması kötü olmus biraz huyuna gitsen maksat işin bitsin eşinede zor olur iş de yorul bir de evde...
Canım iftardan sahura boğazlarını yumusatacak şekilde ılık su iç ne kadar kuru kalırsa iyileşmesi o kadar uzar. Oruçlarını Allah kabul etsin

Kızlarımız wc de tamam da erkekler olmayınca bu konu beni düşündürüyor.
Yarın inşallah oğlan da başlayacağım hazır değil hala kendisi ama ben inatçı olacağım bu kez[emoji47][emoji47]

epey kötü oldu ne şekilde yaklaşırım bilmiyorum ki eşimde ben yaparım dedi konu direk benle alakalı değil kayınvalideninde parmağı var gerçekten çok kaırşıyor direk veya değil hasta oluyor ağlıyor kendini acındırıyor konu ben yaptığım hiçbişey çekilmiyor anlayacağın.......bugün daha iyi boğazlarım sağol....

oğlun içinde hayırlısı olsun benim işler bitmeden zor doğum günlerine kadar halletsem sevincem.....
Canım iyi olmanıza sevindim hepiniz birden ne kadar zor olmustur.
Pederin yapmaması kötü olmus biraz huyuna gitsen maksat işin bitsin eşinede zor olur iş de yorul bir de evde...
Canım iftardan sahura boğazlarını yumusatacak şekilde ılık su iç ne kadar kuru kalırsa iyileşmesi o kadar uzar. Oruçlarını Allah kabul etsin

Günaydın kızlar
Nasılsınız??
Biz şu an iyiyiz kızım 3gün öncr ateşlendi de ye gittik enfeksiyon var ve antibiyotik kullanıyoruz .toparladı artık ama 5gün dvm edeceğim ilaca
Oğlum da gündüzleri wc ye gidiyor,uyurken gece külodu giydiriyorum.
Darısı tüm oğlanların başına diyeyim[emoji106][emoji106]

Geçmiş olsun rudi oglun için sevindim darisi başımıza benim de salonu yapti peder cuma gunu bitti ama temizlik yapamadım yarinda okul başlıyor UOTE=rudi;36022333]Günaydın kızlar
Nasılsınız??
Biz şu an iyiyiz kızım 3gün öncr ateşlendi de ye gittik enfeksiyon var ve antibiyotik kullanıyoruz .toparladı artık ama 5gün dvm edeceğim ilaca
Darısı tüm oğlanların başına diyeyim[emoji106][emoji106][/QUOTE]

Günaydın kızlar
Nasılsınız??

canım çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah.

Ne mutlu sen bu wc işini hallettin biizm oğlanın hiç niyeti yok bakalım nasıl olcak

Geçmiş olsun rudi oglun için sevindim darisi başımıza benim de salonu yapti peder cuma gunu bitti ama temizlik yapamadım yarinda okul başlıyor UOTE=rudi;36022333]Günaydın kızlar
Nasılsınız??
[/QUOTE]

canım işin zor kısmı bitmiş temizlikte yavaş yavaş yaparsın artık

Back