2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Kardelen merhaba
Yoksun uzun zamandır
Benim kız başladı ama hiç bağlamıyorum bez,öyle alışması daha kolay.
Oğlan hala bez kullanıyor

ikisine birlikte başladıysan çok zor işin ilk önce lazımlığa oturmayı öğret 45 dk da bir dene çişi denk geldiğinde hediye ver bk buraya yapıcaz artık sen büyüdün abla oldun bende buraya yapıyorum gibi...
ben wc egiitimine basladim kafayi yiycem
lazimliga yapmiyoalr sikiyolar sonrada yere birakiyolar.
oglen uykusunda ve gece bagliyorum
onerisi olan varmi kizlaaarr

Yaa kizlar acaba erkennmi daha 2,5 olmadilar burda hep 3 e dogru biraktiryolar hepte sorunsuz oldugunu soyluyar .bugun 4. Gundu genelde yere yapiyolar .ve ben resmen biktim evde harp cikti resmen yaa.aglattim yazik onlari korktular,
Off acaba 1 ay dahami beklesem ya ne diyosunuz arkadaslar

stres yapman normal benim kızım 4.günde çişim geldi demeye başladı 4.gün öğleden sonra kakayıda 6.gün başladı...ilk önce 1 tanesini öğret bence bende çok korktum ve sinirlerim bozuldu.....konuştuğunu anlıyorlarsa niye erken olsun ki bu yaz daha iyi bence öğretmen seneye daha büyük olucaklar ve beze bağımlı olacaklar...kışında uğraşman kurutman daha zor sinirlerin daha çok bozulacak.....

Merhaba kızlar bu wc eğitimi ile bu yaz kafayı yicez sanırım kızımla hafta sonu başladık bakalım geçen denemye göre bu sefer daha iyi sanırım bu sefer başarıcak:)) oğlumun umrunda bile değilo nasıl ögrenicek hiç bilmiyorum:)

herkes iyidir umarım

benim kızımın ne zaman kaka yapıcağını biliyorum , ıkınıyor bana bakıyor duruyor yapıyor ,kakanı yaptınmı kızım hadi kakanı alalım diyorum ,hemen koşuyor odasına ,anlıyor yani kakamı al demek istiyor ,geceleri de kuru geçiriyorlar ,sabah uyandıklarında yapıyorlar kakalarını ,bu bir göstergeymiş gece kuru ise tuvalet eğitimine hazırdır diyorlar ama çok küçükler daha ,ben de yaza bi denesemmi diyorum

gerçekten zor ben özellikle fizik ted. gitmedim 2.haftada kızımı götürdüm yanıma benim kontrolümde olsun diye kayınv. bırakmadım benim de oğlum aynı o yüzden 1 ay arayla başlayacağım önceden 1 hafta ara veririm derdim ama hiçte öyle kolay olmayacakmış.......

2çocukla her şey zor..tatil düşünüyorum akşamları netten bakıyrm,gündüz okunca vazgeçiyorum.karşılaşabilecgmiz zorluklar otel ortamı güneş deniz offf ..işin içinde. Çıkamadım

Birde yolculuk var ki ..uçak olabilir o bile düşününce ikisiyle gözüm çok korkuyor

varsın tatil olsun korkma rudi....bende izmir istiyorum bize yakın diye gidersek arabayla düşünüyoruz.....senin için uçak olursa daha iyi olur bizim uçağa binmemiz için ist . arabayla gitmemiz gerek yinede...........
Birde yolculuk var ki ..uçak olabilir o bile düşününce ikisiyle gözüm çok korkuyor

2çocukla her şey zor..tatil düşünüyorum akşamları netten bakıyrm,gündüz okunca vazgeçiyorum.karşılaşabilecgmiz zorluklar otel ortamı güneş deniz offf ..işin içinde. Çıkamadım

Gerçekjten tatil olayı benide düşündürüyor bakalım nasıl olucak gerçekten tatil olmaktan çıkabilir:))

Hemde nasıl? Bari hastalanmadan götürüp getirsek o bile yeter diyorum bazen...

Iyiz sukur okuldan geldik uyuyoruz 2 hafta tatilde okulumuz haftayada boya tadilat var evde ramazan a kadar bitceek insallah

Acilden geldik az önce oğlum aksam ustu ateslendi hast.gidinceye kadar kustu korktuk evime yakin devlet hst gidelim dedik en azından kan tahlili yaparlar nerde menenjit deyince hemen doktorumuza kostuk kan tah temiz cikti bogaz enf olmuş anlamadim hiçbişey yoktu seviniyordum kis iyi geçti diye anb. Basladik amaa yuregim agzima geldi sikintidan

Canım çok geçmiş olsun.ALlah ciddi hastalıklar göstermesin. Menenjit nereden çıktın nasıl söyleyebiliyor öyle bir hastalığı hemencecik devlet hastanesi..

BiZimkilerde hafiften öksürüyor arada da hapşırık yazın ortadında nasıl kapıyorlar şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…