2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Benimkilerin çünki ama ondan sonra bu değil diğeri ondan sonra beğenmedim çok fazla birazcık küçük anneciğim babacığım 1tane bişeye izin verdiğimde olmaz 5 7 15demelerine tav oluyorum

Benimkilerin çünki ama ondan sonra bu değil diğeri ondan sonra beğenmedim çok fazla birazcık küçük anneciğim babacığım 1tane bişeye izin verdiğimde olmaz 5 7 15demelerine tav oluyorum

:))) tatlı kuzular

biizmkilerde kız anneciğim babaacığım diyor oğlan annemm babammm ,seviyorum seni üzledim:) anne işe gitme diyor kızım ama ekmek alıcam akşam için diyorum ama anne benim ekmeğim var baba gitsin işe diyor babasına akkım (aşkım) hayatım diyorlar işte tam ozaman tut ıssır:))

birde birisi isimlerini sorduğunda kız oğlanın ismini oğlanda kızın ismini söylüyor hep

Haha isim konuSunda bizimkilerde aynı yabancılar sorduğunda ters söylüyorlar.tek yumurta olsalardı acaip kandırırlardı ama ya

ayyy çok hoş bizde kızıma gözlük aldık sonunda toz pembe ve şeker pembe renklerinde kızım beğendi illaki pembe diye tutturdu takınca tuhaf oldum açıkçası dış görünüşe takılmam fazla okadar sağlık probleminden sonra ama yinede değişik geldi gözlüklü hali...

benimkilerden inciler: kızınca ben seni sevmicem ozaman

hayır deme of deme gülünce gülme allahım yarabbim yaa offf

yemektede küçük ver şekerdede çok ver sakladığım bişeyi bulurlarsa sen bunu neden buraya koydun diyom bak kızımın özellikle diyom bak kelimesi fazla

oğlumunda uykudan kalkar kalmaz ilk işi bizim araba vıınn gitmiş demesi amcayı kesinlikle işe göndermiyor arabayla baba gitti diyor babacım annecim...v.s v.s...

gözlükçüden sonra simit yedik çay içtik kızımla tırtıla bindik metroya bindik çok hoşuna gitti yorulduda doğum yaptığım hast. uğradım yoğunbakımdakiler çok şasırdılar hele oğlumun durumuna çokta sevindiler.....

inşallah tuvalet eğitimide hallolur...benimkiler renkleri başladılar söylemeye sayıları tam bilmiyorlar sizinkiler nasıl ???

Bizimde pazartesi var göz kontrolümüz belki gözlük bizede verebilir enson öyle demişti bu kontrolde belli olucak.
bizimkiler saha bilmiyolar renk ve sayıları kızım sadece pembeyi biliyor okadar:)) sayılarda 1-3-5 -10 şeklinde:))

Bizimkilerde bir ara tamam mı kelimesini çok sık kullanıyorlardı sonra dikkat ettim ben onlara çok fazla kullandığımdanmış azalttım
Güle güle kullanın göZlüğü moonternet alışır pembeli falan yaa bu kızların pembe takıntısı nereden geliyor acaba?
Bizimkiler ana renkleri biliyorlar ama sayıları 16ya kadar karışık söylüyorlar😊

sağol rudicim bugünde kuaföre götürdüm kızımı ilk önce kendi saçımı kestirdim sonra onunkini.... kestirir sandım özenirde ayyy çok ağladı kesilmesi gerekiyordu çok biçimsizdi hiç kıyamadım ama çok hoş oldu abla onun saçını kesmemiş kabullenmedi yani annenin kesmiş .....

pembe takıntısı hiç bilmiyorum oğlumda mavi aynı şekilde bi kere siyah ve krem badi aldım inan eee dedi beğenmedi aynı zamandada pembe çorap almıştım bunu beğendiğini söyledi ben ne desem kelimeler aynı şekilde çocuklarda görülüyor öff çok terledim deyip üstümü çıkartınca onlarda aynı şeyleri söylüyor yelekleri çıkart diye....

hayırlısı olsun gözlük için siz hangi doktora götürüyorsunuz merkezde mi yani merak ettim...

güle güle kullan yeni saç modelinizi canım.benim kız da küpe takmak istedi deldirmen lazım dedim tamam dedi ve polikliniğin kapısında vazgeçti

dediğimiz tüm kelimeleri tekrarlıyorlar napsınlar 24 saat bizleler dışarıda başka çocuklarla koşup oynamadıklarından her şeyi bizden duyuyor ve uyguluyorlar. en güzel öğretme yöntemi görerek taklit etmeleri imiş.

anladım daha öncede duymuştum ama bizi küvezden beri takipli doktorumuz değiştiremiyoruz hatta kızımın ameliyatını yapan doç.bile bıraktık 2 farklı hast kontroller gidip gelmek zor oluyor diye....
canım şevket yılmazda müberra akdoğan a gidiyoruz

haklısın rudi öğrenme konusunda acayip taklitimi yapıyor kızım sonrada kızımdan oğlum öğrenerek sanki kızım daha çabuk öğreniyor....maalesef bizde eltimin oğlu kötü örnek uygunsuz kelime hareket ne istersen var özellikle fizik ted. gittiğimde eve dönünce kızımdan duyuyorum bunları sebebpsiz çığlık çığlığa bağırma kelimeler...canımı sıkıyor ama eşim bile evde olsa yine annesinin yanına iniyor biz gidince....

Bütün renkleri biliyorlar. Sayıları sadece 10a kadar. Şekillerden sadece kare üçgen daire bide kalp :))))
Nasıl güzel konuşuyorlar mı.?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet konusuyorlar sorular ardı ardına.ön arka açık kapalı zıt kavramlarda oldukça iyiler olumsuzluk ekini önceden ben arabaya bincem değil derken şimdi ben arabaya binmeyeceğim şeklinde düzelttiler.

Canım oldun olası koltuk tepelerine çıkıp sebepsiz bağıran çocuklar beni korkuttu çevtemdede 2 çocuk böyle kınamıyorum ama neden böyle yaparlar anlamış değilim kötü örnek oldugundan biZimkileri mecbur kalmadıkça yanaştırmuyrm.eşin kızınla mı iniyor annesine?

Bugun malesef çok sertti hava avm ye gitmek durumunda kaldık

anladım daha öncede duymuştum ama bizi küvezden beri takipli doktorumuz değiştiremiyoruz hatta kızımın ameliyatını yapan doç.bile bıraktık 2 farklı hast kontroller gidip gelmek zor oluyor diye....

canım biz tesadüf eseri ögrendik bu doktoru ama memnunuz şimdilik sen hangi doktora gidiyosun

Çocukların gözünde kötü örnek biri olması çok kötü maalesef çocuklar herşeyi hemen ögreniyorlar.İnsanların faydası olmadığı gibi böyle zararları olması çok kötü.birde bende anlam veremiyorum çocukları bu kadar çığlık çığlıga getiren durum nedir.çevremde var böyle çocuklar annesine nasıl bu hale geldiniz diye sordum bigün yapısı böyle her çocuk aynı olmaz dedi bana şaşırdım açıkcası gerçekten yapı meselesimi acaba diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…