Benimkilerin çünki ama ondan sonra bu değil diğeri ondan sonra beğenmedim çok fazla birazcık küçük anneciğim babacığım 1tane bişeye izin verdiğimde olmaz 5 7 15demelerine tav oluyorum
ayyy çok hoş bizde kızıma gözlük aldık sonunda toz pembe ve şeker pembe renklerinde kızım beğendi illaki pembe diye tutturdu takınca tuhaf oldum açıkçası dış görünüşe takılmam fazla okadar sağlık probleminden sonra ama yinede değişik geldi gözlüklü hali...
benimkilerden inciler: kızınca ben seni sevmicem ozaman
hayır deme of deme gülünce gülme allahım yarabbim yaa offf
yemektede küçük ver şekerdede çok ver sakladığım bişeyi bulurlarsa sen bunu neden buraya koydun diyom bak kızımın özellikle diyom bak kelimesi fazla
oğlumunda uykudan kalkar kalmaz ilk işi bizim araba vıınn gitmiş demesi amcayı kesinlikle işe göndermiyor arabayla baba gitti diyor babacım annecim...v.s v.s...
gözlükçüden sonra simit yedik çay içtik kızımla tırtıla bindik metroya bindik çok hoşuna gitti yorulduda doğum yaptığım hast. uğradım yoğunbakımdakiler çok şasırdılar hele oğlumun durumuna çokta sevindiler.....
inşallah tuvalet eğitimide hallolur...benimkiler renkleri başladılar söylemeye sayıları tam bilmiyorlar sizinkiler nasıl ???
Bizimde pazartesi var göz kontrolümüz belki gözlük bizede verebilir enson öyle demişti bu kontrolde belli olucak.
bizimkiler saha bilmiyolar renk ve sayıları kızım sadece pembeyi biliyor okadar:)) sayılarda 1-3-5 -10 şeklinde:))
hayırlısı olsun gözlük için siz hangi doktora götürüyorsunuz merkezde mi yani merak ettim...
sağol rudicim bugünde kuaföre götürdüm kızımı ilk önce kendi saçımı kestirdim sonra onunkini.... kestirir sandım özenirde ayyy çok ağladı kesilmesi gerekiyordu çok biçimsizdi hiç kıyamadım ama çok hoş oldu abla onun saçını kesmemiş kabullenmedi yani annenin kesmiş .....
pembe takıntısı hiç bilmiyorum oğlumda mavi aynı şekilde bi kere siyah ve krem badi aldım inan eee dedi beğenmedi aynı zamandada pembe çorap almıştım bunu beğendiğini söyledi ben ne desem kelimeler aynı şekilde çocuklarda görülüyor öff çok terledim deyip üstümü çıkartınca onlarda aynı şeyleri söylüyor yelekleri çıkart diye....
canım şevket yılmazda müberra akdoğan a gidiyoruz
güle güle kullan yeni saç modelinizi canım.benim kız da küpe takmak istedi deldirmen lazım dedim tamam dedi ve polikliniğin kapısında vazgeçti
dediğimiz tüm kelimeleri tekrarlıyorlar napsınlar 24 saat bizleler dışarıda başka çocuklarla koşup oynamadıklarından her şeyi bizden duyuyor ve uyguluyorlar. en güzel öğretme yöntemi görerek taklit etmeleri imiş.
anladım daha öncede duymuştum ama bizi küvezden beri takipli doktorumuz değiştiremiyoruz hatta kızımın ameliyatını yapan doç.bile bıraktık 2 farklı hast kontroller gidip gelmek zor oluyor diye....
haklısın rudi öğrenme konusunda acayip taklitimi yapıyor kızım sonrada kızımdan oğlum öğrenerek sanki kızım daha çabuk öğreniyor....maalesef bizde eltimin oğlu kötü örnek uygunsuz kelime hareket ne istersen var özellikle fizik ted. gittiğimde eve dönünce kızımdan duyuyorum bunları sebebpsiz çığlık çığlığa bağırma kelimeler...canımı sıkıyor ama eşim bile evde olsa yine annesinin yanına iniyor biz gidince....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?