kızlar siz et kıyma gibi gıdaları veriyor musunuz ve nasıl. ben henüz başlamadım.kendim vejeteryan sayılırım sanırım o nedenle ağırdan alıyorum bu durumu..
Hayırlı akşamlar. Moontornet canım senin durumunda başka kayinvalidenle durum biraz hassas Allah kolaylık versin ne diyim yazdıklarını okudukça sasip kalıyorum. Cok şükür benim böyle problemim yok. Melek insanlar hatta gicik olan benim onlar değil
Rudicim dışınız bize göre geç kalmış biz 6-7 aylikken çıkarmıştık. Düzeltilmiş 4-5 suan toplamda 8 dışımız var. Bizde hiç huysuzluk iştahsızlık ateş vs. İkisinde de Olmadı bu yonden ben cok sansliyim.
Bu yaz sicaginda Kapı bacaları ne diye sıkı sıkı kapatıyorsun hangi odada kalıyorsanız o cami acın cereyan yapmadığı sürece bı problem olmaz ki canim. Biz klimayı kullanıyoruz tüm kapıları kapatıp, hangi odadaysak o odanın kapısı açık kalıyor zaten alirkende ona göre aldık ki diğer odalarada gelsin diye. Geceleri iyi oluyor direk klimaya maruz kalmadığımız için çarpmıyor.
Cocuklara dolma biber yedirdinmi mevsimi de, oicinde kiyma bol oluyor. Yemeklerode et suyu kemik suyu kullanıyorsun değil mı?
umarım sorunsuz atlatırsınız. tabi bende..mahalle nedense çok düşkün oluyor ikizlere. birde bitmek bilmeyen soruları uzaydan gelmiş gibi davranıyor bizim sitedekiler bizi parkta görünce. altı üstü ikiz neden bu kadar meraklılar ki.rudicim benimkiler en son 1,5 ay önce oğlum 8500 kg di kızımda 7200 kg bizde 10 aylık olduk çok şükür dişleri patlak vermeye başladı oğlum 3. çıkartıyo ateş te var dünden beri fitil ve şurup veriyorum ayrıca ateş çok tehlikeli oğlum için 38 gördük valla başım çok ağrıyo okadar çok iştahlı olan oğlum yemiyo bastırıyo dişlerini ağlıyo kaşık sokamıyom kzım da 2.ci patlattı oda mız mız oğlum hep kucakta geziyo bebek arabasında bile değil bizim düzeltilmiş 7,5 aylıkken başladı dişler seninde 2 haftaya kalmaz başlar sanırım eşimde öğleden sonra işte akşamları dışardayım mahalledekiler falan oturuyoruz şimdi uyuyolar uyansınlar hemen dışarı benim camlar hep acık gece gündüz son kat vede çatı olmasına rağmen sıcak klimayıda 1 kere açtım cesaret edemiyorum bizde sebze meyve devam yedikleri kaadar yoğurt pek yokk bizden bukadarr
vallahi hepsi atıp tutuyor şöyle zor böyle büyüttüm diye ama ben hikaye gibi dinliyorum çoğu zaman cevap bile vermiyorum iki bebekli ve zor büyüten biziz. tek bebek ne ki bana göre varlığı yoklugu bile anlaşılmaz ama iyikide iki taneler çok seviyorum çookk.Yanyana olması ne kdr güzell en ust kat olmasiysa ne kdr kotu ama y.odasinin cami devamlı açık Dursa cocuklarada gelir iste. Klima tabiri dogruda o odada durulmadigi sürece sorun yok. Bende gun içersinde cokta açtığım söylenemez odaya gurdikleri icin:) ana gecleri cok iyi oluyor.
Bu ikizlere yoğunluk e biliyorsunuz ku herkesin tek bebekleri oluşundan ama nedense banada hep tersi olur. Yani garip gelen ben değil onlar oluyor oda ilk cocuklarım oluşundan hani belki ikizlerden önce ilk numara tek cocuk olsaydı bu düşünceye bende kapilmazdim herhalde. Sizede aynı durum oluyor mu?
Birde cocuklara farklı bı çorba biliyor musunuz anneler, mevsimi olan amaa???
geçmiş olsun canım,, k.v. den uzaga taşınma şansın varsa bebişler biraz büyyünce kaçıver oradan umarım imkanlar müsaittir.mevsimi olan sütlü kabak çorbası verdim oğlum çok severek yedi kızımda üstelik kabakları rendeleyip haşla sonra süt ilave et ayrı kapta 1-2 kaşık un erit suda onuda diğerleri pişince koyulaşıncaya kadar ilave et çok hafif oluyo kayınvalide süper benim ya çok sabrediyorum boşancam onun yüzünden bu gidişle eşimin yanında davranıları değişik o yokken çok farklı eşimde hep ben yokken olay oluyo diyo demiyecek gibide değil zaten hayırlısı bakalım anca ses kaydı falan yapmam lazım eşim yokken çünkü benim söylediklerime 10 katıp farklı anlatıyo sağolsun akşam acildeydik oğlumun ateşi 38.2 kaldı hep soğuk algınlığı varmış düştü şimdi iyi çok şükür yemesi kesildi tabi dişlerinde olayı büyük kanda da enfeksiyon çıkmadı antibityotik ve fitil veriyorum inşallah düzelir...benimde ilk çocuklarımın benim hamileliğim hep erken doğum korkusuyla geçti forumdaki erken doğumları okurdum hep ölede oldu ne hamileliğimden anladım ne doğurduğumdan nede büyüdüklerinden anlıyorum çok şükür yinede ama çok zor günler geçirdim 30 dk daha geç kalınsaydım üçümüzüde kaybediyolarmış ona rağmen yinede değersizim klimayı açmıyorum bebeklerin yattığı oda kapalı diğer yerler hep açık gece gündüz bugünlerde havalarda esintili geçiyo zaten çok sıcak değil....
geçmiş olsun canım,, k.v. den uzaga taşınma şansın varsa bebişler biraz büyyünce kaçıver oradan umarım imkanlar müsaittir.
ah ah işte ben orda hata yaptım evlenirken oturduğumuz yerde daireleri vardı oraya evlenmedim annesi ayrılamazmış oğlundan diye altlı üstlü müstakil eve evlendim benimde taşınma isteğim hep var bebeklerimin geleceği için imkan yok maalesef iş hayatım devam etseydi mümkündü ama olmadı kısmet diyorum sadece............
Canım kayınvalideni takma kafana he de geç. Yoksa bunalan sıkılan sen olursun zaten cocuklar yeterince yetiyor bide onumu takcan. Cocuklarinla ilgilen evine işine gücüne bak bosver gerisini nekdr takarsan okdr gider. Neyse canım oğlan bı dısını çıkarsa rahatlatsın ins.
Eee anneler günleriniz nasıl geçiyor? Tatile gitmek isteyen var mı? Sabahtan aksama kdr evde gecen bu gününüzü özetlermuisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?