Herkese merhabalar. Hayirdir niye burası bu kadar sessizlesmis ki?? Nerelerdesiniz hanımlar?
Canım iki çocukla temizlik nasıl yapayım ne kadar cok günlerimi uykularımı alır yorgunlukta yanında
2 kisi geldi 2 günde anca bitirdiler gitiler Bukadar basit :)
Bizim Dogum gunu hazırlıklarımız vardı derken fırsatını bulamadım yazmaya. Onuda atlattık bitti cok şükür.
Sizlerden ne vr ne yok? Bebisleriniz nasıllar?
Herkese merhabalar. Hayirdir niye burası bu kadar sessizlesmis ki?? Nerelerdesiniz hanımlar?
Canım iki çocukla temizlik nasıl yapayım ne kadar cok günlerimi uykularımı alır yorgunlukta yanında
2 kisi geldi 2 günde anca bitirdiler gitiler Bukadar basit :)
Bizim Dogum gunu hazırlıklarımız vardı derken fırsatını bulamadım yazmaya. Onuda atlattık bitti cok şükür.
Sizlerden ne vr ne yok? Bebisleriniz nasıllar?
niye kimse yazmıyor , yazmıyoruz.
herkes tatilde mi ikiz bebişleri ile yoksa...
ben ve bebelerim akşama kadar evdeyiz.
akşam 6 dan sonra 2 saat kadar dışarıya çıkıyoruz hava alıyorlar. ev acaip sıcak terledikleri için günde 3 kez üzt baş değiştiriyorum
evet canım var bir yardımcım.biz de sabah 5:30 da ayaktayız.çocuklara ancak yetiyoruz..seninkiler emekliyorlardır artık..cnm yanlış hatırlamıyosam bakıcın vardı gündüz gerçi bende çıkmıyorum uyku saatleri şaşmasın diye çünkü arabada uyuyup kalıyo mayışıyolar sıcaktan bende 6 dan sonra dışardayım 2 aat anca babamızın vardiyası uyduğunda sabah 6 30 çıkarıyo temiz hava alsınlar diye sabah 5 te ayaktayız biz zaten
canım geceleri de mi içmiyor mama.içine azıcık kaşık maması koy tatlansın sever umarımKizlqr ya benim kiz mamayi iyice birakti acaba sebze corbasinin falan icinkatsam olurmu? Ay ne yapacagimi sasirdim yaa
evet canım var bir yardımcım.biz de sabah 5:30 da ayaktayız.çocuklara ancak yetiyoruz..seninkiler emekliyorlardır artık..
Kizlqr ya benim kiz mamayi iyice birakti acaba sebze corbasinin falan icinkatsam olurmu? Ay ne yapacagimi sasirdim yaa
Kızlar benim bebişler acaip terliyor.erkek bebeğim gece 3 defa üstünü değiştiriyorum.çıtçıtlı tek badi ile yatırıyorum üzerine sadece bir pike. ama su içinde kalıyor. sizde durumar nasıl
Herkese hayırlı geceler. Uzun zamandır bakamiyordum.
Herkes iyi mı? Nasıl düzeninizi artık tam anlamıyla kurdunuz mu? Yoksa psikolojiniz bozuk bunalıma girmek uzeremisiniz?
Biz Allah'a şükür iyiyiz bir yasımıza girdik ama henüz yuruyemiyoruz 33 haftalık doğdular neticede. Suan ikisindede sıralama var. Düz duvarlardan tutuna tutuna gidecekleri yeri gidiyorlar yorulduklarında yavaşça poplarının üzerine oturup emeklemeye devam ettiriyorlar:)
Bı oglum cok iştahsız digeri yaramazimin masallahi var:) hergun değişik yemekler yapmakla uğraşıyorum yoksa yemiyorlar
Esim isten gelip yemeğimizi yedikten sonra heraksam dışarı gezmeye hava aldırmaya çıkıyoruz eve gelince yatıyorum vs. vs. Kısacası hersey yolunda istahsizligimiz hariç.
Biara cok fena psikolojim bozulmuştum ne ev ısı nede yemek nede doğru düzgün cocuklarıma bakabiliyordum
3 hafta Annemleerde 2 haftada annem bizde kalınca yani baya bayaaa bı dinledim cok coook iyiyim.
Birde tatile çıksak tam süper olacakta ama bu yavrularla mümkün değil
2011 ikiz anneleri merhabalar,
biz 7 aylık olduk çok şükür.
henüz diş çıkmadı,, dönüyoruz,hafiften emekleme yan yada geri geriye.
birde dışarı çıkarıyoruz günlük.
gündüz meyve,sebze,yoğurt
akşam ve gece mama
şu an mama mesaisindeyim hazırladım ılıyınca yedireceğim.
bebeklerimin biri 8 200,
diğeri 9 000 kg olmuşlar.
birde her 3 saatte bir üs baş değiştiriyoruz neredeyse terliyorlar ev çok sıcak cam pek açamıyorum,çarpmasın diye..
sizler nasılsınız?
benim kizlarda n birinin disi cikti rudicim oburude cikmak uzere
fazla mama istemiyolar
bende sabah meyve aksam sebze veriyorum
bu sira biraz huysuz dis cikaran
bende cikarmaya calisiyoruma ama hergun olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?