2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Nurum 1 yaşınız kutlu olsun.Allah yavrularınla birlikte nice seneler geçirmeni nasip etsin.
Nasıl geçti ilk partileri.

cnm doğum günleri kutlu olsun inşallah sağlıklı uzun ömürleri olur

niye kimse yazmıyor , yazmıyoruz.
herkes tatilde mi ikiz bebişleri ile yoksa...

ben ve bebelerim akşama kadar evdeyiz.
akşam 6 dan sonra 2 saat kadar dışarıya çıkıyoruz hava alıyorlar. ev acaip sıcak terledikleri için günde 3 kez üzt baş değiştiriyorum

cnm yanlış hatırlamıyosam bakıcın vardı gündüz gerçi bende çıkmıyorum uyku saatleri şaşmasın diye çünkü arabada uyuyup kalıyo mayışıyolar sıcaktan bende 6 dan sonra dışardayım 2 aat anca babamızın vardiyası uyduğunda sabah 6 30 çıkarıyo temiz hava alsınlar diye sabah 5 te ayaktayız biz zaten
ben ve bebelerim akşama kadar evdeyiz.
akşam 6 dan sonra 2 saat kadar dışarıya çıkıyoruz hava alıyorlar. ev acaip sıcak terledikleri için günde 3 kez üzt baş değiştiriyorum

evet canım var bir yardımcım.biz de sabah 5:30 da ayaktayız.çocuklara ancak yetiyoruz..seninkiler emekliyorlardır artık..

Kızlar benim bebişler acaip terliyor.erkek bebeğim gece 3 defa üstünü değiştiriyorum.çıtçıtlı tek badi ile yatırıyorum üzerine sadece bir pike. ama su içinde kalıyor. sizde durumar nasıl

Son düzenleme:
yok cnm öle emekleme kız anca yeni yeni geriyo atıyo kendini benimkiler erken dünyaya geldiler ya 7 aylık şuan için gelişimleri oğlumda dönmeye başladı hatırlıyosan beyin kan. geçirmişti çok şükür yinede bu halimize her gittiğimiz doktor hastane kiler şaşırıyolar çünkü bebeğim şantlı erkeğin yaptığı bazı şeyleri kızım bile yapmıyo düşün birde erkek bebekler kızlara göre daha geç gelişimi en sonki kontrolünde ameliyatı yapan prof çok beğendi oğlumda şuan için sağ eli kullanmama var oturma dengesi çok şükür var yani geçirdiği kanamaya ameliyatlara göre çok iyiyiz ALLAH a şükür hatta kızım etrafındakilere ülmez oğlum kahkahalar atar çok sosyal bebek...
evet canım var bir yardımcım.biz de sabah 5:30 da ayaktayız.çocuklara ancak yetiyoruz..seninkiler emekliyorlardır artık..

benimkide devam sütü istiyo meyve püresi sebze çorbası 5-6 kaşık zorla veriyom canım sıkılıyo ama bide kakasını yer yemez yapıyo bağırsakları hızlı çalışıyo sanırım
Kizlqr ya benim kiz mamayi iyice birakti acaba sebze corbasinin falan icinkatsam olurmu? Ay ne yapacagimi sasirdim yaa

bennimde erkek terliyo saçları baya uzudı ama öle üstünü değiştirecek kadar değil cnm ter testi yapıyolar sanırım
Kızlar benim bebişler acaip terliyor.erkek bebeğim gece 3 defa üstünü değiştiriyorum.çıtçıtlı tek badi ile yatırıyorum üzerine sadece bir pike. ama su içinde kalıyor. sizde durumar nasıl

Herkese hayırlı geceler. Uzun zamandır bakamiyordum.
Herkes iyi mı? Nasıl düzeninizi artık tam anlamıyla kurdunuz mu? Yoksa psikolojiniz bozuk bunalıma girmek uzeremisiniz?
Biz Allah'a şükür iyiyiz bir yasımıza girdik ama henüz yuruyemiyoruz 33 haftalık doğdular neticede. Suan ikisindede sıralama var. Düz duvarlardan tutuna tutuna gidecekleri yeri gidiyorlar yorulduklarında yavaşça poplarının üzerine oturup emeklemeye devam ettiriyorlar:)
Bı oglum cok iştahsız digeri yaramazimin masallahi var:) hergun değişik yemekler yapmakla uğraşıyorum yoksa yemiyorlar
Esim isten gelip yemeğimizi yedikten sonra heraksam dışarı gezmeye hava aldırmaya çıkıyoruz eve gelince yatıyorum vs. vs. Kısacası hersey yolunda istahsizligimiz hariç.
Biara cok fena psikolojim bozulmuştum ne ev ısı nede yemek nede doğru düzgün cocuklarıma bakabiliyordum
3 hafta Annemleerde 2 haftada annem bizde kalınca yani baya bayaaa bı dinledim cok coook iyiyim.
Birde tatile çıksak tam süper olacakta ama bu yavrularla mümkün değil

iyiz cnm çok şükür iştahsızlık benim kızda var ek gıda fazla istemiyor meyve hastası ama çorbada direk kaşığı görür görmez ağzını kapatıyor ama meyvede nerdeyse elimi tutacak okadar çok seviyor benim psikolojim ortada bi yerde eşim gece vardiyasında annemdeyim benim kayınvalide faktörü olmasa daha iyi olacak ama hep benden laf bekler benim sinir olcağım şeyler söyler eşimin yanında ona karşılık vereyim diye onu yap bunu yap der akıl verir yardım etmez eşimide dolduruyo buna çok üzülüyorum en başından beri beni istememiş zaten bebekleride 24 satte 30 dk görür aynı binada oturuyoruz eltimin oğlu devamlı onladır o bakıyoya öle yani can sıkıntısı eşime annemdeyim çarşıya gideyim dedim izin vermedi gezmeyi çok seviyorum en azından değişiklik olur diye doğurmadan 2 gün öncede avm avm gezerdim çünkü ee bebeklerle çarşı işi çok zor bırakamam kayınvalideye hastamız vardı ziyerete g,ttik 2 saatliğine geldik mahalle karışmış kayınvalidem sağolsun inşallah yürüdüğü günleride görürsün cnm ben sıkmıyorum canımı hiç vakti saati gelldiğinde ALLAHın izniyle yürürler bebeklerim için neler neler demişlerdi doğduklarında şimdi hangi hastaneye gitsek özellikle oğlum için çok şaşırıyolar beyin cerrahımız bile ALLAHın işi dedi küvez doktorları öle rabbim istemezde gerisi yalan yaşayarak öğreniyorum

Slmmmm
Herkesin iyi olmasina sevindim valla kayananalari hic takmayin bn artik takmiyorum benimkini anlatsam yani inanamazsiniz
Benim kizlar da cok istahsiz ne yapsambilmiyorum belki bi donemdir gecer insallah
Ayy bendede psikoloji falan kalmamisti ya allahtan toparladim baya
Amane yalan soyleyim artik evislerine flaan fazla eskisi kadar onem vermiyorum
Ptesi kontrole gittik biri 7800 digeri 8600 olmuslar orta halli gidiyoruz yani
Eskisi gibi yemiyolar keske yeseler:)
Umarim buyudukce dahada kolaylasir....

2011 ikiz anneleri merhabalar,
biz 7 aylık olduk çok şükür.
henüz diş çıkmadı,, dönüyoruz,hafiften emekleme yan yada geri geriye.
birde dışarı çıkarıyoruz günlük.
gündüz meyve,sebze,yoğurt
akşam ve gece mama
şu an mama mesaisindeyim hazırladım ılıyınca yedireceğim.

bebeklerimin biri 8 200,
diğeri 9 000 kg olmuşlar.
birde her 3 saatte bir üs baş değiştiriyoruz neredeyse terliyorlar ev çok sıcak cam pek açamıyorum,çarpmasın diye..

sizler nasılsınız?

benim kizlarda n birinin disi cikti rudicim oburude cikmak uzere
fazla mama istemiyolar
bende sabah meyve aksam sebze veriyorum
bu sira biraz huysuz dis cikaran
bende cikarmaya calisiyoruma ama hergun olmuyo

benim kizlarda n birinin disi cikti rudicim oburude cikmak uzere
fazla mama istemiyolar
bende sabah meyve aksam sebze veriyorum
bu sira biraz huysuz dis cikaran
bende cikarmaya calisiyoruma ama hergun olmuyo

oo maşallah ilk inciniz hayırlı olsun. dişten dolayı yeme düzenleri değişmiş olabilir canım.
darısı diğer kızının ve benimkilerin başına..

kızlar siz et kıyma gibi gıdaları veriyor musunuz ve nasıl. ben henüz başlamadım.kendim vejeteryan sayılırım sanırım o nedenle ağırdan alıyorum bu durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…