How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

kizlar ya purelri her defasinda tazemi yapiyosunuz yoksa ertesi gunde yedirebilirmiyiz?
yapmasi baya zaman aliyoda
ama benim bildigin 24 saat icinde tuketilmeli cvplar icin simdiden tesekkurler

TABİKİ hergüne taze pure.. Kalmışı olmuyor ki suan özenmelisin cok küçükler daha.. Daha dikkatli ol canım. Evet ikiz annesi olarak hak veriyorum zor oluyor ama bide gel gor suan benim hallerimi bırak pureyi hergüne taze yemek.. mama hayatımızdan tamamen çıktı durmuyorlar yemiyorlar. Rudinin dedigi gibi olc koy sogut ver ne kolay suan yedirmek, pureyi hazirlamakta ne var :)
Neyseee canimm genede
İlla zor oluyor zor geliyor diyorsan Minik cam kavanozlar var sıkıca ağızları kapa enaz 4

kardelen ben de püreleri günlük hazırlıyorum,bir de günlük süt den yogurt yapıyorum meyve püresi ile veriyorum
gitgide zaman alıyor hazırlamak, yedirmekte ...
biberonla ne güzel içiyorlardı, neyse buda bir süreç geçecek elbet..

yelis ve kızlar çok yoruldunuz sanırım en kısa zamnda yazın buraya neler yaptınız nasıl geçti dogumgününüz?

selam kızlar çok şükür mevlüdüm geçti bitti bunuda atlattık hemen kendimi anneme attım :1::1: mevlütte kavınv. çorap dağıttı pilavlı oldu bu şekilde bayadırda yazmadım fırsatım şimdi oldu şansımıza hava da kötü dışarı çıkamıyoruz yelisssss kızlatın doğum günleri kutlu olsun Allah hep birlikte uzun ömürler nasip etsin.....darısı bizim başımıza inşallah bizde o günleri görürüz yaşadıklarımdan sonra bugünlerime şükrediyorum çok zor zamanlarıa geçmiyecek sanıyodum ama rabbim büyük bana zorluğu başta yaşattı şimdi bebeklerimin severken canlarını çıkartıyorum vallahiiii....yürüdüğü günleri iple çekiyorum kırıp dökmelerini o günlermi gelcek mi diyodum hep erken doğumun en kötü durumlarını yaşadım sonuçta ama geliyo ALLAHIN izniyle....:nazar::nazar::nazar::nazar:

moonternet Mevlütünüzü yapmışsınız maşallah Allah kabul etsin. Zor ve sevimli günler geliyor hepimiz için sağlıklı güzel günler geçiririz umarım.
Bebişlerin yeme durumu düzeldimi?

amin canım oğlumun maşallahı var elinde ne görse istiyo kızımda süt çok içiyo ek gıda 4-5 kaşık ama yapı olarak öle büyüyo zayıf değil görenler öle diyo uzun boyuda bana çekicek sanırım benimde midem küçüktü 2 yudumda doyuyodum:1:şimdi müzük açtık oynadık deli oluyolar çıldırıyolar resmen kucakta halay çekiyolar çok şükür bu günlere:nazar::nazar::nazar:
moonternet Mevlütünüzü yapmışsınız maşallah Allah kabul etsin. Zor ve sevimli günler geliyor hepimiz için sağlıklı güzel günler geçiririz umarım.
Bebişlerin yeme durumu düzeldimi?

Kızlar ilk anneler günümüz ben çok heyecanlı bir o kadar da duygulandım ,geçen yıl bu zamanlar bir hayaldi benim için .Allah tüm isteyen kadınlara bu duyguyu yaşatsın dualarım anne olmak isteyenlerle.

Arkadaslarr Hepimmizin anneler günü kutlu olsun. Çifter çifter kutlu olsun anneler... Allahım ailemizle beraber sağlık varlık içinde yaşatsın bizleri...

$550945_3698035765740_1120760821_33457824_807998415_n.jpg

Son düzenleme:
Merhaba kızlar Nasılsınız? ilk anneler günümüzde geçti.Nicelerini evlatlarımızla yaşamak nasip olur inşallah.
ben mama sandalyesine sonunda karar verdim chicco polly çift kılıflı, bu hafta sipariş vereceğim. maglum 6 aydan itibaren içine oturabilecekler o nedenle acele etmedim,dahada bir şey almaycağım 9 ay olana kadar yoksa evde yer kalmayacak çifter çifter olunca herşey...

Merhaba rudicim iyi olmaya çalışıyoruz oglum bugün devamlı yediğini kustu durdu iştahsızlık var ishal anlamadım gitti .. Neyse sen nasilsin?
İnanmıyorum ya evde herseyden çifter çiftermi alıyorsun kocaa evi bu kalabaliklarla mı dolduruyorsun seninle evlerimizin büyüklüğü ayniydi ordan aklımda kaldı:)
Mesela şimdiye kadar neler aldın durdun:)
Kılıfların çiftli olması benim için Önemli değil her yemekte Kesiiin batar zaten onları silinebilir yaptıkları için yemekten sinra mutlaka siliyorum anca birine vermek istersen temiz kılıfla hediye edersin hoş olur.

Merhaba rudicim iyi olmaya çalışıyoruz oglum bugün devamlı yediğini kustu durdu iştahsızlık var ishal anlamadım gitti .. Neyse sen nasilsin?
İnanmıyorum ya evde herseyden çifter çiftermi alıyorsun kocaa evi bu kalabaliklarla mı dolduruyorsun seninle evlerimizin büyüklüğü ayniydi ordan aklımda kaldı:)
Mesela şimdiye kadar neler aldın durdun:)
Kılıfların çiftli olması benim için Önemli değil her yemekte Kesiiin batar zaten onları silinebilir yaptıkları için yemekten sinra mutlaka siliyorum anca birine vermek istersen temiz kılıfla hediye edersin hoş olur.

Canim gecmis olsun yedigi birseydenmi etkilendi.bebis iki olunca aldiklarim cifter oluyor demek istemistim
iki anakucagi iki yatak ikiz bebek arabasi kiyafetler montlar yatak yorgan derken ev doldu simdide iki mama sandalyesi hoppala almaktan vazgectm emiden

Teşekkür ederim sanmiyorm yediği birşeyin dokunması aynısını diğer oğlumda yiyor çünkü. Aynen öyle her ikiz annelerin evleri bu ivir zivirlarla dolu. Anlmdm şimdi 2 mama sandalyesi mı alacaksın. Hoppaladan vazgeçtin ? Sen şimdi 2de yürütecek alırsın ozaman :))

Merhabalar;
Emzirdiğin sürece adeti gelmeyebilir demişlerdi. Süt bitti ancak hala adet olmadım.. Bu konuda endişelenmeye başladım.
Ve hamilelikte olduğu gibi hafif idrar kaçırmalar oluyor, bu 2 konuda tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
Yine hamilelikte başlayan tırnak batmalarım var. Ne yapacağımı şaşırdım.Mayına basmış gibi oldum :) Her yerimde başka bir sorun bıraktı sanırım bu ikiz gebelik:(
Bu tip sorunlar yaşayanınız var mı aranızda?Ya da çözümünü bilen ?:44:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sanmiyorm yediği birşeyin dokunması aynısını diğer oğlumda yiyor çünkü. Aynen öyle her ikiz annelerin evleri bu ivir zivirlarla dolu. Anlmdm şimdi 2 mama sandalyesi mı alacaksın. Hoppaladan vazgeçtin ? Sen şimdi 2de yürütecek alırsın ozaman :))
2 mama sandalyesi ile kapatacağım alışveriş durumunu.
yürütec istemiyorum dr larda önermiyor. oğlun bugun umarım daha iyidir.

Himm hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun CNm yürütecek olayında kesinlikle haklisin ama annelerin kurtarıcısı olduğu için mecbur alınıyor hoş ben aldım hiç kullanmıyorum :)
Ötekinin elini ezer vs. Mama sandalyemiz tek zaten cocuklara ayrı ayrı 2 kapili gardroplari aldığıma üzüldüm kalabalığı sevmediğim halde ne hikmetse evim devamlı döküp duruyor
Cocuğumun durumu gene aynı. Bugün Dr dolu olduğu için yarın ilk hastası biziz götüreceğim Allah'tan hala annemlerdeyim de diğer oğlumu bırakabilcem. Burada rudicim bizim kızlar nerelerde?

Berna hanım ben böyle bı sorun yasamadım hemen adeti düzelir olmaya başlamıştı uzman bı Dr la görüşün

KizlAr bebeklerine hic kecisutu kullanan oldumu? Intette anne sutune en yakin oldugu yaziyor bende vermek istiyorumda benim kizlar 5 aylik olcaklar insallah.acaba bir yastan once verilebilirm
Bi arkadas 3 Aylikken vermeye baslamis doktorda onaylamis
Tabi mamaya devam etcem ama meyve purelerini falan keci sutunde haslasam nasil olur acaba

KizlAr bebeklerine hic kecisutu kullanan oldumu? Intette anne sutune en yakin oldugu yaziyor bende vermek istiyorumda benim kizlar 5 aylik olcaklar insallah.acaba bir yastan once verilebilirm
Bi arkadas 3 Aylikken vermeye baslamis doktorda onaylamis
Tabi mamaya devam etcem ama meyve purelerini falan keci sutunde haslasam nasil olur acaba
canım ben keçi sütü maması verdim aralarda,golden goat marka . dr kansızlık yapabileceğini söyledi.
bana göre sürekli değil arada verilebilir.ama yinede sen bilirsin.

Himm hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun CNm yürütecek olayında kesinlikle haklisin ama annelerin kurtarıcısı olduğu için mecbur alınıyor hoş ben aldım hiç kullanmıyorum :)
Ötekinin elini ezer vs. Mama sandalyemiz tek zaten cocuklara ayrı ayrı 2 kapili gardroplari aldığıma üzüldüm kalabalığı sevmediğim halde ne hikmetse evim devamlı döküp duruyor
Cocuğumun durumu gene aynı. Bugün Dr dolu olduğu için yarın ilk hastası biziz götüreceğim Allah'tan hala annemlerdeyim de diğer oğlumu bırakabilcem. Burada rudicim bizim kızlar nerelerde?

Berna hanım ben böyle bı sorun yasamadım hemen adeti düzelir olmaya başlamıştı uzman bı Dr la görüşün
demek hala annende tatildesin.oo süper bebişinde iyileşirbugun umarım.

selam kızlar bende annemden döndüm benim mesai full başladı yine bebekler bayabi hareketlenmeye başladılar çok şükür mama sandalyelerinde durmuyolar biz yemek yerken masaya alıyoruz bu seferde masadakilere saldırıyolar nurum geçmiş olsun inşallah düzelir benimde oğlaNIn kontorolü var kızı kayınvalideye bırakmak istemiyorum bakamazda artık suyunu huyunu bilmiyo çok değişti hele kızım bakalım beraber gideriz eşim sorun çıkarmazsa zaten kendiside var ayrıca ilk anneler günümü kendi ailemden aşka kutlayan olmadı eşim sordu sadece nezamandı diye okadar başka bir kelime yok kendisinden kırgın kalbim çok belli etmiyorum annemlerin hediyesi gösterdim ona rağmen hiçbirşey demedi neyse sağlık olsun diyorum kendi kabuğuma çekildim artık oğlumun bıngıldağı kapanmaya başladı normal diyolar ama baş çevreside çok şükür 2 aydır aynı bakalım yarın doktor ne diyecek..............

Back