- 3 Nisan 2009
- 3.030
- 0
- Konu Sahibi sevcangoksel
feyzacım maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teyzeleri buda benim fıstık kızım şimdi görseniz çok şeker fırsat bulup çekemedim çünkü kızım 2 gündür sarılık yüzünden hastanede yatıyor onu çok özledim
[URL=http://img38.imageshack.us/i/goruntu374.jpg/][/URL]
canım,güzel dileklerin için çok teşekkürler ocak anneleri olarak-henüz anne olamasam da..
Allah tüm yavru kuşlarınızı analı babalı büyütsün inşallah.Biz şubat anneleri ocak annelerinin yokluğunda istila ettik başlığınızı.yerimseniben Heyecanla ve merakla sizi takip ediyoruz ve dualarımız hep sizinle..Artık yeni bir hayatın kapılarını açmış,aylardır sabırla yürüdüğünüz bu yolda mutlu sona nihayet ulaşmış anneler olarak pek tabidir gözlerinizin bizi görmemesi:asigim: Ama yine de şaşkınlıkla bu başlığı yoklayan hemcinslerinizi biraz aydınlatsanız yerimseniben hadi biraz biraz nolooooralkisalkisalkis
Öncelikle şunu sormak istiyorum,bu ocak anneleri kaç kişi tahmini yaaa :uhm: kaç kişiden kaç kişi böle erkenden doğum yaptı :sm_confused::sm_confused:
canım,güzel dileklerin için çok teşekkürler ocak anneleri olarak-henüz anne olamasam da..
bizim ilk topik başında bir listemiz var,o listeye göre 110 kişi kadardık,ama tabi zamanla takip etmeyenler ,kopanlar ,haber alamadıklarımız oldu..
gerçekten bizim bebişler çok hızlı çıktı biz de şaşkınız :)) 110 kişiden şu an 19 kişi bebeklerine kavuştu,bugün yarın 5-6 kişi daha yapacaktı ama henüz bilgi alamadık ,listede yoklar..ocak başına kadar 30 u bulur gibi geliyor bana :sm_confused:
çok fazla takılıp ürkmeyin,dilerim hepiniz gününde ve sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz..
kizlar öncelikle gözünüz aydin olsun ALLAH anayla babayla büyümeyi nasip etsin yavrulariniz cok tatli hepsine benden kocaman birer
teşekkürlerkızlar bebişlerinizin hepsi birbirinden tatlı maşallah
bakalım bizim bebiş nasıl olacak sabah 8de sezeryana alıcaklar beni dua edin bak bol bol herkese selam
maşallah canımselam
bebisle ben hastanedeyiz
cumartesi cikacagiz buyuk bir ihtimalle
listedeki eksikleri yazayim hemen
boyu 49 cm
36+0 haftalik
listemiz guzel olmus
zamanli saglikli dogumlarla guncellenir insallah..
saglicakla..
koklamaya kıyamıyor insan böcük
Allah tüm yavru kuşlarınızı analı babalı büyütsün inşallah.Biz şubat anneleri ocak annelerinin yokluğunda istila ettik başlığınızı.yerimseniben Heyecanla ve merakla sizi takip ediyoruz ve dualarımız hep sizinle..Artık yeni bir hayatın kapılarını açmış,aylardır sabırla yürüdüğünüz bu yolda mutlu sona nihayet ulaşmış anneler olarak pek tabidir gözlerinizin bizi görmemesi:asigim: Ama yine de şaşkınlıkla bu başlığı yoklayan hemcinslerinizi biraz aydınlatsanız yerimseniben hadi biraz biraz nolooooralkisalkisalkis
Öncelikle şunu sormak istiyorum,bu ocak anneleri kaç kişi tahmini yaaa :uhm: kaç kişiden kaç kişi böle erkenden doğum yaptı :sm_confused::sm_confused:
hoşgeldiniz şubat anneleri
bunlar ne tatli kizlar boyle ya hu masallah :)
teşekkürler -kedi
sorma öğretmenimmasallah masallah guzel kızlarimiza ya...işiniz var anneler:))
Allah talihlerinide guzel etsin..
teşekkürler
kizlar öncelikle gözünüz aydin olsun ALLAH anayla babayla büyümeyi nasip etsin yavrulariniz cok tatli hepsine benden kocaman birer
teşekkürler
maşallah duru ve çağana
maşallah haktana canımMerhaba kızlar...Benim meleğimde vaktini bekleyemeden geldi.19 ocakta doğacaktı ama 16 aralıkta doğdu bebişim.35 haftalık dünyaya geldi,2300 gr.ismini haktan koyduk.O bize Allah'ın bir lütfu...Bebişim emmiyor nasıl mama desteği yapıyorum.çok zor oluyor böyle.sabaha kadar süt sağıyorum.Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Merhaba kızlar...Benim meleğimde vaktini bekleyemeden geldi.19 ocakta doğacaktı ama 16 aralıkta doğdu bebişim.35 haftalık dünyaya geldi,2300 gr.ismini haktan koyduk.O bize Allah'ın bir lütfu...Bebişim emmiyor nasıl mama desteği yapıyorum.çok zor oluyor böyle.sabaha kadar süt sağıyorum.Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..