- 24 Temmuz 2008
- 6.096
- 14
- 42
- Konu Sahibi sevcangoksel
pumpkins maşallah Çağan ve Duru'ya
Duru daha mı tombik ne
Duru daha mı tombik ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar...Benim meleğimde vaktini bekleyemeden geldi.19 ocakta doğacaktı ama 16 aralıkta doğdu bebişim.35 haftalık dünyaya geldi,2300 gr.ismini haktan koyduk.O bize Allah'ın bir lütfu...Bebişim emmiyor nasıl mama desteği yapıyorum.çok zor oluyor böyle.sabaha kadar süt sağıyorum.Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
yarabbım bunlar ne boyle pump aglayacagım 41.5 kere maşallah ıcımden hemen nazar duası butun meleklere..
gozlerım doldu Allah bahtlarını acık etsın tabıı once saglıcakla..
ben neden bu kadar mutlu oluyorum yaa bebeıslerı gorunce..
maşallah maşallahhhhh..
sen ıyısın dı mı tatlım saglıgın nasıl agrın sızın var mı?
gözünaydın canım...güle güle büyüsün...teyzeleri çok teşekkür ederiz .kızım çıktı bol bol resmini yüklerim allahmıa çok şükür
ismiyle büyüsün canım hayırlı olsun bebeğin....Merhaba kızlar...Benim meleğimde vaktini bekleyemeden geldi.19 ocakta doğacaktı ama 16 aralıkta doğdu bebişim.35 haftalık dünyaya geldi,2300 gr.ismini haktan koyduk.O bize Allah'ın bir lütfu...Bebişim emmiyor nasıl mama desteği yapıyorum.çok zor oluyor böyle.sabaha kadar süt sağıyorum.Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
hayırlı olsun canım bebeğin güle güle büyüsün....selam
bebisle ben hastanedeyiz
cumartesi cikacagiz buyuk bir ihtimalle
listedeki eksikleri yazayim hemen
boyu 49 cm
36+0 haftalik
listemiz guzel olmus
zamanli saglikli dogumlarla guncellenir insallah..
saglicakla..
Merhaba kızlar...Benim meleğimde vaktini bekleyemeden geldi.19 ocakta doğacaktı ama 16 aralıkta doğdu bebişim.35 haftalık dünyaya geldi,2300 gr.ismini haktan koyduk.O bize Allah'ın bir lütfu...Bebişim emmiyor nasıl mama desteği yapıyorum.çok zor oluyor böyle.sabaha kadar süt sağıyorum.Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..