- 15 Ocak 2009
- 5.494
- 45
- Konu Sahibi sevcangoksel
kaan bey de uzun ve sağlıkla yaşasın inşallah... semihacım, ailece güzel bir ömür dilerim canım.
sütünle kal..
sütünle kal..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende erken doğum yaptım bebeişim 34+3 haftalık dunyaya geldı.asıl gunumuz 13 ocakta doluyordu 20 gun oldu ancak gırebıldım topiğe bebişim 3gun küvezde kaldı baya bi olaylar yasadık çok şükür rabbime bebişimiz sağlıklı listeye eklersını z arkadaşalr hepinizeçok selamlar buarada benımde spinal sezeryan oldu
Ben listenin son halini ara ara gelip düzeltiyorum fıstıklaropuyorumnanaktan
kesinliklee süperlerrr allah bağışlasın hepsiniiiii... inş. o günlerde gelirrrde sizde biizm bebeişlerimizi seversinizzzColerko
Darisi basiniza ne güzeller dimi? Dogum yaptiginizda bizde sizin fotolariniza bakariz artik bizimkiler büyüyecekleri icin bebek sevmeye size bakariz.
womarch
Eline saglik canim ne cok dogum olmus ya hülya dan haber varmi bebisi 2 aylik olmus bile masallah.
Ben listenin son halini ara ara gelip düzeltiyorum fıstıklaropuyorumnanaktan
Sevcancığım ellerine sağlık canım. Doğuran bütün anneleri tebrik ediyorum, gerçekten harika bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın. İnsan bir an bile gözünün önünden ayırmak istemiyor.
Canım ben de eksik bilgilerimi söyleyeyim. 36+5 'te doğum yaptım. Bebişimizin adı ONUR oldu...
hayırlı olsun inşallah annesi oğluşun, adı gibi yaşasın hep... Hayat onu hiç üzmesin, annesini de...
36+5 te kaç gr idi Onur bebek annesi? boyu posu?