- 18 Ağustos 2009
- 1.568
- 0
- 39
- Konu Sahibi sevcangoksel
maşallah kızlar darısı bize .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz geldik teyzeler daha yeni doğmuştum burada şimdi şişlerim iniyor ve böcük gibim oluyorum
annem tembellik yapmaz da eklerse göreceksiniz
[URL=http://img14.imageshack.us/i/cimg0043j.jpg/][/URL]
maşallah culi kızına
oy oy oy yerim ben bu güzelleri
juli , hoya gözünüz aydın darısı bize artık
rabbim nazarlardan korusun 41 kere maşallah
hoya maşallah kuzuna ne kadar tatlı hiç yeni doğmuş bebek gibi değil bembeyaz maşallah çok şeker ya
maşallah kuzuyaaa..tatlı böcükk
maşallah nur semraya...
aman yarabbim ne tatlı yaww
allah nazarlardan saklasın
analı babalı büyüsün
julicim maşallah canım melisaya çok tatlı. allahım nazarlardan saklasın onu
hoyacım maşallah canım nur semaya
maşallaj-h ya çok tatlılar... allah nazarlardan korusun....bizde görecekmiyiz bu günleriii....:CüvCüv:
masallah kızlar ya hepınızı tebrık edıyorum bende subat annesı olacam ıns.sız kurtuldunuz sıra bızde canlarımopuyorumnanaktan
Hoyacım bu harika bir melek,Allah nazarlardan saklasın. Bu arada sarılarla da çok şirin olmuş. Ayyyy doğurasım geldi acaba benim oğluşum neye benziyorrrr:CüvCüv:
maşallah kızlar süpersiniz rabbim nazarlardan korusun
oooyyyy maşallah bu kuzuya yaaa Allah nazarlardan korusun çok tatlı bunlarr....
bende doğursam artık kaydirigubbakcemile3
canım ellerıne saglık cok ıyı yapmıssın julı de cok gıremıyo malum..
Allahım 41.5 kere maşallah
dayanamıyorum yaa gelıp ısıracam ben bunları ıcım kaynıyooo..
Allah nazarlardan saklasın hepsını maşallah maşallah...
çok tatlılar maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına...
Canım maşallah bebişine..
Kızlaar Ocak annelerine çok güzel diyorduk yaa, bebekler de bir başka güzel sanki.. zemuszemus
oyyy masallah hepsı oyle tatlılar kı Allah hepsını analı babalı buyutsun ınsallah :ecrin_bebek:
ohhh maşallah kızlar gözünüz aydın kurtulmuşnusuz sağlıkla büyütün inş.
juli, hoya.. kızlar bunlar nasıl tatlı bebekler böyle maşallah...
maşallah subhanallah bütün meleklerimize...
yaaaaa maşaallah bebişlere yaa ALLAH nazarlardan saklasın darısı bizim başımıza...
Bebişlerin hepsine kocaman maşallah
Çok duygulandım yaaaa :gitme:
hepsi çok güzel bunların ya =)rabbim nazarlardan korusun ......bu arad dikkat ettimde son lisatede hiç normal doğum yok=(
maşallah ocak bebeklerine.sırada bekleyenlerde hayırlısıyla gelsinler inşallah.dualarımız sizinle.sürekli takip ediyoruz sizleri.bende şubat annesi olucam kısmetse ama sizinkiler erkenci çıktı bizde sanırım ocakta başlıycaz opuyorumnanaktan
valla bende demirde bayıldık bu güzel kızlara bol bol maşallah diyoum bayıldım valla meltem ablanın dediği doğru iyiki hamileyiz bu bebişler insana çocuk yaptırır valla:roflol:
selam ocak anneleri
doğuran annelerin gözü aydın olsun
bizde şubat annesiyiz ama bakıyorumda hepiniz erken erken doğurmuşsunuz
bizide heyecan sardı valla
peki sancı falan mı geldi suyunuz mu geldi nasıl oldu doğumlar anlatırsanız sevinirim
maşallah kızlar darısı bize .....
masallah masallah bebıslere yaaa tombıs tombıs yerım ben bunları,Allah'ım nazarlardan saklasın kuzucukları.Darısı bıze ınsallah:CüvCüv:
canım ya süper bişey bu ya
allah analı babalı büyütsün
maşallah tüm ebişlerimize
liste süper ogluşumun adı alp...eklerseniz sevinirim.......
tabii ki şekerim..allah bağışlasın canım.
kızlar.. ben bişey rica etsem, acaba çok mu ileri gitmiş olurum :)
şu listeye, bi zahmet bir sütun daha açsak... oraya da bebişlerimizin kaçıncı haftada doğduklarını yazsak... nasıl olur?
RANA.ABLE. de dogum yaptı ama tarıhlerını bulamadım tam 36 haftalıktı kızı 2850gr..
maşallah :)) yazmıstı kendısı lısteye ekleyelım..
womarch liste guzel olmuş eline saglık.9 kızımız 9 oglumuz olmuş başa baş gidiyor bakalım son atak kimden olacak:)
selam ocak anneleri
doğuran annelerin gözü aydın olsun
bizde şubat annesiyiz ama bakıyorumda hepiniz erken erken doğurmuşsunuz
bizide heyecan sardı valla
peki sancı falan mı geldi suyunuz mu geldi nasıl oldu doğumlar anlatırsanız sevinirim
Womarch liste süper olmuş canım. Ayyy ne kadar heyecanlı liste gittikçe kabarıyor,inşallah bugün 20 kişi olacak...opuyorumnanaktan
hemen kapalım kızları oğullarımıza o zaman :))) Ellerine sağlık womarch!!
womarch liste guzel olmuş eline saglık.9 kızımız 9 oglumuz olmuş başa baş gidiyor bakalım son atak kimden olacak:)
canım ellerıne saglık cok ıyı yapmıssın julı de cok gıremıyo malum..
biz geldik teyzeler daha yeni doğmuştum burada şimdi şişlerim iniyor ve böcük gibim oluyorum
annem tembellik yapmaz da eklerse göreceksiniz
[URL=http://img14.imageshack.us/i/cimg0043j.jpg/][/URL]