Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazarda tanesi 1milyona kilotvarrrrrrrr
idareli bocuğum benim opuyorumnanaktan
sen atmaz camasır suyuna basarsın
senin herif cok sanslı heeeeeeeee zemuszemus
alıcakmı gec gidince gidebiliyorsan niye bekliyorsun ki
biz geldik....kızlar artık zor kıpırdıyorum azıcık yürüyorum hemen oturuyorum....
çarşambaya doktora gidecez..bakalım kaç kilo olmuş bzm kız...
bnm doğum büyük ihtimal haftaya olacak...çünkü bende enfeksiyon var idrar yollarımda o bebeği olumsuz etkilermiş doktorum öyle dedi...zaten haftaya 38+...da olacam...bekleyip görecez...
kasıklarımda acayip ağrılar var....hem regl ağrısı gibi hem sancı...
biz geldik....kızlar artık zor kıpırdıyorum azıcık yürüyorum hemen oturuyorum....
çarşambaya doktora gidecez..bakalım kaç kilo olmuş bzm kız...
bnm doğum büyük ihtimal haftaya olacak...çünkü bende enfeksiyon var idrar yollarımda o bebeği olumsuz etkilermiş doktorum öyle dedi...zaten haftaya 38+...da olacam...bekleyip görecez...
kasıklarımda acayip ağrılar var....hem regl ağrısı gibi hem sancı...
napalım artık herşeyimiz bebişimize bağlı olacak...Allah sifa versin gecmis olsun ayca, saglilisi neyse onu yapican tabi ama bu sikintilar da gecicek ins.
kim var şimdi yenilerden doğum yapan? yeni güzel havadisler yokmu?
hoş geldin tıkırın küçük daha gösteriyor yavrucuklarımdada vardı idrar yolu enfeksiyonu igne oldu oda carşamba onun bebegi alıyorlar
canım delf egeyi dünyaya getirdi pumkirs(ikizler) dogum yaptı
bnm ticker kafayı yedi de...sürekli bozuluyor kendi kendine geri geliyor...bende anlamıyorum...:sm_confused:
ama bnm son adet 1 nisan.... biz gecikmeli olarak 5 nisanda doktora gidip öğrenmiştik...
ayça geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah....
ay çok güzel....herkes sağlıklı dimi?
zemuszemus
bir problem yoktur inşallah...
ikizler zaten genelde erken doğar...
delf ne kadarlıktı?
delf 37 haftalıktı her ikiside iyiler bebişlerde evlerindeler şimdi