2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar yemekteyize bakıyormusunuz kadının sacını çözemedim ensesi kısacık gerisi uzun nasıl birşeybu yaaaaaa

biz geldik....kızlar artık zor kıpırdıyorum azıcık yürüyorum hemen oturuyorum....
çarşambaya doktora gidecez..bakalım kaç kilo olmuş bzm kız...
bnm doğum büyük ihtimal haftaya olacak...çünkü bende enfeksiyon var idrar yollarımda o bebeği olumsuz etkilermiş doktorum öyle dedi...zaten haftaya 38+...da olacam...bekleyip görecez...
kasıklarımda acayip ağrılar var....hem regl ağrısı gibi hem sancı...

idareli bocuğum benim opuyorumnanaktan
sen atmaz camasır suyuna basarsın
senin herif cok sanslı heeeeeeeee zemuszemus

anacım benim donlar üç parmak hamile kalınca olmadılar pazardan aldım bende onları dogumdada kullanıp sonra atarım yoksa yüksek bel giyemiyorum

biz geldik....kızlar artık zor kıpırdıyorum azıcık yürüyorum hemen oturuyorum....
bnm doğum büyük ihtimal haftaya olacak...çünkü bende enfeksiyon var idrar yollarımda o bebeği olumsuz etkilermiş doktorum öyle dedi...zaten haftaya 38+...da olacam...bekleyip görecez...

Allah sifa versin gecmis olsun ayca, sagliklisi neyse onu yapican tabi ama bu sikintilar da gecicek ins.

Son düzenleme:
kim var şimdi yenilerden doğum yapan? yeni güzel havadisler yokmu?

hoş geldin tıkırın küçük daha gösteriyor yavrucuklarımdada vardı idrar yolu enfeksiyonu igne oldu oda carşamba onun bebegi alıyorlar

Allah sifa versin gecmis olsun ayca, saglilisi neyse onu yapican tabi ama bu sikintilar da gecicek ins.
napalım artık herşeyimiz bebişimize bağlı olacak...
o nasıl sağlıklıysa nasıl rahat edecekse öyle....kaydirigubbakcemile5

yuhhh yani

e-bebekten sipariş vereyim dedim 5 tane don 3,99 kargo parası 8,50 toplam 12.49*tl
bu kadar kargo parasımı olur yawwww:eek:lmaz:

hoş geldin tıkırın küçük daha gösteriyor yavrucuklarımdada vardı idrar yolu enfeksiyonu igne oldu oda carşamba onun bebegi alıyorlar

bnm ticker kafayı yedi de...sürekli bozuluyor kendi kendine geri geliyor...bende anlamıyorum...:sm_confused:
ama bnm son adet 1 nisan.... biz gecikmeli olarak 5 nisanda doktora gidip öğrenmiştik...

canım delf egeyi dünyaya getirdi pumkirs(ikizler) dogum yaptı

ay çok güzel....herkes sağlıklı dimi?
zemuszemus
bir problem yoktur inşallah...
ikizler zaten genelde erken doğar...
delf ne kadarlıktı?

bnm ticker kafayı yedi de...sürekli bozuluyor kendi kendine geri geliyor...bende anlamıyorum...:sm_confused:
ama bnm son adet 1 nisan.... biz gecikmeli olarak 5 nisanda doktora gidip öğrenmiştik...

canım açil şifalar mevlam ikinizide sag salim kurtarsın

Ben de 2tllik kocaman donlardan aldım bi sürü kullan at yapacam.Hep düşük bel avuç içi kadarları giymeye alışmışım aman pek kocaman bunlar:))

X