2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

evet ya hava bugün çok kötü ben de zor kalktım gece gibi

ne güzel canım iznin başlıyor artık keyfini çıkarırsın

bu arada esradan haberin var mı birkaç gündür sitede göremedim onu

evet yaaa sabahlara kadar muhabbet ediyolar
bide sabahın köründe kalkıp gene geliyolar, hayret ediyorum
hangi ara uyuyo bunlar

aşkitomm saol canım =)doğum yapanlar var galiba yine hepsine rabbim sağlık ver tez zamanda iyileşsinler........bebekleride büyüsün kocaman olsun inş=)beni zeynomda 37 .haftamda çatı muayenesine almıştı ben doktorumu istememiştim songül ebeme dedim sen etcen dimi diye ben etcem ben dedi doktorlar hemen sezeryan diyor normal doğurmamı söylüyodu ebem hamile kaldığımdan beri ama uygun bulmadı bana güven yasemin dedi çok istedim ama problemle karşılaşıcaz belliki dedi o kadar acı çektirip tekrar sezeryana alınırsın çok çektiririz dedi çok istiyodu beni doğurtmak ama nasip değilmiş=)şimdikide sezeryan olduğu için muayeneye gerek yok=)nasıl bişey olduğunu soranlara anlatim ..illaki hamilelikten önce gitmişlerdir kadın doğuma onlar genelde malum yerinize orayı açmaya yarayan bir alet takar ve öyle bakarlar çatı muayenesinde öyle birşey takmıyorlar yada bende takmadı siz yine o sandalyeye yatıyosunuz bacaklar açık el ile oranın sağı solu parmak yardımıyla yoklanıyor...çoktaaa acı veren bişey değil ama insan huylanıyor tabi sanki çocuğa bişey olucakmış gibi ..sonra onada çatı muayenesi deniyor.yani sağ sol yukarı aşağı bakıyor eliyle çocuk kafası çıkacak kadar yumuşak yer varmı yoksa kemik darlığımı var diye=)öle yani=)

valla ben cok etkılendım cok zr bısey kendımı cok kastım.ama normal dogum ısteyenler ıcın kacınılmaz bır sey yaptırmak zorundayız yanı.bana dr dedı kı ıkı hafta sonra yıne bakcaz dedı.bende sımdı kotu ıoldum yıne bakcaksa baska dr a gıderım...:):) dr dırek elıyle bakıyor 30 sny falan suruyor ama bana cok uzun saat gıbı geldı.cok fenaydı.ben alttan muayene yaptırmadıgım ıcın hıc o yuzden cok kastım kendımı.benım merak ettıgım bu catı muayenesı brı kere mı yapılıyor?yada dogum yaklastıkca bı kac kere mı yapılıyor bılen var mı arkadaslar ona gore dr a soluycem yapmayın dıye

evet ya hava bugün çok kötü ben de zor kalktım gece gibi

ne güzel canım iznin başlıyor artık keyfini çıkarırsın

bu arada esradan haberin var mı birkaç gündür sitede göremedim onu
evt valla hakikaten şu 37. hafta işi beni çok yordu. bugun resmen sürünerek geldim. bende sabah aklımdan geçirdim yok 2 gündür faceten bir mesaj atayım hatta artık cebini alayım merak ediyoruz artık biribirimizi.

evet yaaa sabahlara kadar muhabbet ediyolar
bide sabahın köründe kalkıp gene geliyolar, hayret ediyorum
hangi ara uyuyo bunlar

anam bilsem. kaydirigubbakcemile3

YAVRUCAKLARIM haftaya doğum varmışşş. ayy çok heyecanlı. sen kaçıncı haftandaydın canım ?

Sezeryan olucaklara çatı muayenesi yapılmıyo diye biliyorum
doğru dimi kızlar

YAVRUCUKLARIM
mesajını görünce heyecan yaptım, ateş bastı delikafadulden
Demek haftaya Çarşamba doğum yapıcaksın
Ayy hadi güzel haberlerinizi alırız inşallah

ay saol ewet dr. haftaya gün verdi. 39 haftalık olcaz. zaten..haftaya..

yok sezerayn olanlara çatı muayenesi yapmıyolar..

ameliyttan önce sonda takıyolar. oda kötü oluyo. canyakıcı biraz..:teselli:

doğurun kızlar ne var sanki dün yaprak dökümünü izledinizmi fikret doğurdu o kadar zorlua rağmen hemen çocuğunu kucağına aldı fikret kadar olamicazmı sanki

yavrucuklarım ne güzel yavrunu kucağına alıcaksın kavuşacaksın işallah sağ sağlim alırsın kucağına

ben tamamen elini oraya sokuyor diye duymuştum da onun için tırsıyordum insan illa ki rahatsız olur ama ne yapalım mecbur baktircez

38 de alcak ha..doktorun..bizimde 39 girdigi gün..
bekle bence ocak 1 veya 2.yi yıl kaybaetmesin bebişinede maşşallah..

şimdi face'e baktım akşam bişeyler yüklemiş iyi demek ki
bende numarası var bişey olursa arayabilrim
benim numaram da esrada var tedbirli olalım demiştik :)

dogumdada vırc vırc ikide bir sokuyolar. oda insanı çok yoruyo açıklık varmı die bakıyolar..

doğurun kızlar ne var sanki dün yaprak dökümünü izledinizmi fikret doğurdu o kadar zorlua rağmen hemen çocuğunu kucağına aldı fikret kadar olamicazmı sanki

canım dizi o ya
erken doğdu 7 aylık mı ne diyorlardı küvöze bile almadılar bırak da fikret hemen toplasın kendini di mi ama

delf hekaoperi haftaya çarşamba sabah 8 de. alcaklar ameliyata...günümüz belli oldu

sabaha kadr uyumadım..heycandan..

dugum öykülerine yazarım fırsat bulıursam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…