günaydın kızlar biz geldik ogluşumla
sevcancın bence çok heveslenme benim bildigim catı muayenesi yapıyorlarakannehir
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar biz geldik ogluşumla
sevcancın bence çok heveslenme benim bildigim catı muayenesi yapıyorlarakannehir
gunaydın kızlarr. valla sebahlara kadar muhabbet ediyorsunuz kıskanıyorum. ama ben 21.30 da szızıyorum. eşim zor götürüyor yatağa valla billaaa:))) şimdi de işe geldim (neyse ki yarın son günümm ))) hava da yağmurlu uyudum uyucam
gunaydın kızlarr. valla sebahlara kadar muhabbet ediyorsunuz kıskanıyorum. ama ben 21.30 da szızıyorum. eşim zor götürüyor yatağa valla billaaa:))) şimdi de işe geldim (neyse ki yarın son günümm ))) hava da yağmurlu uyudum uyucam
bana pzt günü yani 36+2'de yapacaktı ama sonra vazgeçti, daha erken biraz daha bekleyelim bi sonraki kontrolde yaparız dedi bazen çatı muayenesi erken doğumu tetikliyormuş valla yapmamması benim de işime geldi zaten korkuyorum o muayeneden. nasıl bişey biraz anlatır mısın?
gzd_cikss
nese123
dionea
sdsmt
Rylai
hepinizin bebeklerine maşallah![]()
evt valla hakikaten şu 37. hafta işi beni çok yordu. bugun resmen sürünerek geldim. bende sabah aklımdan geçirdim yok 2 gündür faceten bir mesaj atayım hatta artık cebini alayım merak ediyoruz artık biribirimizi.evet ya hava bugün çok kötü ben de zor kalktım gece gibi
ne güzel canım iznin başlıyor artık keyfini çıkarırsın
bu arada esradan haberin var mı birkaç gündür sitede göremedim onu
evet yaaa sabahlara kadar muhabbet ediyolar
bide sabahın köründe kalkıp gene geliyolar, hayret ediyorum
hangi ara uyuyo bunlar
Sezeryan olucaklara çatı muayenesi yapılmıyo diye biliyorum
doğru dimi kızlar
YAVRUCUKLARIM
mesajını görünce heyecan yaptım, ateş bastı delikafadulden
Demek haftaya Çarşamba doğum yapıcaksın
Ayy hadi güzel haberlerinizi alırız inşallah
valla ben cok etkılendım cok zr bısey kendımı cok kastım.ama normal dogum ısteyenler ıcın kacınılmaz bır sey yaptırmak zorundayız yanı.bana dr dedı kı ıkı hafta sonra yıne bakcaz dedı.bende sımdı kotu ıoldum yıne bakcaksa baska dr a gıderım...:):) dr dırek elıyle bakıyor 30 sny falan suruyor ama bana cok uzun saat gıbı geldı.cok fenaydı.ben alttan muayene yaptırmadıgım ıcın hıc o yuzden cok kastım kendımı.benım merak ettıgım bu catı muayenesı brı kere mı yapılıyor?yada dogum yaklastıkca bı kac kere mı yapılıyor bılen var mı arkadaslar ona gore dr a soluycem yapmayın dıye
selam kızçeler!!!!!!!!!!!!!!!!!!biz dün çarşıdaydık sabahtan gecelik sabahlık pijama takımı ve iç çamaşırları aldım ...bebişe yok bişey olanlarla idare etsin öbür kısçemede aldım koca bir org=)kafamızı ütüledi o kısmını hiç düşünmemiştim=(neyse ordan sonra kızım okuldan geldi birlikte doktora gittik...34+6 olmuşum ve bebişkom 2736 gr..herşey sağlıklı gidiyor...acil sezeryan gelmiş.kadını hazırlarlarken doktor ameliyathaneden geldi alelacele beni muayene etti gitti doğuma =)nts istedi her hafta alıcak beni nts için =)gayet güzel dedim songül ebem doktorda tasdikledi...haftaya çarşamba yine gidicem=)doğum tarihi için ise aralık 28-29 gibi alabilirim dedi ama biraz dişini sıkarsan 2 gün için bebeişin sene kaybetmesin dedi aralık 2 gibi filan alalım ..şaşakaldım dedim ben dişimi sıkarımda benim sıkmamla beklerse diyince koptuk hepimiz=)bu sefer eşim dedi aaa ben o gün çalışıyorum 1 inde olsun tatilim doktor dedi ayyyhhh kusura bakma ben yılbaşında eğlenicem ertesi günü o vaziyette doğuma giriyim istemessin emin ol dedi eşimle hem kahkahalaşıyolar hem şu gün bu gün olsun diyolar espriyle dedim herkesin derdi başka ben yattığım yerde heyecandan kıpkırmızı olmuşum tarih karıştı kafamda sanıyorum dediği tarih 1 hafta 10 gün filan var...hahahhah haftaya 2 simi yoksa 4 mü net belli olur artık =)neyse sonra doktor ameliyata çıktı dedim ya biz doğumhane katında nts filan çektirdik....vedalaşıyoruz hemşirelerle ve songül ebemle bu arada sölim eşimin ebesidir kendisi=)hastanenin normal doğumlarını o alıyor....zeynomuda orda doğurdum küçük bir yer ama çok ilgililer songül ebemiz akrabamız çünkü=)torpilliyiz yaneeee=)neyse o arada bebiş geldi bile ben ntsye girip çıkana kadar...anammmmmmmmmmmmmmm..ailesiyle bizde üşüştük camın dibine acil doğum dedim ya hem ters hemde erken sezeryanla almışlar....2 kilo bişey allahım bir küçük bir güzelllll...aşısı oldu hemen yıkadılar filan...zeynom mum gibi oldu ilk kez görüyor.....tebrikleştik asansöre bindik eşim şapkasını bir çıkardı kafadan aşağıya sırf su ben kıpkırmızı eşim dedi allah allah niye ben bu kadar heyecan yaptım yaaa.....dedim ben bile tuhaf oldum....güzel bir duygu başkasının başına bile gelmiş olsa=)benim için iyi oldu o görüntü cesaretim arttı heyecanım kırıldı=)fazla yorulma dedi eğilip kalkma işini bırakıyosun bol bol dinlen...yorulma ameliyat sonrasına dirtencin enerjin bol olsun ki çabuk topla kendini=)öptüm hepinizi aaaa dostlar.......
evt valla hakikaten şu 37. hafta işi beni çok yordu. bugun resmen sürünerek geldim. bende sabah aklımdan geçirdim yok 2 gündür faceten bir mesaj atayım hatta artık cebini alayım merak ediyoruz artık biribirimizi.
anam bilsem. kaydirigubbakcemile3
doğurun kızlar ne var sanki dün yaprak dökümünü izledinizmi fikret doğurdu o kadar zorlua rağmen hemen çocuğunu kucağına aldı fikret kadar olamicazmı sanki
dogumdada vırc vırc ikide bir sokuyolar. oda insanı çok yoruyo açıklık varmı die bakıyolar..