• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın sevjan ay sorma gı bu adamlar bi acayip =)hahahah ay aslında sinirimi bozucak bi haber aldım akşam abimle ilgili ama çok neşeliyim bu sabah sabaha kadar taktım kafama döndüm durdum yatakta sabah kalktım dedimmm aman bee ben mi kurtarıcam dünyayı takmıyorum kafama keyfimi kaçıramıycak bugün kimse=)öptüm seni canım ben kaçar=)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...Çoktandır giremiyorum.Bebeğim ile ilgili sorunlar vardı.16 gün hastanede yattık.Bebeğin suyu az kaldığı için özel hastane bizi kabul etmedi z.kamile gönderdi.orada da yatış yaptılar.Valla 16 gündür ha doğdu ha doğacak iyice mahvoldum.Ciğer gelişim iğneleri yapıldı.Suyu artarken kalp ritimleri bozuldu.dün taburcu ettiler.2günde bir kontrole gidicem.Sanırım bende ocak annesi değil aralık annesi olucam.Erken doğum bekleniyor.Karnınızda sertlik varsa,bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız hemen gidin kızlar.Biz son dakika yetiştik.Neredeyse bebeği kaybediyorduk.Özel hastaneler parayı alıyor riskli bir durum görüncede başından savıyor.Z.kamilden çok memnun kaldım,doktorları çok ilgili.Doğum için oraya karar verdim inşallah.Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum ...

jasmın sevcan
gunaydın
ay dra gutcez bugun oglusumla
cok heyecanlıyız
kahvaltımızı edelım oyle
jasmın cnm hayırlı olsun aldıkların
hepsını okudum bende heyecan yaptım

Günaydın kızlar...Çoktandır giremiyorum.Bebeğim ile ilgili sorunlar vardı.16 gün hastanede yattık.Bebeğin suyu az kaldığı için özel hastane bizi kabul etmedi z.kamile gönderdi.orada da yatış yaptılar.Valla 16 gündür ha doğdu ha doğacak iyice mahvoldum.Ciğer gelişim iğneleri yapıldı.Suyu artarken kalp ritimleri bozuldu.dün taburcu ettiler.2günde bir kontrole gidicem.Sanırım bende ocak annesi değil aralık annesi olucam.Erken doğum bekleniyor.Karnınızda sertlik varsa,bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız hemen gidin kızlar.Biz son dakika yetiştik.Neredeyse bebeği kaybediyorduk.Özel hastaneler parayı alıyor riskli bir durum görüncede başından savıyor.Z.kamilden çok memnun kaldım,doktorları çok ilgili.Doğum için oraya karar verdim inşallah.Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum ...

gunaydın cnm
cok gecmıs olsun.ins ıyılesır tamamen bebısın..rabbım o mucızeyı yasatacak ve sana verecektı demekkiiii.allah yardımcınız olsun

çok geçmiş olsun canım
kaç haftalık oldun?

Tşkler canım.Bugün 34+2 oldum.doktorlar 34+6'nın bitmesini bekliyor.ınş.Sorunsuz biterse bebeğim küveze ihtiyaç duymayabilir.Duruma göre doğum yaptırcaklar sanırım.Suni sancı ile normal doğum yaptırıyorlar.Eğer açılma ve gerçekleşmezse sezeryana alıyorlar.Tabi bu bebeğin kalp ritmlerine de bağlı.Ona göre hemen sezeryanda gerçekleşebiliyor.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah zamanında gelir yavrun
Acele etmez
Kaç haftalıksın sen?
Şu karındaki sertlik nasıl oluyo, tarif edermisin, bazen bende de oluyo ama bebeğin poposudur diyorum

Tşkler canım.Bugün 34+2 oldum.doktorlar 34+6'nın bitmesini bekliyor.İnş.Sorunsuz biterse bebeğim küveze ihtiyaç duymayabilir.Duruma göre doğum yaptırcaklar sanırım.Suni sancı ile normal doğum yaptırıyorlar.Eğer açılma ve gerçekleşmezse sezeryana alıyorlar.Tabi bu bebeğin kalp ritmlerine de bağlı.Ona göre hemen sezeryanda gerçekleşebiliyor.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...

az kalmış canım, bebeğin biraz daha sıkar inşallah dişini; 35. haftadan sonra bebeklerde küvöze gerek kalmıyor diyorlar, kilosu falan nasıl?

gecmıs olsun canım.bısye sorcam zeynep kamılden memnun kaldım dedın tavsıye ettıgın dr var mı?

kızlar bısey sorcam benım dun kontrolum var dı nst ye falan baglandık ılk defa bıde drum catı muayenesı yaptı.benım haftamda olan var mı bu muayneyı yaptıran?cok fena bısye yaa.acaba dedım herkese bu haftada mı yapılıyıor..catı muayenesı ne zaman yapılıyor bılen var mı?

benımde sertlık oluyo hep çoğu kez hemde
benım bebeğimişn hareketlerıde cok değil yanı bı sabahları hareket edıyo sonra gun içinde nadır kucuk tek hareketler bıde aksam yemekten sonra gece yatarken falan etmıyo

YAVRUCUKLARIM
mesajını görünce heyecan yaptım, ateş bastı delikafadulden
Demek haftaya Çarşamba doğum yapıcaksın
Ayy hadi güzel haberlerinizi alırız inşallah

kızlar bısey sorcam benım dun kontrolum var dı nst ye falan baglandık ılk defa bıde drum catı muayenesı yaptı.benım haftamda olan var mı bu muayneyı yaptıran?cok fena bısye yaa.acaba dedım herkese bu haftada mı yapılıyıor..catı muayenesı ne zaman yapılıyor bılen var mı?

bana pzt günü yani 36+2'de yapacaktı ama sonra vazgeçti, daha erken biraz daha bekleyelim bi sonraki kontrolde yaparız dedi bazen çatı muayenesi erken doğumu tetikliyormuş valla yapmamması benim de işime geldi zaten korkuyorum o muayeneden. nasıl bişey biraz anlatır mısın?

gunaydın kızlarr. valla sebahlara kadar muhabbet ediyorsunuz kıskanıyorum. ama ben 21.30 da szızıyorum. eşim zor götürüyor yatağa valla billaaa:))) şimdi de işe geldim (neyse ki yarın son günümm ))) hava da yağmurlu uyudum uyucam

günaydın kızlar biz geldik ogluşumla
sevcancın bence çok heveslenme benim bildigim catı muayenesi yapıyorlarakannehir

Back