2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Merhaba ben geldim

yine herkes gitti, saat farkindan dolayi size yetisemiyorum her seferinde ben gelince herkes gitmis oluyor :1no2:

çok derine girmeden şu var sevgili anneler, cinsellik sadece coitus (açık yazamıyorum) değildir ki...fantezileri harekete geçirin, onun dışında bi çok şey var...

kızlar ben weewelin oda sıcaklığı ve nem ölçerini aldım
normal oda sıcaklığı ve özellikle nem oranı nedir
bilen duyan varmı
nette herkkes farklı yazii

ben chicconun aldım nem ve sıcaklık ölçer. benimki nem-sıcaklık yükselip alçaldığında kırmızı kırmızı yanıyor, kılavuzda normal sıcaklık 20-22 nem %50-55 olmalı yazıyor...

kızlar bebk bezi ne aldınız ben ultra prima aldım yeni doğan 22,50 ytl 98 adeti mis gb kokuyor açtım bile hastane çantama koydum

kazıklanmıssın :dilcikar:
ben 19 a aldım prima 98 liyi zemuszemus
güle güle etsin bebişlerimiz bezlerin içine :roflol:

ben niye bulamıyorum bu fiyata yaa...culi hangi carrefour bu? ben ne zaman gitsem karfura hep daha büyük bezler indirmde oluyor...ümraniye ise oraya da baktım, küçücük paketler 16 tl idi...

:kedi:
çok derine girmeden şu var sevgili anneler, cinsellik sadece coitus (açık yazamıyorum) değildir ki...fantezileri harekete geçirin, onun dışında bi çok şey var...

var varda o yetmiyor yapamayınca devamını bende sinir yapıyor çekilmez oluyorum ondan heç bişi olmii yanaşmıyorum fazla

Ben zaten bebekten baska bisey düsünmüyorum bebek assagi bebek yukari, nette okudum bu günlerde bebeklerin dirseklerindeki seker gamzeler olusuyormus

nugün benim icin cok uyumlu bir gün olcak galiba 35+0 haftalik oldum ve son 35 günüm kaldi :1rolleyes:

Ben de Laptop kullanmama ragmen belim agriyor, oturamiyrum, yatamiyorum... zamanla agirlasicak galiba. insanlar bilg. basinda duramadiklari icin son günlere yakin Topikte yogunlukta azalma olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…