Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılık ballı su iç canım rahatlatır gaza kesin çözüm
hoşgeldin pringles
uyutup kaçıyom da ondankaydirigubbakcemile3
küçük marketlerde pahalı oluyor canımharamidere carrefourda yakın çok uzak değil avcılardayım ben eşim dedi ama ben gitmedim bizim ordaki marketten aldım neyse ya büyütülcek kadr değil .parası değil kazıklanmk insanı üzüyor
kızlar sizin kocalar sizi neden cagırmı yor kine
bocuk
yukarıda yazdım
evdeki bütüüüüün erkekleri en ufağından en büyüğüne kadar yatırdım
ooohhhh sefam olsun
senin buda erkek demi 4 erkek evde miki görmekten gına gelmiştir sana beeeeeeeee
gaz için başka önerisi olan varmı cidden çok acı çekiyorum bu yüzden gece sancı ile uyanıyorum benim adamın ödü patlıyor doğum başladı diye böyle giderse ben doğurana kadar adam elden gidecek korkudan.
ooffff feyza o nebiçim koca her dakka kontrol ediyo
bak benimkine yanında doğum yapsam ruhu duymaz
totosunda pireler uçuyo
süt yazmadım hacı su susüte bal katmayın balın hiç bir etkisi kalmıyormuş bnde öyle çok içtim aylarca sonra doktorda dedim hergece yatrken iiçiyorum diye içme dedi.aynı anda tüketmeyin ikisni
sorma neler çektiğim çok bağlı evlendk evleneli 1 gece ablamda kaldım ayrı daha sala gitme dedi hiçbir yere göndermyor öyle klamya felan biz liseden konuştuk nişanlılık dönemimle birlkte 10 yıl konuştuk sayılır o yüzden hiç ayrılmaz zor buldum seni der hep gerçektende bazen hiç iyi değil bu kadarıda .... mutfaktan bağırdı gitti 15 dk gelmezsen ben gelcem oraya diye delikafadulden tamam dedim gitti bakalım
sorma neler çektiğim çok bağlı evlendk evleneli 1 gece ablamda kaldım ayrı daha sala gitme dedi hiçbir yere göndermyor öyle klamya felan biz liseden konuştuk nişanlılık dönemimle birlkte 10 yıl konuştuk sayılır o yüzden hiç ayrılmaz zor buldum seni der hep gerçektende bazen hiç iyi değil bu kadarıda .... mutfaktan bağırdı gitti 15 dk gelmezsen ben gelcem oraya diye delikafadulden tamam dedim gitti bakalım
bocuk
ben zaten hep diyom
yakında bizim eve miki kokusundan girilmez
pööööffff