vereliniortak evet canım :) şişeleri alıp buluşalım bigün :):içelim:sdsmt canım çok sevindim
doğum kanalına girdiyse kolay kolay dönemez diye biliyorum ama
iyi işte şurubu da almışsın
sen de bizim gibi şişeci oldun:içelim:
kızlar ya benim karnımın üstü hep taş gibi
bikaç gün önce
arada yumuşuyodu şimdi yumuşak zamanını hatırlamıyom
slm kızlar dün doktora gittik eşimle buğlem kızım 2237 g olmuş koca kız oldu artık :))doğum tarihimizde belli oldu Allah herhangi bir engel vermezse 18 ocak pazartesi...dönmüş pıtırcık...doğum pozisyonunu almış haftaya işi bırakıyorum 1 ay boyunca tatildeyiz:))Allah tüm doğum yapacak annişleri bir solukta kurtarsın...
sağol canım...oh maşallah kızına canımbenim de karnım sert bu aralar.Allah hayıra çıkarsın.mağnezyum içiyorum 3 gündür....
benim de öyle valla patlıycam sanki...gerçi arada yumuşuyo ama daha çok sert..dr a sordun mu hiç sebebini?
*
biz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa
bebişe buda ona çok iyi bakan anneyea.s.
hayır canım döndü ankara ya ocak başı gibi gelecek benneyaptımkicanım annen yanında demi
bol bol dinlen tamammı
maşallah kızına maşallahh
sağol meltem ablacım...sdsmt
Sanada bi masallah kizinla beraber.Cumada benim kontrolüm var insallah bende iyi haberle gelirim. Sen pantolonu malum bölgeye indirmekten bahsediyorsun ben her kontrolde komple cikariyorum ya
bak sen şu bilmişeJjuliett
Bebek uyurken gizli kacmak hic iyi degil canim.Bilincalti oluyor cocukta.Hatta burda 3 yasinda yuvaya veriyoruz cocuklari o zamanda diyorlar birakip kacmayin oturun konusun neden burda neden anne gidiyor aciklayin.Bebekte olsa aciklamak gerekiyor anne gidecek gelecek diyip geldigini görünce bebekte olsa güveni oluyor.Bende aman cocuk diyip gecmeyin herseyi konusun lafindan yola cikip oglani adam yerine koydum simdi bana ne laflarla cevap veriyor hayret edersiniz.Fazlasida zarar yani abartmayin.Hergün neden okula almaya geliyorsun ben yolu biliyorum zaten iki adimlik yer diyor(
ay benimkide maça daldı hemde bodoslama hiç sormuyoda izliyonmu değiştirebilirmiyim kanalı diye sanki televizyon kendisinin hy allahım ya şu erkek milleti kazma gelmiş kazma gidecekler bu dünyadan ya.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Benimki mac seyretmiyo laptopu istiyo iyigecele((
:1shok:ama anlamadığım nasıl tamamen çıkarıyorsun:sm_confused: yani aynı doğuma falan girer gibi önlük falanmı giyiyorsun CADIARZU
meraba herkese biz bugün doktora gittik. bebişimin durumu iyiymiş..
çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonu çıktı..
kasılmalar agrılar bunla ilgiliymiş..
bir hafta igne olucam..
ve büyük haber.sezeryan günü kesinleşti..
16.12..2009 bebegimize kavuşuyoruzz.
bebegim 3.100. gr.miş 37.4 şu an.boyu 50 cm..haftaya biraz daha büyür dedi dr.. 3..300 olurmuş..
çoooooook heycanlıyım günler nasıl gecicek..
haftaya çarşamba ameliyata gircem genel anestezi..saat 8 de sabah.epidural istedim ama dr. önermedi bi fark yok dedi..genel arasında...dua edin bana bol bol....
tamam sdsmt geceyarısını geçince rus pazarının orda sahilde buluşalım:içelim:vereliniortak evet canım :) şişeleri alıp buluşalım bigün :):içelim:
artık yalancı sancılarda olmaya başladı son ayda daha fazla olur dikkat et kendine doktorunada bence gecikmeden söyle... bizim ocak bebekleri aceleci çıktı biliyorsun :) tedbirli olmakta fayda var...
hepsi inşallah vaktinde sağlıkla gelirler ama bizim yaramazlara güven olmaz :)
Benimki mac seyretmiyo laptopu istiyo iyigecele((
canım ben söyliyim sana önlük falan giymiyosun altını çıkarıp jinekolojik masa dedikleri şeye yatıyosun hani şu bacaklarını kaldırıp yattğın yer varya işta o yoksa sen daha alttan hiç muayene olmadın mı ay ne mutlu sana benimkini say say bitmez.önüme gelen doktora açıyorum:kedi::kedi::kedi:
meraba herkese biz bugün doktora gittik. bebişimin durumu iyiymiş..
çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonu çıktı..
kasılmalar agrılar bunla ilgiliymiş..
bir hafta igne olucam..
ve büyük haber.sezeryan günü kesinleşti..
16.12..2009 bebegimize kavuşuyoruzz.
bebegim 3.100. gr.miş 37.4 şu an.boyu 50 cm..haftaya biraz daha büyür dedi dr.. 3..300 olurmuş..
çoooooook heycanlıyım günler nasıl gecicek..
haftaya çarşamba ameliyata gircem genel anestezi..saat 8 de sabah.epidural istedim ama dr. önermedi bi fark yok dedi..genel arasında...dua edin bana bol bol....
maşallah bebişine
:asigim: ne güzel 1 hafta sonra kavuşuyorsunuz :) heyecanladım :)
hamileliğimden beri olmadım....
hastaneye gitsem çatı muaynesi yapar belki ama sırf korkudan hastaneye gitmiyorum özeline gidiyorum ordada alttan bakmıyorkaydirigubbakcemile3
kızımı özleyip arada kaçamak gittiğim başka bir doktor var haftaya bekliyor beni ama gitmiycem çünkü çatına bakarız dedi kaydirigubbakcemile3
yavrucuklarım ben bile heyecanlandım
ayyyyyyy ne güzel haftaya bu saatlerde bebişin kollarında olacak inşallah
hadi hayırlısı bi melek daha geliyo
sana da geçmiş olsun
hamileliğimden beri olmadım....
hastaneye gitsem çatı muaynesi yapar belki ama sırf korkudan hastaneye gitmiyorum özeline gidiyorum ordada alttan bakmıyorkaydirigubbakcemile3
kızımı özleyip arada kaçamak gittiğim başka bir doktor var haftaya bekliyor beni ama gitmiycem çünkü çatına bakarız dedi kaydirigubbakcemile3
tamam sdsmt geceyarısını geçince rus pazarının orda sahilde buluşalım:içelim:
doktor sancıların artması normal dedi canım
her hafta doktordayım zaten
hastane olmazsa sağlık ocağına..
inşallah vaktinde olsun
sen ne yaptın canım nerde doğum yapacağına doktoruna karar verdin mi
aklımda doğum hastanesi ile b. anadolu arasında karar veremediniz eşinle diye kalmış
iyi geceler meltem abla
canım eninde sonunda açacaksın kaçışı yok bu işin sezeryanda yapsan normalde yapsan açıcaz oramızı ne yapalım ben alıştım valla gayet rahat açıyom hiç utanmıyorum adam günde kaçtane görüyor benimi takacak kafasına.kaydirigubbakcemile3
kız kaç kaç nere kadar
nası doğuracan ya
canım eninde sonunda açacaksın kaçışı yok bu işin sezeryanda yapsan normalde yapsan açıcaz oramızı ne yapalım ben alıştım valla gayet rahat açıyom hiç utanmıyorum adam günde kaçtane görüyor benimi takacak kafasına.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?