2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
evet aynı adet sancıaı gibiyse yalancı sancıdır.benimde hep karnımın altında oluyor

hosgeldin
insallah vaktinde gelir bebegin..

sagol demet
tam vajınanın ustu
suanda sık olmaya basladı
esım de daha gelmedı
panık yapmım demı

kedı34 sagol cnm
ama ılkdefa basladı bole olmaya
35+5teyım suan

aşkitom bence uzan biraz sen yatmak iyi gelebilir ben hep yatınca sıkıntılarım azalıyor

sagol demet
tam vajınanın ustu
suanda sık olmaya basladı
esım de daha gelmedı
panık yapmım demı

adet sancısı gibiyse yapma .zaten dr gidersende nst ye sokar açılma var mı diye bakar yoksa eve yollar.yine de sen bilirsin çok şiddetliyse de önemsememezlik yapma.ben agrım olunca yatıyorum
biraz bekliyorum geçiyo.çoksa panik yapmadan git derim yinede.

ben de gaz sancisi oldugunu dusunuyordum bunlarin, yalanci sanci simdiden basliyor mu?

başlıyo tabi azcık kaldı.gaz sancısı ile yalancı sancıyı ayırt edebiliyorum ben.yakında sendeedersin .

maşallah ogluşuna anneolmakistiyorum .yaa kızlar hiç devlet hastanesinde dogum yapıcak olan yok mu aranızda?

son dakika değişikliği olmazsa ben devlet hastanesinde yapıcam doktorumdan dolay..

ben ilk defa geçen hafta girdim bebek hareket edince 1-2 sefer 165 falan oldu ama hiç 200 olmadı.
bebek hareket edince bianda yükselebilir o rakam ama doktorun kağıda bakarak yorumu daha önemli

kızlar kasığa ağrı girerse gazdan karnıın üstünde toplanma olursa kaskatı olursa yalancı sancıdan diye biliyorum
doktora sormuştum

ben çıkıyorum kızlar.fenalık geliyo valla
bugün çok yoruldum sanırım..iyi geceler hepinize

0 zaman benimki yalancı sancı olsa gerek neyse ben araştırayım biraz bari korkutuyo beni bu sertleşmeler çok sıklaştı 2 gündür

Kızlar bebek çok hareketli, zor oturuyorum masamda
artık şu cumartesi gelsin yaaa
Karnım bi yükseliyo bi alçalıyo, bebek tekme atmıyo ama ne bilim böyle kıvranıyo sanki
sizde de böyle mi

canım benimde aynen öyle oluyor artık tekme atmaları zorlaştı yerleri daraldı çünkü anca gerinip kıpraşıyorlar ama o bile can yakıyor benimkide yanlara doğru vuruyor hep böbreğimin orada hissediyorum ayaklarını.

tutku gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin bebşine

kızlar hülyanın bebeğimi 940 gr doğmuştu yoksa ben mi karıştırdım, o ise maşallah iyi toplamış kendi kızı.

massallah canım oglusuna allah analı babalı saglıklı sıhhatlı buyutsun ınsallah kilosu da iyi massallah darısı bekleyen tum annislerimizin basına ins. zamanında tabi
Kızlar bebek çok hareketli, zor oturuyorum masamda
artık şu cumartesi gelsin yaaa
Karnım bi yükseliyo bi alçalıyo, bebek tekme atmıyo ama ne bilim böyle kıvranıyo sanki
sizde de böyle mi
bende de aynen oyle oluyor sevcancım hatta 2 gundur daha cok costu ben de korkuyorum toplanıyor bır yerde karnımın uzerınde acaba yalancı sancılar mı basladı dıyorum ben de ciddi canımı acıtıyor ve cok sıklastı acaba bu haftalarda mı boyle seninle haftalarımız yakın gibi

selam kızlar bizde geldik dr dan. Ege bey 3000 gr ve 46 cm. herşey yolunda şükür. 10 gün sonra tekrar bakılacak.

merhaba kızlar bizde dr teyzemizden geldik benim sıpa 1730gr 41cm boyu annne kilo almamış birhafta küçük çıktı üç hafta sonra kontrolümüz var

massallah tum bebislerimize ay hep boyle iyi haberler alalım ne olur bundan sonra

kızlar kasığa ağrı girerse gazdan karnıın üstünde toplanma olursa kaskatı olursa yalancı sancıdan diye biliyorum
doktora sormuştum

evet canım bende öyle biliyorum benimde oluyor karnımın üstünde sertleşme top gibi oluyor 10sn falan sürüp geçiyor rahim doğuma hazırlıyomuş kendini

kızlar ayva çekirdegini suya koydum jöle gibi oldu şimdi onu nasıl kullanıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…