hepinize selam ocak anneleri bende ocak annesi olucam allah izin verirse
34+5 haftalık hamileyim karnımda 2 gündür her ayağa kaltığımda sertleşmeler oluyor yani taş gibi oluyor cuma günü doktora gidicem ama o zaman akadar bişey olursa diye korkuyorum bebeğim hareket ediyor ama korkuyorum doğum başlar diye
evet aynı adet sancıaı gibiyse yalancı sancıdır.benimde hep karnımın altında oluyor
sagol demet
tam vajınanın ustu
suanda sık olmaya basladı
esım de daha gelmedı
panık yapmım demı
sagol demet
tam vajınanın ustu
suanda sık olmaya basladı
esım de daha gelmedı
panık yapmım demı
ben de gaz sancisi oldugunu dusunuyordum bunlarin, yalanci sanci simdiden basliyor mu?
maşallah ogluşuna anneolmakistiyorum .yaa kızlar hiç devlet hastanesinde dogum yapıcak olan yok mu aranızda?
arkadaşalar nst ye girdiiniz degıl mı bır cogunuz? nasıl yorumlanıyor bılen varmı? yani doktorun agzından lafı kerpetenle alıyruz da.bebişin kalp atışlarının 200 e cıkmasını nasıl yorumlayabılırız... ??
Kızlar bebek çok hareketli, zor oturuyorum masamda
artık şu cumartesi gelsin yaaa
Karnım bi yükseliyo bi alçalıyo, bebek tekme atmıyo ama ne bilim böyle kıvranıyo sanki
sizde de böyle mi
massallah canım oglusuna allah analı babalı saglıklı sıhhatlı buyutsun ınsallah kilosu da iyi massallah darısı bekleyen tum annislerimizin basına ins. zamanında tabimerhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın
bende de aynen oyle oluyor sevcancım hatta 2 gundur daha cok costu ben de korkuyorum toplanıyor bır yerde karnımın uzerınde acaba yalancı sancılar mı basladı dıyorum ben de ciddi canımı acıtıyor ve cok sıklastı acaba bu haftalarda mı boyle seninle haftalarımız yakın gibiKızlar bebek çok hareketli, zor oturuyorum masamda
artık şu cumartesi gelsin yaaa
Karnım bi yükseliyo bi alçalıyo, bebek tekme atmıyo ama ne bilim böyle kıvranıyo sanki
sizde de böyle mi
bizden haberlere gelince oğluşum 2651 gr 45 cm olmuş
poposunu göğsümün altına dayamış kafası aşağıda yüzünüde rahim duvarına yaslamış keyfi yerinde
ben 18 kg almışım
doktorum dönmeyebilir dedi o kadar manevra yapacak yeri yokmuş
dün bahsettiğim ellerimdeki ağrı için kalsiyumu arttırmamı söyledi ilacımı 2 adete çıkardı
hastane seçeneklerimizi belirledik şimdi asistanı fiytları alıp bildirecek
ssk için raporumu da yarın halledicem
off bugun yoruldum sabah doktora çıktık anca şimdi geldim geçmişi çok okuyamadım maşallah bugun döktürmüşsünüz:)
selam kızlar bizde geldik dr dan. Ege bey 3000 gr ve 46 cm. herşey yolunda şükür. 10 gün sonra tekrar bakılacak.
merhaba kızlar ne kadar çok yazmışsınız
malesef okumaya vaktim yok
umarım herşey yolundadır
biz de bugün dr a gittik çatı muayenesi yapacaktı
ama daha erken sonra yaparız dedi ve yapmadı
nstye girdik iyi çıktı
daha önce kızım renkli poz vermediği için doppler yaptırdık
nihayet gül yüzünü gösterdi bize çok mutlu oldum
ama ultrason uzmanına da sinir oldum cımbız lazımdı kadının ağzından laf alabilmek için
bu arada kordonda biraz daralma varmış kan akışı biraz azalmış
ama benim drum bunun bebeği etkilemediğini bebeğin normal kilo alımına devam ettiğini söyledi
sonuç olarak kızım 2731 gr, ve yaklaşık 48 cm olmuş
merhaba kızlar bizde dr teyzemizden geldik benim sıpa 1730gr 41cm boyu annne kilo almamış birhafta küçük çıktı üç hafta sonra kontrolümüz var
kızlar kasığa ağrı girerse gazdan karnıın üstünde toplanma olursa kaskatı olursa yalancı sancıdan diye biliyorum
doktora sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?