esmer büyüyecek annesi bak gör sen bi sana kavuşsun geçecek diğerlerini inşallah,Allah sağlık sıhhat versin büyür elbet...
büyüyecek özgecim bende eminim.
her gün gram gram büyüyecek küçük adam zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esmer büyüyecek annesi bak gör sen bi sana kavuşsun geçecek diğerlerini inşallah,Allah sağlık sıhhat versin büyür elbet...
hosgeldın yasemın
fazla yorma kendını
yazık sana
ne para istiyor ne mal ne mülk
sadece sevgi istiyor, oyuncak bile istemiyor yavrum senağlama
kucakta uyumak, babanın sıcaklığını hissetmek tek derdi, en büyük derdi ve anlaşılmadığı nokta mafoldumben
ne olur anlayın bebişleri onlar güven istiyor sevgi istiyor senağlama
bizden neler neler isteyen insanlar var ki bir dediklerinde yapıyoruz hemen, sonra da ne kıymeti oluyor ne kadrimiz biliniyor ama bir melek masum bir melek sadece sevgi istiyor senağlama
dikkatlice izlediğinizde göreceksiniz, o kucaktan ayrılmamak için ne kadar çaba gösteriyor yavrum senağlama
ay çok ağladım ya çok duygulandım mutlaka izleyin ve özellikle eşlerinize izletin
Login | Facebook
Ben nstye girdim ama öyle ayrıntılı bir yorum yapmadı dr,sadece kalp atışları normal gözüküyor,herşey yolunda dedi...
kızlar ben kaçıyorum hepinize selam olsun...dinleniyim biraz...kombimde bozuldu ..sinir oldum tamirciyi bekliyom bi taraftan=(
ne para istiyor ne mal ne mülk
sadece sevgi istiyor, oyuncak bile istemiyor yavrum senağlama
kucakta uyumak, babanın sıcaklığını hissetmek tek derdi, en büyük derdi ve anlaşılmadığı nokta mafoldumben
ne olur anlayın bebişleri onlar güven istiyor sevgi istiyor senağlama
bizden neler neler isteyen insanlar var ki bir dediklerinde yapıyoruz hemen, sonra da ne kıymeti oluyor ne kadrimiz biliniyor ama bir melek masum bir melek sadece sevgi istiyor senağlama
dikkatlice izlediğinizde göreceksiniz, o kucaktan ayrılmamak için ne kadar çaba gösteriyor yavrum senağlama
ay çok ağladım ya çok duygulandım mutlaka izleyin ve özellikle eşlerinize izletin
Login | Facebook
pamuk86 oglunun odası cok guzel
gule gule kulansın kucuk prens
pamuk86 oglunun odası cok guzel
gule gule kulansın kucuk prens
kızlar balıgı buzluga atsam,nasıl pişirmek gerek çıkarınca ,çözülmesini beklimmi öle tavaya atımmı?
hepinize selam ocak anneleri bende ocak annesi olucam allah izin verirse
34+5 haftalık hamileyim karnımda 2 gündür her ayağa kaltığımda sertleşmeler oluyor yani taş gibi oluyor cuma günü doktora gidicem ama o zaman akadar bişey olursa diye korkuyorum bebeğim hareket ediyor ama korkuyorum doğum başlar diye
tavaya çözülmeden atarsan hem çok sıçrar hemde içi pişmez canım akşam yemeğe pişirmek için sabah çıkarsan yeter yada gece yatarken çıkar koy kenara ben hep öyle yapıyorum hiç bişey olmuyor afiyet olsunnn
birde tavsiyem hamsi değilse içini temizleyip yağ koymadan fırın tepsisine diz ve fırına at pişir okadar hafif ve lezzetli oluyoki hem hamişler için yagda değil mangal yada fırında yagsız olarak faydası daha çok varmış istersen fırın kagıdıda serebilirsin tepsiye yağlı kağıt olarak satılıyor