• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
esmer büyüyecek annesi bak gör sen bi sana kavuşsun geçecek diğerlerini inşallah,Allah sağlık sıhhat versin büyür elbet...

büyüyecek özgecim bende eminim.
her gün gram gram büyüyecek küçük adam
zemuszemus

hosgeldın yasemın
fazla yorma kendını
yazık sana

dikkatliyim ya yoruldummu ara veriyorum sonra devam ama şimdi geçmişi okurken yine ter boşaldı benden soğuk soğuk terliyorum neden böyle olmaya başladım ben anlamadım yaaa..sabahta aynı şey oldu hafif sancı geliyor kasığımın üstüne bebek çok kasılıp toplanıyor sonra ter boşalıyorum ..erken mi gidicem ne?

kızlar ben kaçıyorum hepinize selam olsun...dinleniyim biraz...kombimde bozuldu ..sinir oldum tamirciyi bekliyom bi taraftan=(

ne para istiyor ne mal ne mülk
sadece sevgi istiyor, oyuncak bile istemiyor yavrum senağlama
kucakta uyumak, babanın sıcaklığını hissetmek tek derdi, en büyük derdi ve anlaşılmadığı nokta mafoldumben
ne olur anlayın bebişleri onlar güven istiyor sevgi istiyor senağlama
bizden neler neler isteyen insanlar var ki bir dediklerinde yapıyoruz hemen, sonra da ne kıymeti oluyor ne kadrimiz biliniyor ama bir melek masum bir melek sadece sevgi istiyor senağlama
dikkatlice izlediğinizde göreceksiniz, o kucaktan ayrılmamak için ne kadar çaba gösteriyor yavrum senağlama
ay çok ağladım ya çok duygulandım mutlaka izleyin ve özellikle eşlerinize izletin

Login | Facebook

Çok tatlı bu bebek ya kesinlikle sana katılıyorum. Ağlayarak izledim videoyu,iyice sulugöz mü oldum ne:CüvCüv:

Ben nstye girdim ama öyle ayrıntılı bir yorum yapmadı dr,sadece kalp atışları normal gözüküyor,herşey yolunda dedi...

esmeralda;
sürekli 200'de kalmıyordur o kalp atışları. bebek o anda geriniyorsa ya da hareket halindeyse değişiklik gösterir, endişelenme.
ama nst cihazından çıkan kağıdı yorumlayamazsın maalesef..

özgee06 ve esmeralda teekkur ederım öncelıkle...bana da aynen su cumleyı kullandı ; ıyı hersey bunda bir sıkıntı yok ama burası olmasa daha ıyı olurdu..(o burası olmasa dedıgı yerde 200 u buldugu yer, ) 2 gün sonra tekrarlayalım dedi de ben gıdemedım müdürümüz sagolsun, cuma günü dogum ıznıme ayrılıyorum ınsallah tekrarlayacagım baklaım hayılrlısı.. hepimizin allah yardımcısı olsun...opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum hepinize selam olsun...dinleniyim biraz...kombimde bozuldu ..sinir oldum tamirciyi bekliyom bi taraftan=(

Bizim de kombi bozulmustu sicak su gelmiyordu, esim bakti bakti gitti disardan yeni bir pil aldi takti düzeldi megerse pili bittigi icin suyu isitmiyormus :roflol:

kızlar ben cıkıyorum kocişle ılgıleneyım bıraz.
malum onlar buyumeyen bebek...
hepınıze ıyı aksamlar...
kka ya yasak koycam benle ılgılenmıyosun dıye sıtem edıyor bazen...

ne para istiyor ne mal ne mülk
sadece sevgi istiyor, oyuncak bile istemiyor yavrum senağlama
kucakta uyumak, babanın sıcaklığını hissetmek tek derdi, en büyük derdi ve anlaşılmadığı nokta mafoldumben
ne olur anlayın bebişleri onlar güven istiyor sevgi istiyor senağlama
bizden neler neler isteyen insanlar var ki bir dediklerinde yapıyoruz hemen, sonra da ne kıymeti oluyor ne kadrimiz biliniyor ama bir melek masum bir melek sadece sevgi istiyor senağlama
dikkatlice izlediğinizde göreceksiniz, o kucaktan ayrılmamak için ne kadar çaba gösteriyor yavrum senağlama
ay çok ağladım ya çok duygulandım mutlaka izleyin ve özellikle eşlerinize izletin

Login | Facebook

şimdi eşimle izledik gözlerimiz dolu dolu benimki diyoki ben çişe bile gitmem ömür boyu yatarım onun yanında oyy ne güzel bi duygu bu anne baba olmaya adım atmak yaa allahım sağlık versin yavrularımıza çok güzel bi paylaşım çok teşekkürler

kızlar balıgı buzluga atsam,nasıl pişirmek gerek çıkarınca ,çözülmesini beklimmi öle tavaya atımmı?

bence cozlulmesını bekle cnm ılık bı yere koy daha kolay cozulur

pamuk86 oglunun odası cok guzel
gule gule kulansın kucuk prens

kızlar balıgı buzluga atsam,nasıl pişirmek gerek çıkarınca ,çözülmesini beklimmi öle tavaya atımmı?

tavaya çözülmeden atarsan hem çok sıçrar hemde içi pişmez canım akşam yemeğe pişirmek için sabah çıkarsan yeter yada gece yatarken çıkar koy kenara ben hep öyle yapıyorum hiç bişey olmuyor afiyet olsunnn

birde tavsiyem hamsi değilse içini temizleyip yağ koymadan fırın tepsisine diz ve fırına at pişir okadar hafif ve lezzetli oluyoki hem hamişler için yagda değil mangal yada fırında yagsız olarak faydası daha çok varmış istersen fırın kagıdıda serebilirsin tepsiye yağlı kağıt olarak satılıyor

kizlar Doguma hazirlik kursunu kacirmisim. bir sonraki kurs 14 ocakta benim dogum terminim de :gitme:

hepinize selam ocak anneleri bende ocak annesi olucam allah izin verirse
34+5 haftalık hamileyim karnımda 2 gündür her ayağa kaltığımda sertleşmeler oluyor yani taş gibi oluyor cuma günü doktora gidicem ama o zaman akadar bişey olursa diye korkuyorum bebeğim hareket ediyor ama korkuyorum doğum başlar diye

hepinize selam ocak anneleri bende ocak annesi olucam allah izin verirse
34+5 haftalık hamileyim karnımda 2 gündür her ayağa kaltığımda sertleşmeler oluyor yani taş gibi oluyor cuma günü doktora gidicem ama o zaman akadar bişey olursa diye korkuyorum bebeğim hareket ediyor ama korkuyorum doğum başlar diye

Hosgeldin Ilayda korkma gelecekse de artik riskli dönemleri atlattik benimki de 34+4

hoşbuldum Poseidon83 seninle aynı sayılırız ben doğduğu anda küveze ihtiyacı olmasın istiyorum ama tabi kaderde varsa oluyo inşallah zamanında gelirler ama sertleşmeler sanki doğum yakın mesajı veriyo gibime geliyo daha 1 ayımız var erken değilmi

tavaya çözülmeden atarsan hem çok sıçrar hemde içi pişmez canım akşam yemeğe pişirmek için sabah çıkarsan yeter yada gece yatarken çıkar koy kenara ben hep öyle yapıyorum hiç bişey olmuyor afiyet olsunnn

birde tavsiyem hamsi değilse içini temizleyip yağ koymadan fırın tepsisine diz ve fırına at pişir okadar hafif ve lezzetli oluyoki hem hamişler için yagda değil mangal yada fırında yagsız olarak faydası daha çok varmış istersen fırın kagıdıda serebilirsin tepsiye yağlı kağıt olarak satılıyor

sagol pamuk dogru söylüyosun.o dedigini de deneyim bi ara eminim çok lezzetli oluyodur.]

kızlar az once karnımın altına sancı vurdu gectı
boyle olanlar var mı
yalancı sancı bu olabılır mı?
suanda 35+5 teyım
beklenen dogum tarıhım 5 ocak
bılen varsa yardım etsın lutfen

Back