• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
0 zaman benimki yalancı sancı olsa gerek neyse ben araştırayım biraz bari korkutuyo beni bu sertleşmeler çok sıklaştı 2 gündür

merhaba arkadaşım hoş geldin bendede var o 27 haftamda nst girdim sancı çıkmadı ama dr önerisi sertleşmeyi hisedince hemen otur yada uzan ama araştırmak yerine dr sor derim en güzel sonuç o nesen üzül nede bizler canım

......

iyi akşamlar kızlar
ben de geçmişe fazla bakamadım alıntılardan bebeklerin durumlarının iyi olduğunu öğrendim hepsine maşallah
kızlar ayva çekirdegini suya koydum jöle gibi oldu şimdi onu nasıl kullanıcam
ne içindi bu ayva çekirdeği

ya ben de hiç anlamıyorum neyim var siz ne güzel anlatıyorsunuz ben doktora gitsem ne sıkıntım var anlatamıycam valla karnım ağrıyomu acıyomu toplanıyomu kasılıyomu tepiyomu hiç ayırt edemiyorum eşime de bi sıkıntım var deyip duruyorum karnımda bir sıkıntı var tarife bak :bbo:

iyi akşamlar kızlar
ben de geçmişe fazla bakamadım alıntılardan bebeklerin durumlarının iyi olduğunu öğrendim hepsine maşallah

ne içindi bu ayva çekirdeği

ayva çekirdeğinden yapılan jeli yüzüne sürdüğünde cildi güzelleştiriyor
başka ne işe yarıyor bilmiyorum

ya ben de hiç anlamıyorum neyim var siz ne güzel anlatıyorsunuz ben doktora gitsem ne sıkıntım var anlatamıycam valla karnım ağrıyomu acıyomu toplanıyomu kasılıyomu tepiyomu hiç ayırt edemiyorum eşime de bi sıkıntım var deyip duruyorum karnımda bir sıkıntı var tarife bak :bbo:

kaydirigubbakcemile3
desene sende benim gibisin karnım taş gibi oluyor bazen ağrıyormu acıyormu anlamıyorum eşime diyorumki bişey oldu ne oldu diyor bilmiyorum diyorum varmı böyle bişey
sadece taş gibi oldu diyorum gerisini bilmiyorum ben nerden biliyim ozaman doktormuyum diyor :kedi:

aynen bizde de durum bu bide benim eşim napalım doktora gidelimmi falan diyor emin de olamıyorum gitsek ne diycez karnıma bişey oluyor falan mı ama doğum sancısı olsa anlarız heralde deyip rahatlatıyorum kendimi

hımm ben de deniyim bakıyım teşekkürler

rica ederim
ne kadar duracak yıkıyacakmıyız

ben önceden yapıyordum hamile kaldığımdan beri hiç yapmadım :)
sürdükten bir süre sonra kuruyor zaten yüzünde yüzünü sert hissediyorsun maske sürmüş gibi ılık suyla yıkayınca daha güzel oluyor yumuşacık 5 dk falan dursun

mafoldumben öfff midem yanmaya başladı yine

birde yastık 2tane koyuyorum başımın altına yanma olduğunda oda baya iyi geliyor

:emir_bebek:

canım dr bana rennie duo diye bi şurup verdi günde 3kez kullanabiliyosun çok iyi geliyor hemen kesiyor desem yeridir yani dr sorup denesen bi sende

geçen hafta başka bi doktora gittim oda şurup yazmıştı bana gaviscan dı sanırım adı almayı unuttum sonra eczaneler greve girdi hafta sonu derken reçetenin süresi doldu anlayacağın ihmalkarlık ettim şansada bu yanmalar arttı daha çok bulantı vardı şimdi yanma çoğaldı artık kendi doktoruma gidince tekrar yazdırcam

neyse iyi geceler kızlar görüşürüz yarın

Back