• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
doktordan gelen arkadaşlara ,bebişlere maşallah diyorum.delf tosun mu olcak yoksa senin haftan mı ileri.çokkk yorgunum ve uykum var uyuyamadım yatmıştım biraz.canım çok sıkılıyo

merhaba kızlar ne kadar çok yazmışsınız
malesef okumaya vaktim yok
umarım herşey yolundadır
biz de bugün dr a gittik çatı muayenesi yapacaktı
ama daha erken sonra yaparız dedi ve yapmadı
nstye girdik iyi çıktı
daha önce kızım renkli poz vermediği için doppler yaptırdık
nihayet gül yüzünü gösterdi bize çok mutlu oldum
ama ultrason uzmanına da sinir oldum cımbız lazımdı kadının ağzından laf alabilmek için
bu arada kordonda biraz daralma varmış kan akışı biraz azalmış
ama benim drum bunun bebeği etkilemediğini bebeğin normal kilo alımına devam ettiğini söyledi

sonuç olarak kızım 2731 gr, ve yaklaşık 48 cm olmuş
41 kere
maşallah maşallah

merhaba kızlar bizde dr teyzemizden geldik benim sıpa 1730gr 41cm boyu annne kilo almamış birhafta küçük çıktı üç hafta sonra kontrolümüz var

41 kere
maşallah maşallah

selam kızlar bizde geldik dr dan. Ege bey 3000 gr ve 46 cm. herşey yolunda şükür. 10 gün sonra tekrar bakılacak.

41 kere
maşallah maşallah

delf masallah oglusuna
anne olmak ıstıyorum sızede masallah
bocuk sızede
ve aklıma gelmeyen dıger arkadas
hepınıze KOCAMAN MAŞALLAH
NAZAR DEGMESIN
ANNE OLMAK ISTIYORUM CNM
BU ARALAR COK MANDALINA PORTAKAL ELMA YEDIM KENDILIGINDEN GECTI
YOKSA BUGUN PAZARDAN ALACAKTIM NAR
TAZE TAZE OLUYOR PAZARDA

BU ARADA Krızalıt ve dımple2 arkadaslar nerdeler merak ettım onları

bebişlere maşallah. kızlar idrar yollarında enfeksiyonu olan arkadaşlar ben bugün kan tahlili yaptırdımda çıktı bundan öncekinde yine vardı ama doktor ilaç vermedi sadece bol su iç dedi

tüm kontrole giden arkadaşlara maşallah. ne güzel gelişiyor bebişler. :nazar:
ama gelmesinler daha sakın, otursunlar sıcak karınlarda.
ne güzel hortumlarıyla besleniyolar işte, dışarda savaş verecekler beslenebilmek için; zor iş.. naniknanik

bu arada benim bebiş dışarda büyüyor ama en ufaklığı o aralarında.
boşa demiyorum parmak bebeğim diye
opuyorumnanaktan

Casmin
Giderken benide götür isler kaldi gene tembellige bak bende.

ben işime gücüme bakıyım diye tam gittim eşyaların başına kayınvalidem dedi kızım koş misafir geliyor kayınpederim ayağını kırdı yatıyor evde oda dükkanda duruyor her her gün 3-5 misafir 1 aydır bitiremedi kadın bana ellemezdi artık imdat dedi yani..oraya gittim hemen yemek yaptım yedirdim içirdim .....yeni geldim.kızımda okuldan oraya geldi.....hala istiyonmu gız gelmek amann boşver yap tembelliği sonra çok arasın bu günleri =)kaydirigubbakcemile3

esmeralda cnm zamanla o da buyuyecek ınsallah.ayaz bebek cok yakısıklı prens olacak...
sadece bıraz zaman lazım annesı

ankara0606 cnm bana da bol su ıc demıstı.ıdrarda mıkrop cıkmıstı.ılac vermedı.ılac vememesı ıyı bısey.bazı doktorlar dayıyor ılacı

tüm kontrole giden arkadaşlara maşallah. ne güzel gelişiyor bebişler. :nazar:
ama gelmesinler daha sakın, otursunlar sıcak karınlarda.
ne güzel hortumlarıyla besleniyolar işte, dışarda savaş verecekler beslenebilmek için; zor iş.. naniknanik

bu arada benim bebiş dışarda büyüyor ama en ufaklığı o aralarında.
boşa demiyorum parmak bebeğim diye
opuyorumnanaktan

ufak mufak parmakta olsa büyüyo annesi kocaman tosuncuk olucak oda yakında allah sağlık versin kuzularımıza

hosgeldın yasemın
fazla yorma kendını
yazık sana

esmeralda cnm zamanla o da buyuyecek ınsallah.ayaz bebek cok yakısıklı prens olacak...
sadece bıraz zaman lazım annesı

ufak mufak parmakta olsa büyüyo annesi kocaman tosuncuk olucak oda yakında allah sağlık versin kuzularımıza

canım benimyaaa kurban olsunlar ona saglıklı olsunda küçük olsun

sağolun kızlar.
büyüyecek biliyorum, sağlıkla büyüyecek inşallah.

her gün o kadar üzücü hikayelerle karşılaşıyorum ki yeni doğan yoğun bakım servisinde binlerce kere şükrediyorum Allah'a..

pamuk86 oglunun odası cok guzel
gule gule kulansın kucuk prens

delf, anneolmakistiyorum,bocuk ve scedcedu maşallah sizlere ve bebişlere...:nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşalar nst ye girdiiniz degıl mı bır cogunuz? nasıl yorumlanıyor bılen varmı? yani doktorun agzından lafı kerpetenle alıyruz da.bebişin kalp atışlarının 200 e cıkmasını nasıl yorumlayabılırız... ??

esmer büyüyecek annesi bak gör sen bi sana kavuşsun geçecek diğerlerini inşallah,Allah sağlık sıhhat versin büyür elbet...

arkadaşalar nst ye girdiiniz degıl mı bır cogunuz? nasıl yorumlanıyor bılen varmı? yani doktorun agzından lafı kerpetenle alıyruz da.bebişin kalp atışlarının 200 e cıkmasını nasıl yorumlayabılırız... ??

Ben nstye girdim ama öyle ayrıntılı bir yorum yapmadı dr,sadece kalp atışları normal gözüküyor,herşey yolunda dedi...

ne para istiyor ne mal ne mülk
sadece sevgi istiyor, oyuncak bile istemiyor yavrum senağlama
kucakta uyumak, babanın sıcaklığını hissetmek tek derdi, en büyük derdi ve anlaşılmadığı nokta mafoldumben
ne olur anlayın bebişleri onlar güven istiyor sevgi istiyor senağlama
bizden neler neler isteyen insanlar var ki bir dediklerinde yapıyoruz hemen, sonra da ne kıymeti oluyor ne kadrimiz biliniyor ama bir melek masum bir melek sadece sevgi istiyor senağlama
dikkatlice izlediğinizde göreceksiniz, o kucaktan ayrılmamak için ne kadar çaba gösteriyor yavrum senağlama
ay çok ağladım ya çok duygulandım mutlaka izleyin ve özellikle eşlerinize izletin

Login | Facebook

hante;
sürekli 200'de kalmıyordur o kalp atışları. bebek o anda geriniyorsa ya da hareket halindeyse değişiklik gösterir, endişelenme.
ama nst cihazından çıkan kağıdı yorumlayamazsın maalesef..

Back