• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

29 ekim tatilini Antepte geçirelim..Dedesi (amcası ..halası) oğlumu görsün dedim..
burdan yazlıklarla gittik
Antepte Totomuz dondu... tekrar eve dönerken ateş bastı yanıyoz yine 200km de mevsim değişiyo

47. günümde tekrar regl oldum kızlar...(47-48 2gün sürdü)..sanırım bitti..

bu ne anlama geliyor...40 başı dene şey nedir? biri bana anlatabilirmi?
artık bebeğim olur mu demek..
ne 40 başı ne yılbaşı oldum :30: sadece doğumdan sonra bir hafta sürdü kanama o oldu başka birşey görmedim
:17::5:

evet bazen telaş yapıyoruz ama duyduklrımız bizi korkutuyor geçende söylemiştim arkadaşımız bebeğini kaybetti diye yeni yeni kendime geliyorum sanki benimde başıma gelecekmiş gibi hissettim yeni doğum yapıncamıdır nedir

saol mihricim çok kortuk
şimdide yüzünde çizik şeklinde kızarıklıklar var dr söyledik bakmadı bile bukardar telaş yapmayın bebeği incelemeyin dedi güldü bize ilk galiba dedi
benim ilk kızımda onu çok yaşadık hastalandığı zaman dr gittiğimizde karı koca ağlardık dr karşısında eşim benden de deli o çok panik
birkaç sayfa ileride yazmışsın nefesi kesildi diye tükmüklerini bile yutamıyorlar bazen ben emdirirken yaşıyorum çok kaldırıp yüzüne üflediğimde hemen kendine geliyor

evet bazen telaş yapıyoruz ama duyduklrımız bizi korkutuyor geçende söylemiştim arkadaşımız bebeğini kaybetti diye yeni yeni kendime geliyorum sanki benimde başıma gelecekmiş gibi hissettim yeni doğum yapıncamıdır nedir

seni yazını gördüm bebeği öldü arkadaşımın nefes darlığı nefes alamaış demişsin tabi o bebek pislik yutmuş ama bizimkide akşam nefes alamayınca boğazına alınca aklım gitti hemen aklıma o bebek geldi ben zaten çok paniğim herşeyde panik yaparım iyiki eşim vardı ya o olmasaydı aman allahım oda çok panik ama benden daha cesaretli bilgili

kızlar bişey sorcam
siz önce bezini değiştiriğ sonra mı emziriyorsunuz??????
yoksa emzirip mi alt değiştiriyorsunuz??????

bizimki emerken genelde kaka yapıyor yani önce alırsam genelde bidaha almak zorunda kalıyorum
ama sonra değiştirincede memede uyuya kalıyor ve uyandığı için kıyameti koparıyor
uyutamıyorum :( siz nasıl yapıyorsunuzzzzzzzz

benimkide bazen gülüyor uykusunda bugünde inliyor resmen ıhh ıhh diye banyo yaptırdım ondan mı acaba
benim kızımn saçlarında konak olmuştu zeytin yağı ile temizledim gewçti tafsiye ederim böyle olan arkadaşlara

kızlar bişey sorcam
siz önce bezini değiştiriğ sonra mı emziriyorsunuz??????
yoksa emzirip mi alt değiştiriyorsunuz??????

bizimki emerken genelde kaka yapıyor yani önce alırsam genelde bidaha almak zorunda kalıyorum
ama sonra değiştirincede memede uyuya kalıyor ve uyandığı için kıyameti koparıyor
uyutamıyorum :( siz nasıl yapıyorsunuzzzzzzzz
bizimkisi kakasını kendisi yapamıyor biz yaptırdığımız için sadece çişini yapıyor bezine onuda ister önce ister sonra farketmiyor :16:

nagihan altının dolu olduğunu nerden anlıyorsun yinede alt pijamasını çıkarıyorsun öylemi
ayy nerdeyse 1 ay olacağız ama bazı şeylerde hala acemilik mi çekiyorum ne
çok huy değiştiryor paşa

mihri ay canım o da zor olsa gerek çok ağlıyor mu yapamayınca

nagihan altının dolu olduğunu nerden anlıyorsun yinede alt pijamasını çıkarıyorsun öylemi
ayy nerdeyse 1 ay olacağız ama bazı şeylerde hala acemilik mi çekiyorum ne
çok huy değiştiryor paşa

mihri ay canım o da zor olsa gerek çok ağlıyor mu yapamayınca

bazen yaptığını duyuyorum altına bazen bezinin yanından bakıyorum kaka yapmışmı diye yoksa bişey çıkartmıyorum he südüğünüde fazla yaptıysa çıkartıyorum o zaten bezden belli oluyor ağır oluyor toplanıyor ortaya

Back