Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam saat 9 da başlıyor gece 1e kadar ağlıyor emmek bile sitemiyor ama ayakta gezdirince sorun yok anlamadık biz bu işi
sizin gece uykuları biraz düzene girdi mi
gece kaç saat deliksiz uyuyor bebişiniz
bazen yaptığını duyuyorum altına bazen bezinin yanından bakıyorum kaka yapmışmı diye yoksa bişey çıkartmıyorum he südüğünüde fazla yaptıysa çıkartıyorum o zaten bezden belli oluyor ağır oluyor toplanıyor ortaya
ben hep memeden sonra değiştiriyorum altı dolu olunca uyumuyo gece değiştirmiyorum ben eğer kaka yaparsa öyle değiştiriyorum gece
nagiş nasıl oldunuz?... çok merak ettm sizi..inşallah iyisinzdir..arkadaşlar bu gece löbetteyim uyumam inşallah kızımı bekliyeceğim korkuyorum tekrar gelir boğazına tıkanıklığı diye çok korkuyorum çooooooooooooooooook
Geçmiş olsun nagiş...Allah korusun yavrularımızsağol zelcan cım evet bişey yokmuş bizde sevindik
ama eşim şidi aradı başka dr danışıyomuş kanaat getirmedi ilgilenmedi diye bira bozuldu
bendedim ssk ya gidelim diye yani ssk mız var ilgi gçörmüyoruz kendi paramızla rezil ediyorlar bizi
benimki kaka yapmıyobazen yaptığını duyuyorum altına bazen bezinin yanından bakıyorum kaka yapmışmı diye yoksa bişey çıkartmıyorum he südüğünüde fazla yaptıysa çıkartıyorum o zaten bezden belli oluyor ağır oluyor toplanıyor ortaya
bunlar 300-350 tl arası satılıyorSleeper Elegance Extra Otomatik Sallanan Beşik GittiGidiyor.com'da #32202649 kızlar bundan almayı düşünüyorum. bizim arkadas kullanmış. kolikliydi bebeğim çok işe yaradı diyor. sizce alıyımmı. 2.el buldum bitane. 150tl.of karasızım ya. mama sandalyeside oluoy. ama yinede tereddüt ediyorum
cerrah neden senin götürdüğün iyi bir dr varmı banada söylesen ben çıldıracam kakasını yapamıyor ben yaptırıyorum beş güne bir ondamı bilmiyorum akşamları deli gibi ağlıyor :18:
neden üzülüyosun ki....ne güzel tertemiz olmuşun kurtulmuşun regl olmak çokmu iyi1 haftamı neeeeeey benim kırkımdan sonrada kanamam geldi
mihri kızlar kanguruyla gezdiriyolarmış..sende öyle yap taşımak rahat olur..4 saat nasıl taşıycaksınakşam saat 9 da başlıyor gece 1e kadar ağlıyor emmek bile sitemiyor ama ayakta gezdirince sorun yok anlamadık biz bu işi
evet biz ikinci aşımızı olduk 3 tane aşı yapıyorlar aşıya gitmeden ateş düşürücü verdim birde gece yatarken verdim çok şükür ateşi olmadı ama 3 gün kolunu kıpratamadı kuzu bizde dokununca ağlamıştı şimdi aralığın 20 diğer aşımız var![]()
Geçmiş olsun nagiş...Allah korusun yavrularımız![]()
benimki kaka yapmıyo
ama bi çiş yapıyo bezi kendinden ağır oluyo
kızlar bebeğiniz memede uyursa yine gazını çıkarıyormusunuz ben çıkarmaya çalışıyorum bu seferde uyanıyor kaç aylık olana kadar her emzirdikten sonra gazını çıkarcaz 3-4 aylık olana kadar mı?