• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar arkişlerim canlarım benim. hepimize teodan uykusuz hergeceyi armagan ediyorum. 40 cıksın düzelir özlem .tabiii canım nasıl düzeldi canavar oldu yaaa.bildiğin vampirella uyumazmı bi bebek. 16 saat dile kolay .şimdi bekliyorum 3 ayı bitince düzelir dediler. az kaldı 1 ay daha. oy ömrüm oy.. adını ömrüm koyacaktım haklıymışımda . ömrümü yedi bacaksız fare
oslmm süpersin :)) allah yardımcın olsun

aman sakın haa
zorunuza gidecek şeylere alıştırmayın

evde yanlızken yada ev dışında olduğunuzda nasıl uyutacaksınız?
ben sadece emerek uyutmaya çalışıyorum...
ama teyzeleri omuzlarına yaslatıp sırtına vurmaya alıştırdı(gaz çıkartma pozisyonu) onu istiyo sadece...

Bende hep oyle diyodum ama su iki gun bezdirdi bizi sali gunu kuzenime bebek gormeye gidicez simdiden sardi korkusu

Türkiye'de ücretsiz mi gerçekten benim haberim yok..biz 1, 5 sene korunacaz spiral düşünmüyorum..
sağlık ocağına git peny... sana gerekli bilgiyi verirler..
benim yaşadığım yerde aile hekimliği sistemi var..drumuz herşeyimizle ilgileniyor..

aile planlaması konusunda herşey ücretsiz (burada)
yinede yanlış yönlendirmeyim kimseyi

ilaç iğne olmaz...kilo yapar ve emziriyorum
başka seçeneğim yok spiraldan başka

nagihan kaç kere yazdın bunu
her okuduğumda daha bi hoşuma gidiyo..keşke videosunu çekebilsende koysan kafa sallarken..
benim oğlumda meme ararken çok sevimli oluyo :emir_bebek:

o sitresle aklıma gelirse çekeyim babasıda şimdi salladı bıraktı ayaklar göbek dans ediyor sallayın beni diye babasınında hoşuna gitti sallayıp bırakıyor yapsın diye

29 ekim tatilini Antepte geçirelim..Dedesi (amcası ..halası) oğlumu görsün dedim..
burdan yazlıklarla gittik
Antepte Totomuz dondu... tekrar eve dönerken ateş bastı yanıyoz yine 200km de mevsim değişiyo

47. günümde tekrar regl oldum kızlar...(47-48 2gün sürdü)..sanırım bitti..

bu ne anlama geliyor...40 başı dene şey nedir? biri bana anlatabilirmi?
artık bebeğim olur mu demek..

29 ekim tatilini Antepte geçirelim..Dedesi (amcası ..halası) oğlumu görsün dedim..
burdan yazlıklarla gittik
Antepte Totomuz dondu... tekrar eve dönerken ateş bastı yanıyoz yine 200km de mevsim değişiyo

47. günümde tekrar regl oldum kızlar...(47-48 2gün sürdü)..sanırım bitti..

bu ne anlama geliyor...40 başı dene şey nedir? biri bana anlatabilirmi?
artık bebeğim olur mu demek..

ben de 45.gün oldum yoğun şekilde 5-6 gün sürdü düne kadar da az az geldi
bugün 61.günüm

o sitresle aklıma gelirse çekeyim babasıda şimdi salladı bıraktı ayaklar göbek dans ediyor sallayın beni diye babasınında hoşuna gitti sallayıp bırakıyor yapsın diye
sizin babada benim gibi vicdansızmış :47:
bende memeyi gösterip vermiyorum
kafa sallayarak eh eh eh diyip meme arasın diye

kızlar kaza atlattık şimdi sude boğazına aldı uykudan uyanınca nefes alamadı elim ayağım titredi hala titriyuor vura vura sırtından allahtan eşim vardı oof annelik gerçekten zor ona geleceğine bana gelsin
aman nagiş dikkat et...
bizde 2kere atlattık banyoda köpük yuttu..öldüm zannettim ben..hiç bişi yapmadan bakıyorum öyle anneme bebeğe..
allahım bebeklerimizi korusun..
acısını vermesin...

Kızlar perşembe dra gitmiştik
2aylık olunca kalça çıkığı testi yapılıyor dedi dr..
bide kalp ritimi bilmem nesine bakılmalıymış..onun zamanı önemli değil dedi

aklınızda olsun

eşimin yengesi beyin cerrahı..onla alakasız ama ...çocukları küçük diye sordum...

sadece emiyor... kakasını yapmıyo ben müdahale etmeden ..çocuk druna gittim bişi demedi dedim
sen bebeği çocuk cerrahına götür dedi..dr değil cerrah!!

Kızlar perşembe dra gitmiştik
2aylık olunca kalça çıkığı testi yapılıyor dedi dr..
bide kalp ritimi bilmem nesine bakılmalıymış..onun zamanı önemli değil dedi

aklınızda olsun

eşimin yengesi beyin cerrahı..onla alakasız ama ...çocukları küçük diye sordum...

sadece emiyor... kakasını yapmıyo ben müdahale etmeden ..çocuk druna gittim bişi demedi dedim
sen bebeği çocuk cerrahına götür dedi..dr değil cerrah!!

canım bebek kaka yapmayınca huysuz oluyor mu?
huysuz değilse anne sütü bebeğe yarıyor demekmiş
benim kızda 4 gün kakasını yapmadı dr aradık bebek rahatsız değilse ilaç vermeyin dedi

Back