bu kalça usg dr bize söylemedi bu hafta gidicez dr sorucam
sanki olmuyo gibi..en ufak huzursuzluğunu ona bağlıyorum bende...ben huzursun oluyorum..canım bebek kaka yapmayınca huysuz oluyor mu?
huysuz değilse anne sütü bebeğe yarıyor demekmiş
benim kızda 4 gün kakasını yapmadı dr aradık bebek rahatsız değilse ilaç vermeyin dedi
sağolun arkadaşlar bizde anlamadık boğazına ne kaçtığını birden olduuykudan kalktı beşikte tıkandı kaldırdım ama deli oldum vura vura ters çeviriyoruz allahım çok kötüydü
Bu arada günaydın herkese.
Bu gece çok güzel geçti yavrum mışıl mışıl uyudu ve tabi bende.Aman nazar deymesin
İnşallah uyku problemi yavaş yavaş ortadan kalkacaktır gerçekten dayanması çok zor Allah yardımcımız olsun.
Kızlar bu gün 40. günümüz.
Sizler neler yaptınız bugüne özel olarak.
Kırk banyosu nasıl yapılıyor daha başka yapmamız gerekn bir şey var mı??
Benim için pek önemli değil ama annem adet yerini bulsun diyor ama
pekte birşey hatrılamıyor bende -bizim kızlara bi sorayım onlar ne yapmışlar-dedim
Canım benim yaa çok geçmiş olsun.
Bizede oluyor durup duruken birden öksürüyor ve nefes alamamya başlıyor kuzum
Allahım korusun her seferinde ona birşey olacak diye aklım çıkıyor valla.
Galiba o minik boğazlarına tükrükleri kaçıyor bebişlerin yoksa bi hastalık değildir,umarım.
Bu arada günaydın herkese.
Bu gece çok güzel geçti yavrum mışıl mışıl uyudu ve tabi bende.Aman nazar deymesin
İnşallah uyku problemi yavaş yavaş ortadan kalkacaktır gerçekten dayanması çok zor Allah yardımcımız olsun.
Kızlar bu gün 40. günümüz.
Sizler neler yaptınız bugüne özel olarak.
Kırk banyosu nasıl yapılıyor daha başka yapmamız gerekn bir şey var mı??
Benim için pek önemli değil ama annem adet yerini bulsun diyor ama
pekte birşey hatrılamıyor bende -bizim kızlara bi sorayım onlar ne yapmışlar-dedim
sizin babada benim gibi vicdansızmış
bende memeyi gösterip vermiyorum
kafa sallayarak eh eh eh diyip meme arasın diye
geçmiş olsun nagihan. bende biberonla beslerken çok yaşıyorum o paniği.
gözün aydın şekerimsağol zelcan cım evet bişey yokmuş bizde sevindik
ama eşim şidi aradı başka dr danışıyomuş kanaat getirmedi ilgilenmedi diye bira bozuldu
bendedim ssk ya gidelim diye yani ssk mız var ilgi gçörmüyoruz kendi paramızla rezil ediyorlar bizi
evet biz ikinci aşımızı olduk 3 tane aşı yapıyorlar aşıya gitmeden ateş düşürücü verdim birde gece yatarken verdim çok şükür ateşi olmadı ama 3 gün kolunu kıpratamadı kuzu bizde dokununca ağlamıştı şimdi aralığın 20 diğer aşımız varkızlar yeşil süüksü kakamız vardı tahlillerimiz temiz çıktı şükür...2.ay aşısını olan var mı ya ateş yapıyo mu kızlar
cerrah neden senin götürdüğün iyi bir dr varmı banada söylesen ben çıldıracam kakasını yapamıyor ben yaptırıyorum beş güne bir ondamı bilmiyorum akşamları deli gibi ağlıyor :18:Kızlar perşembe dra gitmiştik
2aylık olunca kalça çıkığı testi yapılıyor dedi dr..
bide kalp ritimi bilmem nesine bakılmalıymış..onun zamanı önemli değil dedi
aklınızda olsun
eşimin yengesi beyin cerrahı..onla alakasız ama ...çocukları küçük diye sordum...
sadece emiyor... kakasını yapmıyo ben müdahale etmeden ..çocuk druna gittim bişi demedi dedim
sen bebeği çocuk cerrahına götür dedi..dr değil cerrah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?