2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu kalça usg dr bize söylemedi bu hafta gidicez dr sorucam

ben 3 gece ağladı diye götürdüm..
kardeşim hatırlattı dra ..dr da 2aylık olunca yapılıyor kalça USG burda ücretsiz yaparız dedi

burda kalça USG ye ne zaman gidelim diye konuşmuştu kızlar..bende drdan öğrendiğimi söyleyim dedim...
bozo EKOKARDİYOĞRAFİ yi de sor ozaman

sağolun arkadaşlar bizde anlamadık boğazına ne kaçtığını birden olduuykudan kalktı beşikte tıkandı kaldırdım ama deli oldum vura vura ters çeviriyoruz allahım çok kötüydü

Canım benim yaa çok geçmiş olsun.
Bizede oluyor durup duruken birden öksürüyor ve nefes alamamya başlıyor kuzum
Allahım korusun her seferinde ona birşey olacak diye aklım çıkıyor valla.
Galiba o minik boğazlarına tükrükleri kaçıyor bebişlerin yoksa bi hastalık değildir,umarım.

Bu arada günaydın herkese.
Bu gece çok güzel geçti yavrum mışıl mışıl uyudu ve tabi bende.Aman nazar deymesin
İnşallah uyku problemi yavaş yavaş ortadan kalkacaktır gerçekten dayanması çok zor Allah yardımcımız olsun.

Kızlar bu gün 40. günümüz.
Sizler neler yaptınız bugüne özel olarak.
Kırk banyosu nasıl yapılıyor daha başka yapmamız gerekn bir şey var mı??

Benim için pek önemli değil ama annem adet yerini bulsun diyor ama
pekte birşey hatrılamıyor bende -bizim kızlara bi sorayım onlar ne yapmışlar-dedim

günaydın canım. hayırlı olsun, geçmiş olsun. ben 40. gün çok mutluydum lohusalık bitti diye. çok zor geçmişti çünkü.

ben pek özel bişey yapmadım ama bebeğimin üstüne sürahiyle tuzlu su döktüm .küvetine altın attık. bir de onun banyo suyundan bir maşrapa ayırdım.banyoda kendime döktüm. dua okuduk. bebeğimi uyuttuk ve evdekilerle çay,pasta filan yedik.
ertesi gün mevlüt okuttum

Son düzenleme:

eşimde öyle diyor tükmürük olmuştur onuda yutamamıştır diyor inşallah öyledir gece löbet bekledim uyuyamadım korkudan 5ten sonra daldıma ama dalmak denirse her ıh deyişinde kalkıp baktım
çok zor bişeymiş annelik için sızlıyor
eşime dr götürelim hadi yorum gece elim ayağım titriyordu

öncelikle kırk tas su sayılıyor ve yumurtayla ölç dediler yumurta gibi olsun diye ben yumurtayı
bide ayağından su dökmeye başlayın kızmıydı dacım senin bebek
eğer kıssa kırmızı örtü ört pembe giydir bopnypodan sonra güzel olur dedi annem bende öyle süsledim

geçmiş olsun nagihan. bende biberonla beslerken çok yaşıyorum o paniği.

oooof of ömrümden ömür gidiyor emzirirkende bağazına alıyor artık ben biberonu bıraktım canım sadece dün verdik sulu yaptı babası boğazına alınca boğazı temizlensin dedi sulu yaptı mamayı oda fazla yemedi
tahin helvasıyla bekmezlerini yiyom tahinin sütüm çoğaldı canım mama yapıyorum doyduğundan emin olmak için yemiyor mamayı çokmsevinçliyim

hastaneden geldik maşallah sağlıklıymış tırnaklarına genetik artık o öyle gider tırnağını yanları kesme düz kes dedi ilaç verdi iltabına
eşim nefes alamadı akşam böyle böyle oldu dedi burnuna fıs fıs verdi galiba aşı için ilaç istedim ateş düşürücü neyazdı bilmiyorum
ssk ya gitmiştik apartopor işte eşimde keşke özele gitseydik dedi kendine kızdı

sağol zelcan cım evet bişey yokmuş bizde sevindik

ama eşim şidi aradı başka dr danışıyomuş kanaat getirmedi ilgilenmedi diye bira bozuldu
bendedim ssk ya gidelim diye yani ssk mız var ilgi gçörmüyoruz kendi paramızla rezil ediyorlar bizi

kızlar yeşil süüksü kakamız vardı tahlillerimiz temiz çıktı şükür...2.ay aşısını olan var mı ya ateş yapıyo mu kızlar
evet biz ikinci aşımızı olduk 3 tane aşı yapıyorlar aşıya gitmeden ateş düşürücü verdim birde gece yatarken verdim çok şükür ateşi olmadı ama 3 gün kolunu kıpratamadı kuzu bizde dokununca ağlamıştı şimdi aralığın 20 diğer aşımız var

cerrah neden senin götürdüğün iyi bir dr varmı banada söylesen ben çıldıracam kakasını yapamıyor ben yaptırıyorum beş güne bir ondamı bilmiyorum akşamları deli gibi ağlıyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…