2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ah,ah! İlk kızımda bana da öyle dediler hep.40'ı çıksın düzelir,şu 3 ay bitsin düzelir,babası 9 ay uyumadı bu da öyledir sonrasında düzelir(kayınvalidem)....2,5 yaşında düzeldi,o güne kadar geceleri en fazla 3 saat uyuyabiliyordum toplamda,o da bölük pörçük.Gündüz çok az uyurdu kızım 45 dk kadar 1 kere en fazla 2 kere.Gece gündüz uyusun diye kucağımda saatlerce sallardım,15 kg olana kadar da salladım. Gündüz uykularını bıraktı zaten 1,5 yaşından sonra. Bu kızım da uykusuz şimdilik.40'ından sonra beter oldu,bekliyorum 3 ayı bitsin düzelir!!!!He he, neyse Allahım onları korusun,sağlıklı olsunlar,varsın uyumasınlar.

biz eşimle hiç ayrılmnadık hastaneden geldiğim gün bile beraber yattık ameliyatlıydım eşimle yattım bence ayırma canım soğursunuz birbrinizden

ama canım senin eşin bebekle ilgilenmeyi seviyor yani ağlasa kalkar bakar ama benimki beni kaldırır emziremiceğime göre der.her erkek buna uygun olmuyor işte. eli yakışmıyor çocuğu şekilden şekle sokuyor. bi yatırıyor oğlumu bakıyorum battaniye altında topak olmuş aşada sofrayı hazırlıyorum poyrazı eşime bırakıyorum 2 dk sonra bebek ağlıyor dayanıyorum gitmiyorum bakıyorum çocuk katılıyor koşuyorum hemen benim bey çocuğu kucana almış bakıyor öyle, yav bi kalk gezdir çocuğu pışpışla o susar zaten. sadece sözle sevmeyi biliyor yardım sıfır. ama çalışıyor yoruluyor bebişe de ben bakıyım gece de rahat uyusun diyorum kötü mü ediyorum bilmem. bizi çok sevdiğini biliyorum o yetiyor heralde.

benim eşimde çok yoğun çalışıyor tehlikeli iş yapıyor bide eliktirik teknikeri
ama kızına deli oluyor bana sen yat ben uyuturum diyor bazen sütüm yetmedimği zamanlar kendisi mama yapıyor yediriyor uyutuyor ayağında sallıyor
allah razı olsun eşimden bende ayrı yatmıyor eşim sağolsun ben diyorum ona uykusus kalma başka odada yat diye gitmiyor

ne güzel yaa bende çok isterdim öyle olmasını ama mümkün değil. eşimin ilgi alanı başka, bebek bakımından ziyade onunla oynamayı, zeka geliştirici şeyler yapmayı, ne kadar geliştiğini anlamaya çalışıyor. yani totosunu ben temizleyim o gelişmeleri izlesin. aman çok mu şikayet ettim ne.. kaydirigubbakcemile3

aynen canım poposunu biz temizliyoruz sefasını onlar sürüyor napacaksın hayat biz kadınların işi çok zor valla boşa demiyorlar anam anam ağlarsa anam ağlar diye :2:

merhaba kızlar,
bizimkide bütün gün uyumadı simdi uyuyursa 12de uyanır sonra bize sabaha kadar uyku yok

aynen canım hiç uyumadı bugün aşşa kiracı taşınıyor yeni gelin gelecek Şenizeşşe taşıyorlar bebeğimi hiç uyutmadı
şimdi uyuyor bakalım artık gece naparız

nerelerdesin canım pek girmiyorsun yani hiç girmiyosun desem yeridir

valla benimki bu kaka yapmış diyor. olabilir temizle dityorum. bakıyo ciddiyim alıyo eline suyu temizliyo bi güzel. biraz yavas yapıyo ama ufoyu axcıyorum üşümesin diye . ama yapıyor. valla nagiş benimkide elektrik teknikeri. ama canı cıkıyo gece bi uyuyor kız kendini parcalasa duymuyor. koltukta uyuya kalıyor. gecen ben uyuturum sen yat dedi. peki dedim. 30 dakka sonra viyaklamaya uynadım. kız kucagında allahtan düşmemeiş bu uyuyor o şekilde. ve uyanmıyor. artık nekadar yoruluyorsa ..... bende 2 tane bebek var yaniiiç oy oy. biizmki şimcik uyanıyr. nöbet baslıyor. çikolata yiyemde enerjik olam bari kaydirigubbakcemile3 aglanacak halime gülüyorum artık

bugün de benim ütüm vardı verdim kızı babasına yattılar yatağ bakabilcen mi dedim bakarım uyuturum dedi bıraktım onları başbaşa
ütüye başladım 10 dak sonra ses geldi bi baktım baba kızı uyutucağına kız babayı uyutmuş kaydirigubbakcemile3

oh pişik mişik olmadı derken pişti popomuz bizim de.akannehir bübchen pişik önleyici krem kullanıyordumm, şimdi yağını ve zeytinyağ da sürüyorum ama bana mısn demiyor,ne önerirsiniz.CADIARZU
bepanteni dene bide istersen yada bezinin markasını değiştir istersen belki oda yapmış olabilir
kızlar yeşil süüksü kakamız vardı tahlillerimiz temiz çıktı şükür...2.ay aşısını olan var mı ya ateş yapıyo mu kızlar

gözün aydın
ceylan ve ayşe yaptırdı
uras biraz ateşlenmiş fitil vermişler

:roflol::roflol::roflol:

benim kızım çok sık kaka yapıyor bugün 4 kere bez aldım kakalı daha geceside var bakalım
sizler 2 kere demiştiniz benimki neden bukadar sık yapıyor
he bide çok gaz çıkartıyor çıkartırkende uykusundan uyanıyor acaba neden olmuştur ki gaz çıkartması üşütmüş olabilirmiki

bizim ki de 1 haftaya kadar çok kaka yapıyordu
geçen 4.gün bugün de 2.gün yaptı kakasını gitgide azalcak galiba
evet acayip gaz çıkarıyor bide sesli :))))))))))
gaz çıkartsın nagiş daha ne istiyorsun gaz sorunu olmaz rahat rahat çıkarıyor maşallahh

evet oda yaptırdı
bizim de aşı günümüz yaklaşıyor
inşllahh zorlanmazlar
3 tane iğeneyi birden olucaklar yavrular (

ooooof sorma yaa kasımın 25 de günümüz geçen ki aşıda korkudan 1 gün önce dudağım patlamıştı bunda heralde heryerim patlar napacağız yaaaaaaaa

yok gaz çıkartsın ondan şikayetci değilim acaba üşüttümükü dedim ilk defa bukadar çıkarttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…