sauno şortlar varya onlardan diyo galiba arkadaşımız.bende sipariş verdim bakalım pazartesiye gelir galiba.tek umudum o.
arkadaşar kızım uyumuyor napacağım ya gazı yok kakasınıda yapıyor görebildiklerim bunlar başka ağrıyan yerimi var acaba bugün hiç uyumadı 5 dk baen yarım saat bile değil uykusu var şimdi babası sallıyor uyutmaya çalışıyor bi fikriniz varmı
bana dr mekik çekebilirsin dedi
doğum yapalı 58 gün oldu
plates cd alıp başlıycam
ebru şallı tv8 de var ama o saatte benim kız uyumuyor yapamıyorum
ama deniyim dedim plateste ki karın hareketlerini karnımacıdı biraz
şimdilik mekik ve bacak hareketlerini yapıyorum
bende pilates yapıcam çok faydası oluyor inanın hemde hiç yorucu olmuyor yaptıktan sonra dahada dinlenmiş hissediyor insan kendini
netden indirebilirsin.........
yazıyordum ki aklıma geldi
benim mail grubum var ...senin için baktım linkleri var..
indirmek isterseniz link vereyim kızlar
platese başlanmak için ne lazım?
1- plates topu alıcaz..(kaç cm çapında)
bebişlerimize bişi olmasın ..valla yusecım keske bızde orda olsak ..benım evım sobalı vede nevsehırdeyız.. burda hemenhemen ıkı haftadır ben soba yakıyorum kuzum için... soguk oluyor buralar..bebegımı üşütmeden hasta etmeden su donemı bı atlatsakkkk..
evet bugün dr da söyledi...karışmayacakmışızcanım sakın ovalama sıkma iyi degilmiş..
baktım geçen siteye üye olmak lazımdı o sıra azra ağladı kaldı öyle
aslında oda mantıklı
ben de şuan sıcaktan yatamadım kaloferi bi yakmışlar el deymiyor balkona çıktım serineledim....çocuk bile uyandı sıcaktan........bebişlerimize bişi olmasın ..
inanmıycaksınız ama şuan sıcaktan vantilatoru açacam nerdeyse :1no2:
inanmıycaksınız diyorum.... çünkü ben soba yaktığınıza inanamıyorum..
yazın sıcaktan şikayet ediyoduk..şimdi üşüyoz diye şikayet ediyoz... -tatlicadiarzu-
Kızlar plates linklerini Feyse koydum
ordan indirebilirsiniz..
denemedim daha
selam kızlar
bebeğimin yüzünde sivilce gibi kırmızı noktalar var internetten baktım ilk zamanlar olurmuş ama geçmedi ne yapmalıyım
arkadaşar kızım uyumuyor napacağım ya gazı yok kakasınıda yapıyor görebildiklerim bunlar başka ağrıyan yerimi var acaba bugün hiç uyumadı 5 dk baen yarım saat bile değil uykusu var şimdi babası sallıyor uyutmaya çalışıyor bi fikriniz varmı
bizim de bazen altımız kuru, karnımız tok ve gazımız yokken huzursuzluğumuz oluyor. Ben öyle zamanlarda biraz camı pencereyi açıyorum. Odanın havası değiştiğinden mi yoksa dışardan gelen seslerden mi bilmem bir dk bile geçmeden uyumuş oluyo oğluşum. Tavsiye ederim
melek boz DA YOK NERDE BU KIZ ONA KAFAM TAKILIYOR SORUNLARI VARDI ONUN BİLDİĞİM KADARIYLA TABİ LOHUSALIK SORUNU ÜZGÜNDÜ ENSON YAZDIĞINDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?