2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yani sanaha kadar mı uyudu:1shok: e siz kaldırmıyomusunuz 2-3 saatte bir ben hala kaldırıyorum off anlamadım kaldırmamalımıyız

nasıl yani sanaha kadar mı uyudu:1shok: e siz kaldırmıyomusunuz 2-3 saatte bir ben hala kaldırıyorum off anlamadım kaldırmamalımıyız

ya sen iyimisin bulmussun fırsat ne kaldıracan uyusun uykusu kanınca kalkar zaten karnı acıkınca
bende kaldırmıyorum artık zaten 2 de yatıyor 5 6 ya kadar uyuyor

şunu anlamadım sen çocuğu yatırdın gece ve o yatmayla öğleye kadarmı uyudu

Yok canım acıkınca kendi uyanıyo zaten. Cok yoruldugunda saatlerce uyumayıp ağladıgında saati kuruyorumki uyanamıyor çünkü. 2de yattı sabah 6da uyandı. Sonra yattı 10da uyandı sonra 11de uyudu 1de kalktı. 3te yattık benide uyutmuş yeni kalktım o dha yatıyor.bugün hiç mama vermeim mama haırladım uyanmasını bekliyorum hanımın.ama mama kullanan arkadaslar. Aptamilin conformili iyi geldi bizim kıza. Popo sürekli bırt bırt. Eskisi gibi gazdan topaç gibi olmuyor yani.bu arada ben kraftın termos gibi olan çanta gibi seyleri var. Sütü sıcak tutmak için. Chicoda 5 saat tutuyomuş 80 tl bu 10 tl 4 ssat tutuyomuş. Bizim arkadas kullanıyormuş. özelcandan getirttirdim bi tane. Denedim gayet te iyi.bi tane daha alacagım onada sıcak su koyacagım iyi işe yarıyor.

ya sen iyimisin bulmussun fırsat ne kaldıracan uyusun uykusu kanınca kalkar zaten karnı acıkınca
bende kaldırmıyorum artık zaten 2 de yatıyor 5 6 ya kadar uyuyor

valla nagihan ben iyiyim ama ya benim dr iyi değil yada....... anlamadım ben bu işi kadın bana kaldır diyip duruyo yaww hangisi doğru çözemedim

e bana kaldır diyolar ben anlamadım maşallah koca adam gibi uyucak mı sabaha kadar

HAYATIM İLK AY DAHA ALGILAMASI ZOR OLDGUGU İÇİN KALDIRIN DERLER. AMA ARTIK ACIKINCA ELLERİNİ YEMİYOMU SENİNKİ. BENİMKİ GECEN POPOYU KAYDIRA KAYDIRA PARK YATAGIN FİLESİNE YAPIŞMIŞ ONU EMMEYE CALIŞIYORDU SONRA BASTI CIGLIGI. BAZEN MIZIRDANIYO HEMEN KALKIYORUM BAZENDE DİREK ÇIĞLIK ATIYOR .ARTIK 3 4 SAAT DAYANIYOR ACLIĞA TABİ İYİ EMİP ALTI TEMİZ OLURSA. VALLA BENİMKİ UYUYOR ÖYLE. TABİ GECE YATARSA. 2 GECEDİR İYİYOKSA ZATEN SABAHIN 5 DE YATIYORDUK. GECE UYUMA YOKTU YANİİİsenağlama

benimkide gece 2yi bekliyor satini biliyor sonra uyuyor saat 5 bazen 6 bazen 3 te tekrar kalkıyor tabi dediğin gibi karnı iyi doyarsa uyuyor şimdi bak ben yatırdım 3te karnını doyurdu yattı 4 de kalktı emdi hala uyor maşallah

Bu arada adet oldum 11 aydır rahattım. Offf. Agrıdan kıvranmaya baslarım artık yarın. Buneya ömrümün sonuna kadar bu sancıyı cekeceğim.offff

valla nagihan ben iyiyim ama ya benim dr iyi değil yada....... anlamadım ben bu işi kadın bana kaldır diyip duruyo yaww hangisi doğru çözemedim

oh maşallah erken olmuşsun ağrılar artık benim adet alacağım zaman arırı bide biteceği zaman ağrı çekerim

bide kaldırma bakalım bebeğin kalkacakmı çocuğun uykusunu bölüyorsun artık 2 aylık oldular
OSLM82 nin dediği gibi acıkınca ellerini emiyorlar yada ağlıyorlar

AMAN UYUSUN BENİMKİ MIZIRDANIYO. BASLIYORUZ. İNSALLAH GERİ HEMEN UYURDA KOCAMLA ŞÖYLE Bİ ÇAY İÇERİZ.BİSMİLLAH. GÖRÜŞÜRÜZ ARKİDİŞLER. SAĞLICAKLA MUTLU HUZURLU KALIN. İNSALLAH HEPİMİZİN BEBEĞİ BUGÜN MIŞIL MIŞIL GAZSIZ UYURRRRRRR. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sipralmi ben hiç düşünmedim taktırmayı ama korkuyorum hamile kalmaktan hamile kalmaktan da değil dr içimdeki damarlar çok bitişik gibi şeyler söyledi kesinlikle 3 yıl düşünme dedi bide bu iç kanama dan dolayı korktum birdaha olurmuki sezeryanda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…