• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Hangi hastahaneye gidiyorsunuz ben çam sakuraya gittim hiç özele gitmeden, tüm tahliller baştan istedi yeni yaptırmıştık başka yerde yapılanı saymadı kendi bünyesinde olmasını istiyorlarmış, ve kontrole gittiğimde randevu aldığım doktor başkaydı baan bakan başka( kız erkek açısından,)
Ben kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi emek bey’e gidiyorum. 1 yıldır düzenli gidiyorum yumurta toplamalar falan bitti 2 ay dinlendirdi son iki aydır da ilaç kullandım pazartesi gittim en son 13 şubatta gel tekrar dedi ilaçlar değişti estrofeme başlattı sanırım transfer yoluna girdik artık Allah’ın izniyle

Ben kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi emek bey’e gidiyorum. 1 yıldır düzenli gidiyorum yumurta toplamalar falan bitti 2 ay dinlendirdi son iki aydır da ilaç kullandım pazartesi gittim en son 13 şubatta gel tekrar dedi ilaçlar değişti estrofeme başlattı sanırım transfer yoluna girdik artık Allah’ın izniyle
Opu sonrasi kac adet gecti sizin? Ben de Ozge hocaya gidiyorum 2. Adet sonrasi baslanacak dedi 2. Adetimi bekliyorum

Opu sonrasi kac adet gecti sizin? Ben de Ozge hocaya gidiyorum 2. Adet sonrasi baslanacak dedi 2. Adetimi bekliyorum
Benim yumurtam az maalesef. İlkinde 2 toplandı 1 i donduruldu tekrar toplama yapıldı 2 ay sonra yine aynı şekilde oldu. Sonra biz tatile falan gittik döndük yine toplama yapacaktık ama yumurta oluşmadı falan derken 1 sene oldu. Her toplamadan sonra 2 adet dönemi geçirdim. İkinci adetten sonra gittim 2 ay doğum kontrol hapı d vitamini coraspin ve folik asit kullandım. Doğum kontrol hapı bitti adetimin 3. Günü gittim estrofem verdi vitamin coraspin ve folik asite de devam ediyorum bu arada. 3 şubatta gitmiştim en son şimdi 13 şubatta tekrar gidicem. Rahim duvarım ince biraz. Nar suyunu çok duydum bunun için aldım her gün içiyorum hayırlısı bakalım 13 şubatta ne olacak görücez gidince

Benim yumurtam az maalesef. İlkinde 2 toplandı 1 i donduruldu tekrar toplama yapıldı 2 ay sonra yine aynı şekilde oldu. Sonra biz tatile falan gittik döndük yine toplama yapacaktık ama yumurta oluşmadı falan derken 1 sene oldu. Her toplamadan sonra 2 adet dönemi geçirdim. İkinci adetten sonra gittim 2 ay doğum kontrol hapı d vitamini coraspin ve folik asit kullandım. Doğum kontrol hapı bitti adetimin 3. Günü gittim estrofem verdi vitamin coraspin ve folik asite de devam ediyorum bu arada. 3 şubatta gitmiştim en son şimdi 13 şubatta tekrar gidicem. Rahim duvarım ince biraz. Nar suyunu çok duydum bunun için aldım her gün içiyorum hayırlısı bakalım 13 şubatta ne olacak görücez gidince
Anladim umarim cektiginiz sıkıntılara değer evladınıza kavusursunuz en yakın zamanda

Kızlar ay başından beri transfer olanlar belirtilerini paylaşabilir mi? Ben pazartesi günü olmuştum aşırı gaz problemim var
Ben de Pazartesi transfer oldum:)2.transferim..İnanılmaz gaz problemim var benim de,ilkinde bu kadar olmamıştı..Allahtan kabızlık olmadı..Bol bol yatıp dinleniyorum.Beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum.Umarım bu sefer güzel sonuçlar aşırız♥️

Merhaba.Benim de 3 Şubat:)Benim 2.transferim.İlki kimyasal oldu..Belirtilerniz var mı..Zaman geçmiyor gerçekten.
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım belirtilerim ilk günler kasıklara ani sancılar falan çok oldu salı yada çarşamba aşağı doğru zonklamalar başladı göğüs hassasiyetim çok fazla ya senin

arkadaşlar merhaba,

kulübe yeni katıldım sırf bu topic için :)

2 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyoruz, eşimde de bende de bilinen bir sorun yok. 1 kere gebelik oluştu 6. haftada düşükle sonuçlandı. sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebeğe yönlendirildik. aralık ayı başında bahçeci fulya kliniğinde Özkan beyle başladım tedaviye ve doktorumdan çok memnunum. ben çok yumurtalı bir hastayım opu'da 23 yumurta toplandı bunların 17si olsun çıktı ve 16sı döllendi. 16 embriyo da 3. güne gelebildi fakat 5. günde sadece 2 embriyomuz kaldı onlar da 4bb kalite. telefonda embriyologla konuşurken ilk duyduğumda beynimden aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum ama hemen toparladım nasibimiz böyleymiş, sonuçta ihtiyacımız olan 1 yumurta 1 sperm değil mi :)

çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı ocak sonunda 2. reglimi oldum ve kontrole gittim estrofem ve corasprine başladık dün de ikinci kontrolle beraber prolutex iğne ve progestan fitile başladım bunların dışında doktorum 2 adet vitamin takviyesi ekledi içinde yok yok :)

10 şubat pazartesi transferimiz olacak, bu bizim ilk denememiz. Allah hepimizin sonucunu hayırlı kılsın bizi evlat hasreti ile sınamasın. herkesin sürecinde kolaylıklar dilerim :)
Merhaba cnm hayırlsı olsun inşallah bende 10 şubat ptesi olacağım kısmetse. Birbirimize destek olalım birlikte bekleyelim süreci

Ben de Pazartesi transfer oldum:)2.transferim..İnanılmaz gaz problemim var benim de,ilkinde bu kadar olmamıştı..Allahtan kabızlık olmadı..Bol bol yatıp dinleniyorum.Beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum.Umarım bu sefer güzel sonuçlar aşırız♥️
Benim gaz problemim bitti, kasıklarımda ağrı var dünden beri bugünde göğüs hassasiyetim var . Bunlar inşallah tutunma belirtileridir.

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım belirtilerim ilk günler kasıklara ani sancılar falan çok oldu salı yada çarşamba aşağı doğru zonklamalar başladı göğüs hassasiyetim çok fazla ya senin
Göğüslerimde hiçbir şey yok şu an..Ama kasıklarımda hep bi şey var gibi hafif hafif yanma..önceki günler genelde sol taraftaydı.Şimdi sağ tarafda daha yoğun..Ve inanılmaz gaz problemim var..Öyle başka da bi şey yok.Yediklerime biraz dikkat etmeye çalışıyorum..Uzanıyorum ,evde yürürsem yürüyorum başka da bi şey yapmıyorum..bekliyoruz bakalım.Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah 😍

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
@Karendila8 Ocak(transfer)3
@payni23 Ocak2
A Anneolmayolundayim 28 ocak4
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
@duygukarakok30 ocak
@canmay1 Şubat1
L Lotus3801 10 Şubat1
@minosetplusssss4 Şubat3
@Dugmecigim3 Şubat2

Kızlar merhaba:)))) ben şu an oturdum transfer için bekliyorum 15 dk sonra çağıracaklar . Bahçeci Ebru hanıma geliyorum ve çok çok çok memnunum herkes gözü kapalı gelebilirrr. isteyenr süreç hakkında yardımcı olabilirimm.

Ben 31 aralıkta başladım ve bugün transferim var lütfen dua edin🙏🏻
Allah'ım b
Benim ilk transferim kimyasal olmuştu canım. 2 embiriyo transfer edilmişti
Doktor 2. Süreçte genetik taramalı önerdi
Açıklaması şuydu çok iyi kalitede bir embiriyo dahi tutunmayabiliyor biz bu sefer genetik taramayı öneriyoruz am o da pahalı Euro cinsinden her bir embiriyoya para ödüyorsun. Bizim 5 iyi kaliteli embiriyo dan 1 tanesi genetiği normal geldi
Mesela diğerlerini transfer olsaydım ya yine kimyasal gebelik veya düşükle sonuçlanacaktı genetiği sağlam embiriyo ya doktorlar daha garanti bakıyor yüzde 70 mi 80 mi demişti doktorum hatırlamıyorum tutunma ve canlı doğum oranı
Doktor ne diyorsa güvenip ilerliyoruz
Çok ama çok yıpratıcı süreç o yüzden canım arkadaşlar diyorum b

Allah'ım bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip 5 embriyo'yu da teste gönderdiniz bizde genetik test istiyoruz henüz yeni basliyorum sürece bana söylenilen kaliteli yumurtaları seçip isterseniz genetik testi de gönderip cinsiyet seçebilirsiniz dediler ben de hep onu düşünüyorum kaç tane göndereceğiz de içinden en iyisi seçilecek dediğiniz gibi hepsi euro olarak yumurta başı fiyatı var

Hadi inşallah tek seferde pozitifi alıp süreçten çekilirsiniz 🙏🏻🙏🏻🥰 bizim istanbulda mlsf araştırma hastahanelerini ben sevemedim

İnşallah olur kalbinizi ferah tutun. Benimde 17 18 mart gibi olacak hesaplamalarıma göre iki tane 3.gün embriyosu olacak yapıştırıcı kullanılıyomuş sanırım sizde de kullanılmış mıydı? Benimde 1,5 yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ama kimyasal oldu doktorum bebek engelliyse kimyasal olduğunu söyledi daha sonra da olmadı zaten çatlatma iğnesi aşılama hiç biri işe yaramadı hiçte bir sorun yokmuş çok şükür ama olmuyor. Allah büyük inanıyorum bize de nasip olacak inşa

Back
X