- 2 Temmuz 2024
- 2.916
- 4.797
- 48
- 27
Çok umut verici konuşmadilar inşallah bir embriyo kalır geriyehiç kötü hissetme 1 embrio yetiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok umut verici konuşmadilar inşallah bir embriyo kalır geriyehiç kötü hissetme 1 embrio yetiyor canım
yaaaa bugün olumsuz tarafından mı kalktın yaa toparlan biraz güzel düşün olacak senle anne topiği acacağızÇok umut verici konuşmadilar inşallah bir embriyo kalır geriye
Ya ne değişik ya yahu sen nasıl işi şansa bırakırsın madem bunun farklı protokolü vardi nie bunu size söylemiyorlar nie seçenekler varken değerlendirmenize müsade edilmeden kendılerı karar alıyorlar sizin içinEvet canım eşim konuşmuş embriyologla canım sıkıldı ikisinin kalitesi ortaymis ikisinin kötüymüş aynı hastanede olduğu için hocayla da görüşmüş neden böyle az toplanıyor sonuç bizi tatmin etmiyor diye hoca da demiş bu kez de olmazsa 3. De farklı protokol uygularız diye. Ama bu kez de olmazsa biz artık bu merkezde yaptırmak istemiyoruz
Canım lütfen üzülme, bugün kaçıncı günleriSadece 4 yumurta toplandı. Eşim bugün embriyologla görüşmüş 2 sinin kalitesi kötü ikisinin iyiymiş biraz canım sıkıldı
Bak benim yumurtalarıma koyu renk kalitesiz olur orta kalite dediler beşinci güne gitmeyebilir dediler 5. Gün koyu renk olanlar 4AA donduruldu hiç belli olmaz ben kendimi çok üzmüştüm çok iyi anlıyorum seni ama bekle umutsuzluğa kapılmaEvet canım eşim konuşmuş embriyologla canım sıkıldı ikisinin kalitesi ortaymis ikisinin kötüymüş aynı hastanede olduğu için hocayla da görüşmüş neden böyle az toplanıyor sonuç bizi tatmin etmiyor diye hoca da demiş bu kez de olmazsa 3. De farklı protokol uygularız diye. Ama bu kez de olmazsa biz artık bu merkezde yaptırmak istemiyoruz
Doktor ve embriyolog çok umutsuz olunca bizde beklentiye giremez olduk. İnşallah dediğiniz gibi olur beşinci güne sağlıklı giderler bakalım bekleyeceğizBak benim yumurtalarıma koyu renk kalitesiz olur orta kalite dediler beşinci güne gitmeyebilir dediler 5. Gün koyu renk olanlar 4AA donduruldu hiç belli olmaz ben kendimi çok üzmüştüm çok iyi anlıyorum seni ama bekle umutsuzluğa kapılma
Daha dün toplandı canım ilk opuda da benzer şeyi yaşadık o yüzden canım sıkıldıCanım lütfen üzülme, bugün kaçıncı günleri
Gerçekten öyle benim eşimin yakın arkadaşı embriyolog olmasa daha da bizi bilgilendirmeyecekler yani soruyoruz soruyoruz doktorun ağzından zorla laf alıyoruz ya her şey biz mi söyleyeceğiz sizin o zaman profesörlüğünüz ne işe yarıyorYa ne değişik ya yahu sen nasıl işi şansa bırakırsın madem bunun farklı protokolü vardi nie bunu size söylemiyorlar nie seçenekler varken değerlendirmenize müsade edilmeden kendılerı karar alıyorlar sizin için
Çok valla aksine çok olumluyum hemoroid ağrım azaldı daha iyi oluyorum opu agrilarim azaldı ama gelen haberler üzüyor insanıyaaaa bugün olumsuz tarafından mı kalktın yaa toparlan biraz güzel düşün olacak senle anne topiği acacağız
neyse umudunu kırma anne olmaktan da vazgeçme .Gerçekten öyle benim eşimin yakın arkadaşı embriyolog olmasa daha da bizi bilgilendirmeyecekler yani soruyoruz soruyoruz doktorun ağzından zorla laf alıyoruz ya her şey biz mi söyleyeceğiz sizin o zaman profesörlüğünüz ne işe yarıyor
Neden 4 tane bu arada? Amh kaç? Sordunuz mu sebebini? İlacı kaç doz kullandınızDaha dün toplandı canım ilk opuda da benzer şeyi yaşadık o yüzden canım sıkıldı
İnsan ister istemez tedirgin olur acaba geriye embriyo kalacak mı diye. İnşallah transfer için kalan olur bakalım içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama stresli süreçler rabbim hayra cikarsin
Duanı et Allah’a Bırak önemli olan döllenmiş olmaları kalitelerine takılma bazen doktorların kalitesi düşük dedikleri tutuyor onun için kalbini ferah tut dilerim embriyoların çok güzel sağlıklı bir şekilde ilerlerler inşallahÇok valla aksine çok olumluyum hemoroid ağrım azaldı daha iyi oluyorum opu agrilarim azaldı ama gelen haberler üzüyor insanı
bende merak ettim bunu iki tedavide de aynı sayı toplanmış sanırımNeden 4 tane bu arada? Amh kaç? Sordunuz mu sebebini? İlacı kaç doz kullandınız
Bakalım sona kaçı kalıcak inş Nur topu gibi embriyoların olurMerhaba:) yok ben izmirde yasiyorum medical pointte yaptiriyorum.14 tane toplandi 12si olgunmus 10u dollenmus 8i iyi kalite 2 si orta kalitedeymis suan
İnan ki ilaçla alakalı olduğunu düşünmüyorum niye diyeceksiniz kendim iki tüp bebek yaptım ikisinde de 5 yumurta toplandı 4 olgun çıktı ve ilkinde hiç döllenme olmadı çöp oldu ikincide çok şükür doktorum güzel iki tane embriyon oluştu dedi havalara uçtuk çünkü ilkinde hiç embriyom çıkmadı ondan dolayı ben bir taneye bile razıydım hiç döllenmemesinden iyidir neyse sonra taze transfer oldum hemde 2. Gün embriyosuydu ve gebelik oluştu tabi ki sonu kötü geçti sonra tekrar toparladım doktorum ilaçın markasını ve dozunu arttırdı yine aynı sonuç çıktı 5 yumurta ve 4 olgun çıktı doktorum senin vücudun bu kadar üretiyor dedi ilaçla alakalı değil yani anlayacağınız tabi ki bir adet yumurta yetiyor ama işte döllenmeme sorunu oluyor yada transfer negatif oluyor bu sefer geride embriyo yok yeni baştan başlıyorsun ben üçünde de baştan başlamıştım nasip değilmiş diyecek birşey yok gerçektenNeden 4 tane bu arada? Amh kaç? Sordunuz mu sebebini? İlacı kaç doz kullandınız
Canım son durumun ne nasıl gidiyor yeni gördüm kusuruma bakma lütfenKızlar bugün bende opu oldum 4 yumurtam toplandı . Opu sonrası ağrı ne kadar sürüyor?
Bence de ilaçla çok ilgisi yok. Yumurtaların senkronize büyümesi çok önemli ve tabii ki doğru zamanda çatlatılıp toplanması. Mesela benimkiler doğru zamanda toplanamadığı için 15 taneden 10 tane toplandı 7’si olgundu bu arada bahsettiğim yumurtalar hep 18 19 mm idi yani büyüktü nasip işi bir de vicdanlı doktor işi benceİnan ki ilaçla alakalı olduğunu düşünmüyorum niye diyeceksiniz kendim iki tüp bebek yaptım ikisinde de 5 yumurta toplandı 4 olgun çıktı ve ilkinde hiç döllenme olmadı çöp oldu ikincide çok şükür doktorum güzel iki tane embriyon oluştu dedi havalara uçtuk çünkü ilkinde hiç embriyom çıkmadı ondan dolayı ben bir taneye bile razıydım hiç döllenmemesinden iyidir neyse sonra taze transfer oldum hemde 2. Gün embriyosuydu ve gebelik oluştu tabi ki sonu kötü geçti sonra tekrar toparladım doktorum ilaçın markasını ve dozunu arttırdı yine aynı sonuç çıktı 5 yumurta ve 4 olgun çıktı doktorum senin vücudun bu kadar üretiyor dedi ilaçla alakalı değil yani anlayacağınız tabi ki bir adet yumurta yetiyor ama işte döllenmeme sorunu oluyor yada transfer negatif oluyor bu sefer geride embriyo yok yeni baştan başlıyorsun ben üçünde de baştan başlamıştım nasip değilmiş diyecek birşey yok gerçekten
Aynen öyle günleri ayarlanması gerekir ben adetin ikinci günü başlıyorum 6. Gün beni muayene çağırıyor sürekli hem kan hem ultrason oluyorum en az 12 gün böyle 13. Gün genelde çatlatma iğnem ve 15 de sabah 8 de üçünde Opu oldum benim birde sağ yumurtalığım rahime çok yapışık doktorum riskli dedi çok giremiyorum rahatça ama yine de şansını zorladı denedi belki onda da çok çıkmıyorBence de ilaçla çok ilgisi yok. Yumurtaların senkronize büyümesi çok önemli ve tabii ki doğru zamanda çatlatılıp toplanması. Mesela benimkiler doğru zamanda toplanamadığı için 15 taneden 10 tane toplandı 7’si olgundu bu arada bahsettiğim yumurtalar hep 18 19 mm idi yani büyüktü nasip işi bir de vicdanlı doktor işi bence