arkadaşlar merhaba,
kulübe yeni katıldım sırf bu topic için :)
2 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyoruz, eşimde de bende de bilinen bir sorun yok. 1 kere gebelik oluştu 6. haftada düşükle sonuçlandı. sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebeğe yönlendirildik. aralık ayı başında bahçeci fulya kliniğinde Özkan beyle başladım tedaviye ve doktorumdan çok memnunum. ben çok yumurtalı bir hastayım opu'da 23 yumurta toplandı bunların 17si olsun çıktı ve 16sı döllendi. 16 embriyo da 3. güne gelebildi fakat 5. günde sadece 2 embriyomuz kaldı onlar da 4bb kalite. telefonda embriyologla konuşurken ilk duyduğumda beynimden aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum ama hemen toparladım nasibimiz böyleymiş, sonuçta ihtiyacımız olan 1 yumurta 1 sperm değil mi :)
çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı ocak sonunda 2. reglimi oldum ve kontrole gittim estrofem ve corasprine başladık dün de ikinci kontrolle beraber prolutex iğne ve progestan fitile başladım bunların dışında doktorum 2 adet vitamin takviyesi ekledi içinde yok yok :)
10 şubat pazartesi transferimiz olacak, bu bizim ilk denememiz. Allah hepimizin sonucunu hayırlı kılsın bizi evlat hasreti ile sınamasın. herkesin sürecinde kolaylıklar dilerim :)